kızlarrrr fallaşmak isteyen var mıııııı??????

canım ne zaman arar bilmiyorum ama önce cuma karşılaşsanızda istediğin gibi olmayabilir sonradan görüşeceksiniz bence ama ne zaman bilmiyorum .yeni tarih hesaplama öğrendim ama ne kadar tutuyor bilmiyorum baktım sana ne zaman barışacaksınız diye aralık ayı çıktı

nasıl yani kıza hazırlıklı ol anlamadım evlilik gibi bişey mi

yok canım ne evliliği
başka bir kızdan hoşlanma olayı.çünkü bi kız seninkine ilgi duyuyo
o bir zaman sonra pişman olucak.
dedim ya sana görüşceksiniz o isticek ara ara yakınlaşma olucak ama olmicak sen gidiceksin

sana özele msj atcam birazdan oku onu

olucak işte malesef ki onu söylüyorum ya canım benim.
sabret bu adam geçte olsa dönücek sana ama olmcak konuşcaksınız arada yakınlaşma olucak ama canım.
benim falıma bakmadın mı hala:26:

Hemen falına geçiyorum.... Çok daha tutumlu olmalısın.Elinizde olanları böyle dağıtırsanız kısa süre sonra sıkıntıya düşebilirsiniz sizden uzun zamandır haber alamamış biri var.size sırtını dönmüş. Orta boylu, bir tartışma yaşamış olabilirsin, kendini üzmemelisin. Uzun ve mutlu bir yaşam yaşamın anahtarı herkese iyi davranmaktır. yakın bir zamanda sizi çok mutlu edecek bir haber alacaksınız. Başarılı olmak için önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirip olanaklardan yararlanmak için elinizden geleni yapmalısınız ama karşılaşma yaşancak etkileşme olcak kesin bu

araması çıkmamış mı canım?
ben akrep o koç öyle bakaydın direk o odaklı baksaydın:)

cnm msjların doluymuş boşaltman gerekirmiş özelden msj atamıyorum sana

sen ten renklerinizi yazar mısın.ben kahve bakamıyorum cnm tam[/QUOTE]

fal baktıranlar sözlerini tutsa iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…