- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Ay canim cok yoruldum aciklama yapmaktan,konu fake diye düsün hatta bende fake'im hic okumadin farzet.
Veya normal sohbet etmek istersen bize katıl..
Bazilarina saka yaptim sakaa :)
Ozaman konu sahibi sunuda kaideye alsinherkes sakin olsun acil olan bi şey yok.konu sahibi şu konuya karşılık açmış bunu nedense.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dun-aksam-evime-gelen-ordu.969376/
Arkadaşım konu sahibi ne alaka?Ozaman konu sahibi sunuda kaideye alsin
2si1arada bence gayet hakli konusunda
Kizcagiz evleneli 3 ay olmus pat diye misafirlige geliniyo madem geliyolar 3-4 kisi gel ama bi ordu gelmis kbakmasinlarda misafirler ayip etmis
hemde ne alaka yani konu sahibi misafiri seviyo diye herkes sevmek zorundami bu 1
2.side ne alaka acil bumu acil olan
Okey sıkıntı yokta burası yeri değil sizde biliyorsunuz.mune fena kızacakKızlar çok kızdınız hakkaten haa, bukadar haşin olmayın, bugünde çocuk olmak istedim belki nolurkiii.
Neki yani
valla ben bilmem konunu sebepsiz acmisin gibi geldi geyik diyosun geyik boulumune acsana bile bile buraya acmak hatadir!Arkadaşım konu sahibi ne alaka?
Konu sahibine haksız diyen kim?
Bence kizmayacak, hadi geyik olsun,geyik bolumune actigmizda kimse sohbete katilmiyo buuzden bdv bolumune actim diye onlarca konu okudum.Okey sıkıntı yokta burası yeri değil sizde biliyorsunuz.mune fena kızacakben kaçayım
Konu sahibi kimdir onu bile bilmem, ben diger tarafta susuleta denen arkadaşla tatlı tatlı atışınca bu konuyu geyigine actim.valla ben bilmem konunu sebepsiz acmisin gibi geldi geyik diyosun geyik boulumune acsana bile bile buraya acmak hatadir!
arkadaslar misafirler hakkinda konu acaban bi arkadasimiza gonderme yaptigini dile getirdiler bende ona karsilik yazdim
Hepsini okuma vaktim olmadiKonu sahibi kimdir onu bile bilmem, ben diger tarafta susuleta denen arkadaşla tatlı tatlı atışınca bu konuyu geyigine actim.
Ben diger konuda konu sahibine yorum bile yazmadim hakli buldugum icin.
Sadece herkes bi agizdan misafir sevmiyorum diyince dedim neden, sizin hicmi evinize gelen giden olmuyor?
Eksik takip etmişsin canim
Senin profil durumunu bugunluk ben sahipleniyorumMisafir ağırlamayı sevmeyenler olabilir ama gelen misafire de kuru çay ikram edilmez ayıptır bir paket bisküvi olsun 30 fincan kahve olsun yapılır deyip şu kenardan sıvışıyorum
Bence sen antimisafirseverler yazmasın yaz durumunaSenin profil durumunu bugunluk ben sahipleniyorum
Bu mu acil?Kızlar misafir seviyormusunuz?
Bana sorarsanız ben çok seviyorum
Insan bukadar mükemmel olunca ister istemez ovüyor kendini canım ahh napiim kahretsinki mükemmelimmm :))Ahaha kuzum diğer konuda da az baktım amma övmüşsün kendini boş vaktin çoksa demek onu bunu ağırlamaktan hoşlanırsın
Kimisi insan sevmez kimisi servis hizmet o işleri sevmez kimi evde buluşmayı sevmez
Sen seviyorsun alkış sana en iyisi sensin valla kendini övmeye devam başka övülecek konularda görüşürüz
Kardeşim o konuda kendini övdün anlattın yetti ne demeye geldin gene konuyu açıyorsun herkes görsün diye mi?Insan bukadar mükemmel olunca ister istemez ovüyor kendini canım ahh napiim kahretsinki mükemmelimmm :))
Allahım sana geliyorumm..
Kendimi övdüğüm yerleri bana burdan ıspatlayabilirmisin?
Sana göre övgü, benim gerçeğim arkadaşım bunu algılayabilseydin keşke..
Insan bukadar mükemmel olunca ister istemez ovüyor kendini canım ahh napiim kahretsinki mükemmelimmm :))
Allahım sana geliyorumm..
Kendimi övdüğüm yerleri bana burdan ıspatlayabilirmisin?
Sana göre övgü, benim gerçeğim arkadaşım bunu algılayabilseydin keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?