Kızlarrrr bi bakınnn acilll

Ana biri bana basit konu açan küçük üye mi demiş bişiler demiş.
Ay canim cok yoruldum aciklama yapmaktan,konu fake diye düsün hatta bende fake'im hic okumadin farzet.
Veya normal sohbet etmek istersen bize katıl..
Bazilarina saka yaptim sakaa :)
Mune yi nasıl çağırıyonuz öyle ya ? Büyük olay varmiş gibi :)) ben tam 1 saat önce çagirdim zaten konumu geyik bolumune taşıması için..
Işi var sanırım, iki ayağını bi pabuca sokmayın ablacımın :)))

herkes sakin olsun acil olan bi şey yok.konu sahibi şu konuya karşılık açmış bunu nedense.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dun-aksam-evime-gelen-ordu.969376/
Ozaman konu sahibi sunuda kaideye alsin
2si1arada bence gayet hakli konusunda
Kizcagiz evleneli 3 ay olmus pat diye misafirlige geliniyo madem geliyolar 3-4 kisi gel ama bi ordu gelmis kbakmasinlarda misafirler ayip etmis

hemde ne alaka yani konu sahibi misafiri seviyo diye herkes sevmek zorundami bu 1
2.side ne alaka acil bumu acil olan

Arkadaşım konu sahibi ne alaka?
Konu sahibine haksız diyen kim?

Kızlar çok kızdınız hakkaten haa, bukadar haşin olmayın, bugünde çocuk olmak istedim belki nolurkiii.
Neki yani
Okey sıkıntı yokta burası yeri değil sizde biliyorsunuz.mune fena kızacak ben kaçayım

Arkadaşım konu sahibi ne alaka?
Konu sahibine haksız diyen kim?
valla ben bilmem konunu sebepsiz acmisin gibi geldi geyik diyosun geyik boulumune acsana bile bile buraya acmak hatadir!
arkadaslar misafirler hakkinda konu acaban bi arkadasimiza gonderme yaptigini dile getirdiler bende ona karsilik yazdim

Misafir ağırlamayı sevmeyenler olabilir ama gelen misafire de kuru çay ikram edilmez ayıptır bir paket bisküvi olsun 30 fincan kahve olsun yapılır deyip şu kenardan sıvışıyorum

Okey sıkıntı yokta burası yeri değil sizde biliyorsunuz.mune fena kızacak ben kaçayım
Bence kizmayacak, hadi geyik olsun,geyik bolumune actigmizda kimse sohbete katilmiyo buuzden bdv bolumune actim diye onlarca konu okudum.
Bu konulari bitek benmi gordum yani baska gören kimse olmadimi?
Mune de bu konuları gerekli bolüme taşıdı sohbet farkli yerde devam etti.
Bunu bukadar buyuten herkesin bana muthiş sempatisi oldugunu dusunuyorum :))
Mune diledikleri her neyse yerine getirde rahatlasinlar sana zahmet :)

derdiniz bu mu
ne güzel dertleri var şu inanların ya
hiç böyle bir derdim olmadı

valla ben bilmem konunu sebepsiz acmisin gibi geldi geyik diyosun geyik boulumune acsana bile bile buraya acmak hatadir!
arkadaslar misafirler hakkinda konu acaban bi arkadasimiza gonderme yaptigini dile getirdiler bende ona karsilik yazdim
Konu sahibi kimdir onu bile bilmem, ben diger tarafta susuleta denen arkadaşla tatlı tatlı atışınca bu konuyu geyigine actim.
Ben diger konuda konu sahibine yorum bile yazmadim hakli buldugum icin.
Sadece herkes bi agizdan misafir sevmiyorum diyince dedim neden, sizin hicmi evinize gelen giden olmuyor?
Eksik takip etmişsin canim

Hepsini okuma vaktim olmadi
Gelmezmi
gelir
ama hafta sonu.. hafta ici calisiyorum kendime yetemiyorumki misafire yetim
oyle surekli misafir alamam ayda 1-2 kez oluyo

Ahaha kuzum diğer konuda da az baktım amma övmüşsün kendini boş vaktin çoksa demek onu bunu ağırlamaktan hoşlanırsın
Kimisi insan sevmez kimisi servis hizmet o işleri sevmez kimi evde buluşmayı sevmez
Sen seviyorsun alkış sana en iyisi sensin valla kendini övmeye devam başka övülecek konularda görüşürüz

Insan bukadar mükemmel olunca ister istemez ovüyor kendini canım ahh napiim kahretsinki mükemmelimmm :))
Allahım sana geliyorumm..
Kendimi övdüğüm yerleri bana burdan ıspatlayabilirmisin?
Sana göre övgü, benim gerçeğim arkadaşım bunu algılayabilseydin keşke..

Kardeşim o konuda kendini övdün anlattın yetti ne demeye geldin gene konuyu açıyorsun herkes görsün diye mi?
Bu hayatta misafirleri mükemmel şekilde ağırlamaktan başka ne yaptın bakalım tek bu şeyde iyiysen yeri geldi şundan konu açayım dersin
Herkes bir mi 30 kişi evime gelsin bir de yok kuru pasta yemiş cart curt vereyim tek çay ayıp olur bilmem ne diye düşünüyorsunuz eminim habersiz gelseydi o kadar insan burda sallayan insanlar yapardı hemen bu dediklerimi.....
Bu ayıp olur aaaa diye düşünenler bu düşüncesizleri başımıza musallat etti zaten koloni gibi çörekleniyorlar eve bir de hizmet bekliyor bir o kadarı yardım etmez tabii üstüne de kendi evlerine geçince seyret cümbüşü dedikodun döner mükemmel kuru pasta yemiş versen de tek çay verip yollasan da o dedikodu döner kardeşim bu nankörleri eve almayacaksın zaten avam muhabbetleri nezih yerlerde koloni görmezsin

Bumu misafirperver haliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…