- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi merissu744
-
cnm sen sadece benim falıma baktın onun ve ikimiznkine bakmadın
tamam onada bakayım atlamışım onu.
sende bana tarot açsana lütfen:26:
bu onunla ikimizin falı
sen söyle cnm ne çıktı herşeyi söyle alıştım ben
tamam açıyorum cnm
biri beni mi sorducanım ben taqrot falına bakarım sende bana tarot ve kahve falıma bakarmısın ama şimdi yemek yiycem hemen yemekten sonra bakarım :26:
Eki Görüntüle 820855 Eki Görüntüle 820856 Eki Görüntüle 820857 Eki Görüntüle 820858 Eki Görüntüle 820859 Eki Görüntüle 820860 Eki Görüntüle 820861 Eki Görüntüle 820862 Eki Görüntüle 820863 Eki Görüntüle 820864 Eki Görüntüle 820865 Eki Görüntüle 820866 Eki Görüntüle 820867 Eki Görüntüle 820868 Eki Görüntüle 820869
son bi fal kaldı onun falında ne varcanım tekrar dedim yine diyorum.fallar o kadar sıkıntılı ki her 3 falda.aşırı bi derdi var bu çocuğun.
sen bu çocuğu gizli gizli izliyosun sanki?
canım bu çocuğa annesi çok mu baskı yapıyo?
aşırı bi karamsarlık var.
ben tekrar diyorum siz tekrar olmicaksınız ama görüşüceksiniz şu an uzaksınız.
bir yol görüyorum sen gidiceksin bu yola ondan sonra görüşme var.
yalnız bir kız olabilir onun hayatında şöyle ki ona ilgili olan bir kız dikkat et
canım merak ettim senin ilk erkek arkadaşın mı istersen cevaplamayabilirsin tabi :26:
son bi fal kaldı onun falında ne var
canım görüşmeniz var ama dyorum sana olmicak bu iş
ama o pişman olucak bunuda net söylüyorum
aklı fikri bulanık seni düşünmüyo şu anda o
kimi düşünüyor bi kızı mı
rapisa ya banada baksana.kahvene bakayım canım
hiç iyi değilim.bu malla cuma akşamı aynı yere gidicez faceten gördüm de.ben akrep o koç.nasıl olur sence o gün ve sonrası araması olur mu
canım senden yaşça büyük bir erkek baban olabilir belki bilmiyorum baban duygusasl biri midir.sen onu düşünüyorsun bu aralar işle ilgili bazı düşüncelerin var herşey hızlı hızlı olsun istiyorsun sanırım ailene mahcup olmak istemiyorsun.kendine güveniyorsun.bir şey var olsun istiyorsun bununla ilgili tam ne bilmiyorum ama" ah bir olsa neler yapacağım" diyorsun kendine çok güveniyorsun işte o birşey neyse onu bekliyorsun.ilişkinle ilgili kararsızlıkğın şüphelerin var.ayrılığınızın kısa süreli olduğunu düşünüyorsun sanırım.orta yaşlarda yada üstü bir bayanla bugünlerde sorun yaşadın mı kaprisli sorun çıkaran biri.yakında sevgilinle ilgili bir haber alacaksın ve üzüleceksin ama çok değil.çevrende bu konu yüzünden kendini yıprattığın düşünülüyor.tüm bunların üstüne hayatında yeni bir başlangıç yapacaksın.bu bence erkek arkadaşınla olacak belki cuma akşamı demin söylediğim gibi erkek arkadaşınla karşılacaksınız ya o zaman umduğun gibi geçmese de sonradan yeni bir başlangıç yapacaksınız hatta bence sevgilin sana bir hediye alacak.
ben bir kızdan çok ailevi dertleri olduğunu gördüm.
bir kız olayı gündeme gelicek ama hazırlıklı ol.
bu çocuğun başka sıkıntıları var dediğim gibi
merissu744 merhaba.tarot da bakıyor musun acaba?
o kova burcu ben aslan ilk onunkine bak snr benim hyatıma snr ikimizinkine
canım sende biz barışacakmıyız diye bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?