Benimki gece iki kere bide sabaha karsi mamaya kalkiyor. Biberon mamasi iciyor. Anne sutu yok malesef.Merak etme canım 6 Aydan sonra ek gıdaya geçtiğinde gece uyanmayacak :)
Benim ki öyle oldu
Diş çıkardı iki tane rahatladı onunda etkisi var tabii
Kıyamam meleklere diş etleri acıyor ondan uyanıyorlar :)
Benim 7 8 kere dusunsene seninkine masllahBenimki gece iki kere bide sabaha karsi mamaya kalkiyor. Biberon mamasi iciyor. Anne sutu yok malesef.
yemege kalktigi o kadar yoksa kac kere kalkiyor mama haricinde. Ginduz yemek veriyorum gece sutBenim 7 8 kere dusunsene seninkine masllah
O aylarda 3 saat ara ile kalkiyordu mamayaBenim 7 8 kere dusunsene seninkine masllah
Ne kadarlık canım senin ki?Benimki gece iki kere bide sabaha karsi mamaya kalkiyor. Biberon mamasi iciyor. Anne sutu yok malesef.
Daha çok küçük canım senin kiBenim 7 8 kere dusunsene seninkine masllah
Hoşgeldin canımKizlar nasilsiniz bn geldm
Benimki gece iki kere bide sabaha karsi mamaya kalkiyor. Biberon mamasi iciyor. Anne sutu yok malesef.
Hoşbuldum canımmmHoşgeldin Canımm
Maşallah bebişine cinsiyeti ne :)
Allah bağışlasın canım :)Hoşbuldum canımmm
Oğluşum var cnım
Ne demek canım dene rahat edersin :)Bu ferber yonteminide deneyecem cnm cok saol valla
Benim 7 8 kere dusunsene seninkine masllah
Saol cnm benim gece hic uyumadim saolsun annem 12 ye kadar cocuklara bakti uyudum benimkilerde uyudu cok sukur kizima yayla corbasi yapicam oglum 5 aylik acaba ona ne yapablrm canim sadece yogurt ve aptamil mama iciyor
10 gun sonra 6. Ayimiz bitip 7 .aya giricez insKac aylik bebegin cnm ayni durumu yasiyoz allah yardmcn olsun
10 gun sonra 6. Ayimiz bitip 7 .aya giricez ins
Henuz cok yeni basladim ek gidaya uyumadan tahilli kasik mamasini veriyorum suyunu iciriyorum karnini tok tutmaya calisiyorum demem oki aclikla alakasi yok benim kiz illa gece uyanip o memeyi alicak agzina ili dakika emip uyuyo e yat kalk benim vucut perisan hemen uykuda tutmaz beni gece uyaninca uyuyamiyorumda tekrarGece yatarken ne veriosun peki cnm
10 gun sonra 6. Ayimiz bitip 7 .aya giricez ins
Henuz cok yeni basladim ek gidaya uyumadan tahilli kasik mamasini veriyorum suyunu iciriyorum karnini tok tutmaya calisiyorum demem oki aclikla alakasi yok benim kiz illa gece uyanip o memeyi alicak agzina ili dakika emip uyuyo e yat kalk benim vucut perisan hemen uykuda tutmaz beni gece uyaninca uyuyamiyorumda tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?