kızlarrrr fallaşmak isteyen var mıııııı??????

bu onunla ikimizin falı

canım tekrar dedim yine diyorum.fallar o kadar sıkıntılı ki her 3 falda.aşırı bi derdi var bu çocuğun.
sen bu çocuğu gizli gizli izliyosun sanki?
canım bu çocuğa annesi çok mu baskı yapıyo?
aşırı bi karamsarlık var.
ben tekrar diyorum siz tekrar olmicaksınız ama görüşüceksiniz şu an uzaksınız.
bir yol görüyorum sen gidiceksin bu yola ondan sonra görüşme var.
yalnız bir kız olabilir onun hayatında şöyle ki ona ilgili olan bir kız dikkat et

bak canım erkek arkadaşının falında geçen gene söylemiştim aynı bayan çıktı su grubundan bir kadın o kadını düşünüyor çıktı bilmiyorum. ilişkinizle ilgili hayal kırıklığı var mutlu olmayı umarken acı çekmişsiniz.tekrar başlasanızda çok zorluklarla karşılaşırsınız
bunlar çıktı canım

sen söyle cnm ne çıktı herşeyi söyle alıştım ben

Bana da tarot bakabilir misin rica etsem.. acil durum..

iyi geceler kızlar.ben yeni katıldım aranıza.şu an kafam çok karışık ve üzgünüm.biri bana da tarot bakabilir mi?

rapisacım bariz bir nazarın var.içini sen kendin sıkıyosun bak aslında temize çıkabilirsin.
sıkıntılarını çook yavaş atıcaksın bunun nedeni sensin ama.
senin bir haberin var bir erkekten.bunun sonrası gelicek çok dedikodu var bunada sen yol açıcaksın çünkü çok insana anlatıcaksın akıl almak için.
senin bu erkekle önünde bir engel var ayrı dünyalarda gibisinz artık.
bence sabretmen gereken bir dönem.
bu çocuk çok çabuk dolduruşa gelen biri.
yakın bir sürede bi konuşma görüşme görmedim canım.
aileden biriyle didişip durucaksın bu aralar.
kendini herşeye kapamışsın ailenede
sen bu çocuğu çok sevyosun hala sanki.
aklın fikrin bu çocuk.
siz barışmayın diye aranızda insanlar da var zaten.
boşver insanları belki düzelir herşey belli olmaz

son bi fal kaldı onun falında ne var

canım senden yaşça büyük bir erkek baban olabilir belki bilmiyorum baban duygusasl biri midir.sen onu düşünüyorsun bu aralar işle ilgili bazı düşüncelerin var herşey hızlı hızlı olsun istiyorsun sanırım ailene mahcup olmak istemiyorsun.kendine güveniyorsun.bir şey var olsun istiyorsun bununla ilgili tam ne bilmiyorum ama" ah bir olsa neler yapacağım" diyorsun kendine çok güveniyorsun işte o birşey neyse onu bekliyorsun.ilişkinle ilgili kararsızlıkğın şüphelerin var.ayrılığınızın kısa süreli olduğunu düşünüyorsun sanırım.orta yaşlarda yada üstü bir bayanla bugünlerde sorun yaşadın mı kaprisli sorun çıkaran biri.yakında sevgilinle ilgili bir haber alacaksın ve üzüleceksin ama çok değil.çevrende bu konu yüzünden kendini yıprattığın düşünülüyor.tüm bunların üstüne hayatında yeni bir başlangıç yapacaksın.bu bence erkek arkadaşınla olacak belki cuma akşamı demin söylediğim gibi erkek arkadaşınla karşılacaksınız ya o zaman umduğun gibi geçmese de sonradan yeni bir başlangıç yapacaksınız hatta bence sevgilin sana bir hediye alacak.

rapisa ya banada baksana.kahvene bakayım canım
hiç iyi değilim.bu malla cuma akşamı aynı yere gidicez faceten gördüm de.ben akrep o koç.nasıl olur sence o gün ve sonrası araması olur mu

rapisa bu sefer iyi bildin:)
evet babamı düşünüyorum birkaç gündür. annemle sorun yaşadım daha dün.
bu salak geri aricak mı diyosun beni?
nasıl üzülcem ya üzülmiyim ben onu yeterince özledim 2.5 ay oldu görüşmedik.şimdi aynı şehirdeyiz tekrar.
sence cumadan sonra güzel şeyler mi olucak? araması var mı beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…