- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi merissu744
-
rapisa bu sefer iyi bildin:)
evet babamı düşünüyorum birkaç gündür. annemle sorun yaşadım daha dün.
bu salak geri aricak mı diyosun beni?
nasıl üzülcem ya üzülmiyim ben onu yeterince özledim 2.5 ay oldu görüşmedik.şimdi aynı şehirdeyiz tekrar.
sence cumadan sonra güzel şeyler mi olucak? araması var mı beni?
ben bir kızdan çok ailevi dertleri olduğunu gördüm.
bir kız olayı gündeme gelicek ama hazırlıklı ol.
bu çocuğun başka sıkıntıları var dediğim gibi
yok tatlım 2.erkek arkadaşım sen benim için açsana bi tarot
nasıl yani kıza hazırlıklı ol anlamadım evlilik gibi bişey mi
canım ne zaman arar bilmiyorum ama önce cuma karşılaşsanızda istediğin gibi olmayabilir sonradan görüşeceksiniz bence ama ne zaman bilmiyorum .yeni tarih hesaplama öğrendim ama ne kadar tutuyor bilmiyorum baktım sana ne zaman barışacaksınız diye aralık ayı çıktı
yok canım ne evliliği
başka bir kızdan hoşlanma olayı.çünkü bi kız seninkine ilgi duyuyo
o bir zaman sonra pişman olucak.
dedim ya sana görüşceksiniz o isticek ara ara yakınlaşma olucak ama olmicak sen gidiceksin
sana özele msj atcam birazdan oku onu
onun ona ilgisi var mı peki
olucak işte malesef ki onu söylüyorum ya canım benim.
sabret bu adam geçte olsa dönücek sana ama olmcak konuşcaksınız arada yakınlaşma olucak ama canım.
benim falıma bakmadın mı hala:26:
Hemen falına geçiyorum.... Çok daha tutumlu olmalısın.Elinizde olanları böyle dağıtırsanız kısa süre sonra sıkıntıya düşebilirsiniz sizden uzun zamandır haber alamamış biri var.size sırtını dönmüş. Orta boylu, bir tartışma yaşamış olabilirsin, kendini üzmemelisin. Uzun ve mutlu bir yaşam yaşamın anahtarı herkese iyi davranmaktır. yakın bir zamanda sizi çok mutlu edecek bir haber alacaksınız. Başarılı olmak için önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirip olanaklardan yararlanmak için elinizden geleni yapmalısınız ama karşılaşma yaşancak etkileşme olcak kesin bu
çingene tarotunda burç yok arama yok sadece karşılaşma var
karşılaşmadan sonra bi gelişme yok mu canım ya?
canım ne zaman arar bilmiyorum ama önce cuma karşılaşsanızda istediğin gibi olmayabilir sonradan görüşeceksiniz bence ama ne zaman bilmiyorum .yeni tarih hesaplama öğrendim ama ne kadar tutuyor bilmiyorum baktım sana ne zaman barışacaksınız diye aralık ayı çıktı
cnm msjların doluymuş boşaltman gerekirmiş özelden msj atamıyorum sana
Kafanızda kendi kendinize yaratmış olduğunuz soru işaretleri olacak bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak çünkü bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. biryerden beklediğiniz haber sizi ve ailenizi çok memnun edecekişle ilgili olduğunu düşünüyorum ki buda olucak ailen biraz şu aralar sıkıntılı gibi özelliklede ailenizdeki büyüklerden kadın biraz rahatsızlanacak ama önemli birşey değil bir erkek var burda esmer bir erkekle görüşmen olucak ve sen bundan etkileneceksin bu kadr cnm sende benim fallarıma bakarmısın ayrı ayrı sormak istediğin bişey varsa sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?