kızlarrrrr yardım edin

yahooo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
13
0
6
Konya
ya ben atandım istanbulda yaşıyordum konyaya taşındım erkek arkadaşımda istanbuldan buraya taşınacak ama benim kafam karışık onun tüm düzenini bozmak bi yana ayrı bi şehirde ailemden habersiz yaşamak dogru olurmu.tabiki ayrı ev tutcaz ama ne bileyim bunu aileme ilerde anlatınca sıkıntıı olurmu bilemiyorum

sen onunla rahat etmek için mi taşındın? yok değil se korkunun kaynağı aslında gizlemek erkek arkadaşın niyeti seninle bir ömrü paylaşmaksa sana laf getirmemek için nişan yapar. ama rahatı yerinde ise adım atmaz. ne kadar rahat edecek. şimdi senin anne baban burda değil istediği gibi senin yanına gelip gidecek sende aynı şekilde düşünüyorsundur. ama işde sen ne kadar bu ilişkiye onun açısından rahatı yaşatırsan hep böyle gider. senin peşnden konya ya geleceğine nikah yapardı senin başka yerde yaşamana izin vermezdi)

Atandigim icin tasindigimi söyledim zaten rahat etmek icin falan degil yani .oda beniyanliz birakmamk icin geliyor ama korkum buydu zaten böyle cirkin görünmesi yani disardan

bence sorun yok ama sevgılın sana suan fedakarlık yapıyor ılerde o senden ıstese sen onun ıcınde yapabilcekmısn?

bence sorun yok ama sevgılın sana suan fedakarlık yapıyor ılerde o senden ıstese sen onun ıcınde yapabilcekmısn?

evt bencede fedakarlık kesinlikle ama o öyle olmadığını iddia ediyo yapması gereken bişeymiş bu.ilerde ben yapabilirmiyim bilmiyorum !!

nıye evlenıpte ıkınızde konyaya gıtmek yerıne.

Bekar olarak peşinden gelıyormuş sordunmu bence ılk bunu sorgula derim.

Rahatını bozmamak için evlenmeyen adam ya kıldı tüydü derken konyaya da gelmez.Ama eğer gercekten geleceksede evlenıp gidin derim.Konya küçük bir sehır ne kadar buyuk olsada ıstanbul kadar degıl bu sebeple sızın ıcın dışarıdan görünüşü hoş olmayacaktır.

atamanız konya'ya olmuşsa ailenizden ayrı yaşamanızın neresi yanlış onu anlayamadım. erkek arkadaşınız da oraya gelecek ama ayrı ev tutacak diyorsunuz ortada hatalı bişey görünmüyor tabi dediğiniz gibi ayrı evde kalacaksa... endişeniz çok gereksiz yanlış bişey yok ki ortada

haklısınız aslındaben bi kaç arkadaşımdan olmsuz yorum duyunca dışardan nasıl göründdüğünü merak ettim.yoksa istanbuldakinden farklı bi durum olmayacak tabi

Atandigim icin tasindigimi söyledim zaten rahat etmek icin falan degil yani .oda beniyanliz birakmamk icin geliyor ama korkum buydu zaten böyle cirkin görünmesi yani disardan

siz düzgün yaşadığınız sürece dışardan çirkin görünecek bi durumunuz yok bence. erkek arkadaşınızla dışarıda makul bir şekilde görüşürseniz kim ne karışır, ayrıca konya düşündüğünüz kadar katı bi yer değil öğrenciler şehri çok değiştirmiş durumda, gayet rahat yaşıyorlar biliyorum. siz normal olduğunuz sürece konyada size karışmaz rahat olun ya da aileniz açısından yanlış bişey yapmış sayılmazsınız

çok teşekkür ederim yorumunuza ..
evlen diyen arkadaşlarda olmuş ama henüz bunun için çok erken ben istemiyorum.

çok teşekkür ederim yorumunuza ..
evlen diyen arkadaşlarda olmuş ama henüz bunun için çok erken ben istemiyorum.

evlen diyen arkadaşlar olayı abartmışlar bir kızın erkek arkadaşı olamaz mı üstelik erkek arkadaşınız sizin olduğunuz şehre gelmek kadar radikal bir karar almışsa zaten size çok değer veriyor ve sizinle ilerde evliliği düşünecek kadar ciddi bence, yoksa kimse düzenini bozmaz kolay kolay. anlattığınız durumda hiçbir yanlışlık yok rahat olun

Son düzenleme:
evet bende öyle tepkiler alınca aa dedim yanlış bişey mi bu hatta ona da söyledim oda saçmalama dedi ben seni korumak yanında olmak için geliyorum farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…