Kizlarrrrr:))

Ay etmez miyim çeken bilir ya bazen etraf kızıyor tabi dua ederken dozunda iştahlı olur inş diye de belirtiyorum sağlıklı olsunlarda benim büyükde 6 yaşında belki ilerde toparlarlar :)

Hemen masallahu la havle vela kuvvete illa bilahil aliyyil azim de cnm ben ogluma durmadan okuyorum bri cok tatli blecdese

Su ferbrr yontemide sylede yat kiz bni umutlandrdin :)
Uyudu sanırım Alevbuse
http://www.uykusuzanneler.com/ferber-yontemi-nedir/ Yöntem bu Can'ım ama ağlamasına vs dayanman gerekiyor sanırım ben denemedim bana göre değildi... Sallama konusunda uykuya geçiş ortamı hazırlasan bir iki gün yorulsa . Uyku oyuncağı vs ile çözen de var. Bir arkadaşımda uyku meleği diye biri var nette var mı bilmiyorum onunla çözmüştü

Kizlar benim kizim 2 aylik gece 4'e kadar uyumuyo. Ustelik gaz giderici veriyorum aksam 9'da. Sozde uyku yapiyo ama bizimkine islemiyo. 4 yasinda bi oglum var. Kizimin bu uyku sorunu yuzunden onunda duzeni bozuldu. Sersem gibiyiz surekli.

Kizlar benim kizim 2 aylik gece 4'e kadar uyumuyo. Ustelik gaz giderici veriyorum aksam 9'da. Sozde uyku yapiyo ama bizimkine islemiyo. 4 yasinda bi oglum var. Kizimin bu uyku sorunu yuzunden onunda duzeni bozuldu. Sersem gibiyiz surekli.
2 aylik uyku duzeni olmaz. Uykudan once gaz sirunu onemli ilk uc ay.

Evet intrnetten baktimda hayatta yapamm bunu valla esim 1 dk ble aglattrmz suan ayaktaym yanima aldim esimi kizimin yanina kovdum valla:))

Kizlar benim kizim 2 aylik gece 4'e kadar uyumuyo. Ustelik gaz giderici veriyorum aksam 9'da. Sozde uyku yapiyo ama bizimkine islemiyo. 4 yasinda bi oglum var. Kizimin bu uyku sorunu yuzunden onunda duzeni bozuldu. Sersem gibiyiz
surekli.

Odalarini ayr yazk oda uykusuz kalmasn

Gece gunduz sallaniyor. Salladigim halde bile uyumuyor. Cit sesine kalkiyor. Oda ayirmadan uyku egitimi verilmez ama suan oda ayirmayi dusunmuyorum. Zaten derin uyumuyor.

Keske sese alistrsaydn bnmki sese aliskn valla kotu olmus cnm ya zordur emnm bnde hc uyumuyorum valla esim 6 da ise gdyor o ble uyumuyor sen sese alstrmaya bak yoksa cok zor olur snn icin

Keske sese alistrsaydn bnmki sese aliskn valla kotu olmus cnm ya zordur emnm bnde hc uyumuyorum valla esim 6 da ise gdyor o ble uyumuyor sen sese alstrmaya bak yoksa cok zor olur snn icin
Alistirmayi denedim. Muzik actim. Yaninda konustuk hic sessiz ortsmda uyutmadim. Ama uykuya dalamiyor. Gunduz hele . Ninni sadece ses olabiliyor. En ufak seste kalkiyo. Zaten uyutana kadar bayagi zaman geciyor. Bide bir uyanisi var sanki hic uyumamis. Aniden kalkiyor. Uyku mahmurlugu yok. İlk uc ay gazi kabizligi reflusu vardi. 3 ayi bekledik. 6 ayi bekledik. Duzelir bekle bekle on ay bitti. Anason vermeye baslDim. İse yatamado. Cok hareketli. Hic oturmaz Otururken bile eli kolu oynuyor.

Çok teşekkür ederim canım ben paylaşmayı seviyorum çok kendimle ilgili :)
Dediğim gibi nazara pek inanmam rabbim koruyor meleğimi :)

Su ferbrr yontemide sylede yat kiz bni umutlandrdin :)
Kızım ferber yöntemi bebeğin kendi kendine uyuma becerisini geliştirmek :)
Yatağına koyunca uyuyor yanı sallamaya gerek kalmıyor
Benim kuzenim çok memnun kaldı o yöntemden
Oğlu 2 yaşından6 aylıkken beri kendi kendine uyuyor

Emziyorsan kimyon falan ye canım bitki çayları iç sütünden geçip rahatlatır bebeğini

Bende denedim ferberi
Ağlamasına kıyamadığım için yapamadım
Ama kendi kendine uyumasını çok isterim nasıl bir yöntem deneyeceğim bilmiyorum

Benim kızım da ayni çıt sesine uyanıyor
Ben onu sesli ortamda uyumaya alıştırmıştım 3 Aydan sonra sessiz ortama alıştı

Günaydın lar
Uyku ve yeme problemi olmayan çocuk can dır :)))

Kızım 8 yaşında 4 aylıkken uykusuzluktan delirdim Birgün netde ferber duydum okudum uyguladım. Nolacaksa olsun diye başladım ikinci gün çok çok az ağlamıştı. Sonra alıştı zaten. Ilk gün 25 dk aglamıştı.o günden beri asla problemi olmadı uyku konusunda

Ama ikincide başaramadım aynı şeyi çok zorladı beni

Üçüncü de tövbe elimi vurmadan uyuttum. Kah bekledim kah ninni söyledim. Şu an çok uykusunun gelmesini bekliyorum. Artık sersemliyor iyice yatağına kıyuncada uyur hmn.beşik den atlıyordu kenarını açtık tek kişilik gibi oldu yatak. Yanında durmassam kalkıp geliyor. 5 dk bekliyorum bende uyyır zaten h

8 senede öğrendiğim şu. Çocuğun çok uykusu varsa uyuyor yöntem farketmez:)))))
Ama kendi kendine uyuyan çocuğun gece uyanma riski az oluyor

Benim oğlumda 8 yaşında, o doğduğunda bende daha cahildim tabii sürekli mememde dururdu..
1 saat emer 1 saat uyur
2 saat emer 2 saat
3 saat emer 3 saat uyurdu gercekten :)
Doyduğunu düsünüp memeden çektiğim zaman hemen geri uyanırdı.
Illa kendi nezaman memeyi birakirsa ozaman çok güzel uyurdu.onu buyuzden hiç sallama gereği duymadım. 2bucuk yıl da full emzirdim.

Ama kızımmm, bir felaketttiii, ne memede uyurdu ne sallayarakk, o dediğiniz yöntemide denedim hiç hayretmedi, hep yanımda yakınımda uyumak isterdi.
2 yıl bana cok çektirdi şimdi 2 bucuk yaşında yavaş yavaş akıllandı, onuda 2ye kadar emzirdim.
Uyku bi yana bolca emzirin kızlar bıraktırmayın hemen.
Zaten kuranı kerimde de erkek çocuk 2 buçuk, kız cocuk 2 yaşına kadar emsin deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…