- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi merissu744
-
cnm onun adına bakarmısın bi tarot
o kova burcu ben aslan ilk onunkine bak snr benim hyatıma snr ikimizinkine
fallaşmak isteyen var mı tarot iskambil falıda bakanlar gelebilirler
canım sen iskambil falı neden öğrenmiyorsun bak onda çok güzel ilişki yorumu yapıyorlar öğren canım sende bana bakarsın eğer öğrenecek birini bulursam bende öğrenip sana bakarım canım
bilmiyorum cnm vaktim olursa düşünüyorum
etrafında iskambil bakan biri varmı canım benim çevremde fal bakan kimse yok buradan bakan arkadaşlara sordum onu da yazışarak nasıl bakıldığını anlamadım zor geldi bana
baktın mı cnm falıma
sevgilinin falı:
canım sevgilin çalışıyormuydu bilmiyorum ama maddi sıkıntısı var bu aralar.hayatındaki maddi sıkıntısını düzeltmesi için şartların düzelmesi uzun zaman alabilir bu yüzden sıkıntıda sanırım.sorunlarıyla mücadele edip başarılı olmak için yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.bu aralar manevi anlamda içine kapanmış içsesini dinliyor geleceğiyle ilgili düşünüyor. belki iş yada eğitim amaşlı yolculuk yapması gerekebilir bunları düşünüyor sanırsam.seninki çalışıyorsa bugünlerde işle ilgili bir sorun olmuş.bir konuda karar vermesi gerekiyor fakat kararsız şüpheleri var bu çalışıyorsa işle ilgili yada seninle ilgili olabilir.bak canım bence sevgilinin maddi sorunları var belkide bu yüzden kendini sende uzak tutuyor falında sende çıktın ama ters çıktın bilmiyorum.çevresinde girişimci ve başarılı para işlerinde de başarılı biri olarak biliniyor.sevgilinin tasarıma ilgisi varmı canım varsa o konuda birşeyler yapabilir ilerde.
canım bak ilişkiniz için açtım pek iyi şeyler çıkmadı üzülmeni istemiyorum istersen başka bir zaman gene bakayım sen bilirsin :26:
sevgilinin falı:
canım sevgilin çalışıyormuydu bilmiyorum ama maddi sıkıntısı var bu aralar.hayatındaki maddi sıkıntısını düzeltmesi için şartların düzelmesi uzun zaman alabilir bu yüzden sıkıntıda sanırım.sorunlarıyla mücadele edip başarılı olmak için yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.bu aralar manevi anlamda içine kapanmış içsesini dinliyor geleceğiyle ilgili düşünüyor. belki iş yada eğitim amaşlı yolculuk yapması gerekebilir bunları düşünüyor sanırsam.seninki çalışıyorsa bugünlerde işle ilgili bir sorun olmuş.bir konuda karar vermesi gerekiyor fakat kararsız şüpheleri var bu çalışıyorsa işle ilgili yada seninle ilgili olabilir.bak canım bence sevgilinin maddi sorunları var belkide bu yüzden kendini sende uzak tutuyor falında sende çıktın ama ters çıktın bilmiyorum.çevresinde girişimci ve başarılı para işlerinde de başarılı biri olarak biliniyor.sevgilinin tasarıma ilgisi varmı canım varsa o konuda birşeyler yapabilir ilerde.
rapisa ya banada baksana.kahvene bakayım canım
hiç iyi değilim.bu malla cuma akşamı aynı yere gidicez faceten gördüm de.ben akrep o koç.nasıl olur sence o gün ve sonrası araması olur mu
canım bak ilişkiniz için açtım pek iyi şeyler çıkmadı üzülmeni istemiyorum istersen başka bir zaman gene bakayım sen bilirsin :26:
tamam canım birazdan yazıcam yorumunu
Yakın zamanda bir kişiden duyduğunuz yada bir dilden aldığınız bir sıkıntıdan dolayı bayağı üzülmüş ve bunalmış olduğunuzu goruyorum.ama üzüntüyü hanenize doğan bir ay yardımıyla yakın zamanda atacağınızı ve bu kotu şey diye düşündüğünüz konu neyse onun tersine dönüp size büyük bir kısmeti getireceğini müjdeleyebilirim. Şuanda tam etrafınızda dolaşmakta olan harika bir fırsat var ve siz bu fırsatı bu derin düşünmeniz sayesinde elde edecek çok da başarılı olacaksınız.bu bahsettiğim yeni bir iş de olabilir şuanda sahip olduğunuz işte farklı bir pozizyon yada beklenmedik bir süpriz de olabilir. Biriyle birlikte uzun bir yolculuğunuz var yolun sonu sizi tedirgin edebilir ama sorun yaşamayacaksınız. ayaklarınızla alakalı bir sorununuzmu var bilemiyorum ama lütfen bu konuda dikkatli olunküçük meselelere çok fazla zaman harcamışsınız sanırım, maddi durumunuzda güzel bir düzelme olacak. Başarınız iki tane yola bağlı. Bunlar size başarı fırsatları getirecek. pek temiz ve açık yollar görüyorum. Maddi bakımdan biraz sıkıntıya düşebilirsiniz. bir karar aşamasına yaklaştığınızı görüyorum. seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. sonuçta çok doğru anlamlı bir karara varıp hiç de pişman olmayacaksınız. sanırım bir kaç arkadaş ya da 4 kişi bir araya gelip keyifli zaman geçireceksiniz. hiç beklemediğiniz birinden alacağınız bir destek sayesinde dileğiniz gerçek olacak. senin falın buydu onun falınalına şöyle bi baktığımda kendi birçok şeyden soyutlamış,sanki etrafina dört duvar örmüş gibi hissediyor,bu sanki birseylerden korkmak yada tedirginlikten doğan bir önlem gibi? Etrafında sana öğüt veren insanları dinliyor aslın yararına oluyor. Enine boyuna düşündüğün bir durum var ve öğütler çok işine yarayacak. Çevresinde onu takip eden ve dedikodunu yapan insanlar var. hayırlı ve güzel konuşmalar yapacak. onun falı bu kadar ikinizin falında bi görüşme gördüm ama zamanı var bekliyor bu kadar
kahveni ekle canım tekrardan o sırada bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?