kızlarrrr fallaşmak isteyen var mıııııı??????

Kafanızda kendi kendinize yaratmış olduğunuz soru işaretleri olacak bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak çünkü bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. biryerden beklediğiniz haber sizi ve ailenizi çok memnun edecekişle ilgili olduğunu düşünüyorum ki buda olucak ailen biraz şu aralar sıkıntılı gibi özelliklede ailenizdeki büyüklerden kadın biraz rahatsızlanacak ama önemli birşey değil bir erkek var burda esmer bir erkekle görüşmen olucak ve sen bundan etkileneceksin bu kadr cnm sende benim fallarıma bakarmısın ayrı ayrı sormak istediğin bişey varsa sor[/QUOTE]

sen ten renklerinizi yazar mısın.ben kahve bakamıyorum cnm tam

canım cuma akşamı eski sevgilimle aynı ortamda olucaz.bunu facebooktan gördüm ki ben gelmesin diye özellikle yayınladım oda bugün katılıcak diye yayınlamış.arkadaşları orda bişey diyemem.sence bu karşılaşmada konuşma aramızda ki durum için bi gelişme olur mu?

sen ten renklerinizi yazar mısın.ben kahve bakamıyorum cnm tam[/QUOTE]

tmm tatlım ben kumralım ama saçım boya saç boyum omzumda buğday renkliyim göz rengim kahverengi onun kafası büyük saçı siyah ama çok siyah değil hafif saçlarının önleri dökük ten rengi çok esmer değil sen ilk bana bak snr ona snrda ikimiz adına bakarmısn

canım bak sen iyi niyetli duygusal hisleri kuvvetli birisin fakat son zamanlarda üzüntülüsün bu yüzden hasta mı oldun?güzel olan şeylere karşı düşkünlüğün var.erkek arkadaşın eskisi yani ateş grubundan mıydı o sanırım çıkmış falında sen geleceğinle ilgili onu düşünüyorsun yakın zamanda gelecek.bu aralar kendini zayıf hissediyorsun bir karar vermen gerekmiş fakat sen gerçeklerden korkmuşsun.erkek arkadaşınla ilgili kararı vereceksin ve doğru karar vereceksin sen bu konuda hassasta olsan doğru olanı yapmak istiyorsun.bence öyle de yapacaksın.ve canım çok zekice davranacaksın hakkını arayacaksın.zor birşeyi başaracaksın ve sonrasında biraz sıkıntı çekebilirsin.canım sen biraz uçlarda gezen birimisin? ilerde yadırganabilirsin ama çok önemli şeyler değil.kendi içinde çatışan fikirlerin yüzünden içmünakaşa yaşayabilirsin.
bakıcam cnm şimdi

merhaba iskambil falı mı bakıyorsun bana da bakarmısın:26:

sen ten renklerinizi yazar mısın.ben kahve bakamıyorum cnm tam[/QUOTE]

ya bu erkekler için bu kadar merak ediyoruz acaba onlar bizi onları merak ettiğimizin 10 da 1 i merak ediyormudur hiç sanmıyorum

bir karşılaşma gördüm dediğim gibi ama sen alttan alırsan bi etkileşim olcak

aynen canım ya biz merak ettikçe onların bi tarafları kalkıyo geçen face te bir yazı vardı çok doğru" eğer seni seviyorum dediğimde artan bir egon değilde atan bir kalbin olsaydı eğer; herşey farklı olabilirdi"

onlar mrk etse emin ol biz mrk etmeyiz

ya bu erkekler için bu kadar merak ediyoruz acaba onlar bizi onları merak ettiğimizin 10 da 1 i merak ediyormudur hiç sanmıyorum

Sizi bu aralar sanki biri ihmal etmiş bu kişi yakın zamanda yine sizin yanınızda yer alacak sizi ihmal etmesinin geçerli sebepleri var ona karşı tavırlı olmamalısınız. her anlamda mutluluğa yürüyorsun resmen. büyük sıkıntıların olmuş ve bir kısmı geçmiş bir kısmı da kolay geçecek bir zamanın sonrasında çözülecek. Çevrenizde değer verdiğiniz biri var ama bu sözünde durmayan bir kişi. yoğun bir dönemden geçiyor olmalısınız ve bu yüzden kendinizi bayağı bir ihmal etmissiniz.Ancak biran önce kendinize gereken ilgiyi göstermesseniz hastalanabilirsiniz. Bu sıralarda hep sevindirici haber alacaksınız. Sözlerimi sona erdirmeden önce olumlu hareket edersen çok kısa bir zamanda beklediğin ve istediğin şeylerin gerçekleştiğini göreceksin diyorum.bir arkadaşınızın bir sıkıntısı olacak ve sizin desteğinize yanında olmanıza ihtiyaç duyacak. sevdiğiniz kişi ile sürekli tartışıyorsunuz birbirinizin kıymetini bilmelisiniz. Başka kim bilecek kıymetinizi. Sizi çekemeyenlerin olumsuz yaklaşımlarından nihayet kurtulacaksınız onlar sonunda kendi dertleriyle uğraşacaklar. Cansıkıcı ve negatif durumdan kurtuluyorsunuz, eğlenceli bir ortama gideceksiniz. sonuca ulaşmayı istediğiniz bir konu var bunu da başaracaksınız.

bir karşılaşma gördüm dediğim gibi ama sen alttan alırsan bi etkileşim olcak

konuşmaya mı çalışıcak benimle?
oof olsun etkileşim özledim ben onu aaay.şu anda da evinde milletle oturuyo yazmışlar hala sosyal ağlardan ekliyiz.
çıldırıyorum.önceden biz otururduk.
nasıl alttan alayım canım ne gördün sen?

çok fazla yüzde verme üstüne gitme hevesli gibi sadece mutlu olduğunu görsün sen gene sosyal ağda eklisin ben onda ekli bile değilim

çok fazla yüzde verme üstüne gitme hevesli gibi sadece mutlu olduğunu görsün sen gene sosyal ağda eklisin ben onda ekli bile değilim

merissu çok kötüyüm cidden ya.bu çocuğu geri istiyorum bugün net anladım.
bide karşılaşmayınca iyiydi.şimdi kesin biliyorum karışılaşıcaz napıcam diyorum.ya biri olursa yanında ama yok ondan eminim aslındaa:)
sen ne hissediyosun onun benim için düşüncelerinde?

"Geride kalan kalbiyse mutalaka geri döner bence zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…