Kizlarrrrr:))

Merak etme canım 6 Aydan sonra ek gıdaya geçtiğinde gece uyanmayacak :)
Benim ki öyle oldu
Diş çıkardı iki tane rahatladı onunda etkisi var tabii
Kıyamam meleklere diş etleri acıyor ondan uyanıyorlar :)
Benimki gece iki kere bide sabaha karsi mamaya kalkiyor. Biberon mamasi iciyor. Anne sutu yok malesef.

Benimki gece iki kere bide sabaha karsi mamaya kalkiyor. Biberon mamasi iciyor. Anne sutu yok malesef.
Ne kadarlık canım senin ki?
Ben gece yatmadan muhallebisini yedirip emziririp uyutuyorum akşam saat 9 buçuk 10 da falan sabah saat 8 de emmeye kalkıyor tekrar uyuyoruz sonra 11de falan kalkıyoruz

Saol cnm benim gece hic uyumadim saolsun annem 12 ye kadar cocuklara bakti uyudum benimkilerde uyudu cok sukur kizima yayla corbasi yapicam oglum 5 aylik acaba ona ne yapablrm canim sadece yogurt ve aptamil mama iciyor

Saol cnm benim gece hic uyumadim saolsun annem 12 ye kadar cocuklara bakti uyudum benimkilerde uyudu cok sukur kizima yayla corbasi yapicam oglum 5 aylik acaba ona ne yapablrm canim sadece yogurt ve aptamil mama iciyor

Alevbuse aklini yedigim akil ver :)

Gece yatarken ne veriosun peki cnm
Henuz cok yeni basladim ek gidaya uyumadan tahilli kasik mamasini veriyorum suyunu iciriyorum karnini tok tutmaya calisiyorum demem oki aclikla alakasi yok benim kiz illa gece uyanip o memeyi alicak agzina ili dakika emip uyuyo e yat kalk benim vucut perisan hemen uykuda tutmaz beni gece uyaninca uyuyamiyorumda tekrar

Gece yatarken biberon versen almazMi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…