- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi merissu744
-
çok yakında beklediğiniz bir haber ses getirecek sekilde geliyor. büyük bir tılsımınız var sanki ücgen seklinde sizi koruyan. bilmiyorum ancak,sanki omuzunuzda sizi koruyan sizi duyan bir meleginiz var. bir insan senden özür diliyor sanki el pençe yada özür dilemiş senden yanada yumuşama var... Sabırlı olmalısınız. Olaylar hemen sizin istediğiniz gibi gelişmediğinde bunu mesele haline getiriyorsunuz. Çok acelecisiniz. Rahat olun.Her şey gönlünüzce olacak. işle ilgili olarak biraz sabır çok çok kısa bir zaman sonra bir cevap gelecek . çok rahat edeceksin. maddi problemleriniz olmuş. Bu durumun yarattığı gerginlikleri geride bırakmışsınız. Yapmayı düşündüğünüz işleri ertelemeden yapmalısınız. Duygusal olarak çok güçlü olduğun bir anda, senin için çok önemli olan bir dileğin gerçekleşecek. Bunun olması an meselesi. Bazen fazla yemek yiyorsunuz,bundan dolayı rahatsızlık geçirebilirsiniz.kısa kısa yollar gidip insanlarla güzel konuşmalar yapacaksınız. Çok fazla iyi niyetlisiniz ve herkese fazlaca inanip guveniyorsunuz.bu iyi niyetiniz yüzünden cevrenizdeki deger verdiginiz bir insan tarafindan kandırılmak üzeresiniz yada kandırılıyorsunuz,bu nedenle üzülme ihtimaliniz var.lütfen üzülmemek icin bastan temkinli davranın. daha önce yaşadığınız üzüntüleri ve hüzünleri bir kenara bırakmanın zamanı gelmiş artık. çok güzel bir telefonla haber alacaksın sevineceksin.gelecek çok çok aydınlık görünüyor.maddi yönden özellikle çok paralı bir hayat görünüyor. çok güzel günler var bu sıralar.kalabalık değil ama güzel bir yoğunluk ve özellikle maddi konularda bu ay içinde çok gelişme yaşayacaksın. şansınız bugün çok açık. Dargın olduğunuz bir kişi var onunla barışacaksınız.
Kafanızda kendi kendinize yaratmış olduğunuz soru işaretleri olacak bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak çünkü bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. biryerden beklediğiniz haber sizi ve ailenizi çok memnun edecekişle ilgili olduğunu düşünüyorum ki buda olucak ailen biraz şu aralar sıkıntılı gibi özelliklede ailenizdeki büyüklerden kadın biraz rahatsızlanacak ama önemli birşey değil bir erkek var burda esmer bir erkekle görüşmen olucak ve sen bundan etkileneceksin bu kadr cnm sende benim fallarıma bakarmısın ayrı ayrı sormak istediğin bişey varsa sor
bakıcam cnm şimdi
Kafanızda kendi kendinize yaratmış olduğunuz soru işaretleri olacak bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak çünkü bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. biryerden beklediğiniz haber sizi ve ailenizi çok memnun edecekişle ilgili olduğunu düşünüyorum ki buda olucak ailen biraz şu aralar sıkıntılı gibi özelliklede ailenizdeki büyüklerden kadın biraz rahatsızlanacak ama önemli birşey değil bir erkek var burda esmer bir erkekle görüşmen olucak ve sen bundan etkileneceksin bu kadr cnm sende benim fallarıma bakarmısın ayrı ayrı sormak istediğin bişey varsa sor
ya bu erkekler için bu kadar merak ediyoruz acaba onlar bizi onları merak ettiğimizin 10 da 1 i merak ediyormudurhiç sanmıyorum
canım cuma akşamı eski sevgilimle aynı ortamda olucaz.bunu facebooktan gördüm ki ben gelmesin diye özellikle yayınladım oda bugün katılıcak diye yayınlamış.arkadaşları orda bişey diyemem.sence bu karşılaşmada konuşma aramızda ki durum için bi gelişme olur mu?
onlar mrk etse emin ol biz mrk etmeyiz
ya bu erkekler için bu kadar merak ediyoruz acaba onlar bizi onları merak ettiğimizin 10 da 1 i merak ediyormudurhiç sanmıyorum
bir karşılaşma gördüm dediğim gibi ama sen alttan alırsan bi etkileşim olcak
konuşmaya mı çalışıcak benimle?
oof olsun etkileşim özledim ben onu aaay.şu anda da evinde milletle oturuyo yazmışlar hala sosyal ağlardan ekliyiz.
çıldırıyorum.önceden biz otururduk.
nasıl alttan alayım canım ne gördün sen?
çok fazla yüzde verme üstüne gitme hevesli gibi sadece mutlu olduğunu görsün sen gene sosyal ağda eklisin ben onda ekli bile değilim
cnm benim işle ilgili yeni bir durumum var bunubla alakalı merak ediyorum nasıl olacak diye
aşk da yok hayatımda doğru düzgün biri
aşk var mı aşk aşk
merissu çok kötüyüm cidden ya.bu çocuğu geri istiyorum bugün net anladım.
bide karşılaşmayınca iyiydi.şimdi kesin biliyorum karışılaşıcaz napıcam diyorum.ya biri olursa yanında ama yok ondan eminim aslındaa:)
sen ne hissediyosun onun benim için düşüncelerinde?
"Geride kalan kalbiyse mutalaka geri döner bence zamana bırak
cnm bakıyormusun falıma
kahveyle karışık baktım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?