Kizlarrrrr:))

O duzelir isine hic inanmiyorum benim bebegimde seste yatamiyo daha kucukken tvnin sesini acardim alissin diye aglamaktan helak olurdu tvyi kapatinca uyurdu bazilarida boyle oluyo madem kabullenmek gerek maalesef gece bile biz yatagimizda bi donus yapalim diyince o ta besiginde duyupta uyaniyo sastim kaldim valllaaa

Bizimki aksam sallandirmiyo bizim yatakta uyuyor once uyumasi birsaat. Dönüyor habire. Bide gece sute kalkinca aciliyor uykusu agliyor yatagimiza gelmek istiyor . Uykuya dalinca yatagina koyuyorum. Kış oldugu icin odasini ayiramadim. Baharda ayirmayi dusunuyorum. En azindan deneyecegim bi. Son care. Gunduzde yatagina yatmiyor. Ayagimda salliyorum birakinca uyaniyor. Uyku beslenmeden daha onemli vucudun dinlenmis olmasi lazim. O yyzden birakmiyorum uyusun biraz diye. Sallamaktan ayak kemigim şişti. Gece buyume hormonu salgilaniyor cok onemli.

Benim ki meme de uyuyor hep
Nasıl uyutucam emzirmeden bilmiyorum canım

Nekadarlık demiştiniz? 2 yaşından önce odasını ayırmayında bence zaten..
Ilk 2 yıl anne babanın yanında güvende hissetmeleri şart, yoksa.özgüven sorunu oluşuyor.Daha sonra rahatca ayırırsınız.
Ayrıca son 3 yıldır doğan çocuklarda hep bisi var, siz son zamanlarda cok sakin, sorunsuz bi bebek duydunuzmu? ben duymadim :)

Evet cogunluk oyle gercekten uyku yok aksama kadar enerjik nasil kalabiliyorlar. 10 ay bitti. Benimde niyetim yatabildigi kadar uzun yanimda yatirmak. O yüzden Park yatak aldim karyolasini bile aldim. Boylede uykusuz kaliyor. Uykusu var yuzu gozu kuculuyor rengi gidiyor uykusuzluktan. Deneyecegim bi bakalim olmadi odaya alirim . Zaten yaza girilecek yazin sehir disi derken kisi ancak bulur iki yasina yakin oluyor zatenArkadasimin bebegi iki ay buyuk 7.5 aylikken ayirdi uslu bebekti. Aksam uykusu gelince eee diyodu yerine yatiriyordu uyuyordu. Boyle olanlar annenin basarisi degil bebek uslu .

Besik nasil besik 3. Aya girerken otimatik sallanan besik aldim. O zaman ancak kesfettik onu. 5. Ay bitimine kadar kullanabildik donmeye basladi olmadi. Ondada gunduz yatmiyordu gece yatiyordu. Kac aylik sizinki buyuk sallanan besik varmi

Besik nasil besik 3. Aya girerken otimatik sallanan besik aldim. O zaman ancak kesfettik onu. 5. Ay bitimine kadar kullanabildik donmeye basladi olmadi. Ondada gunduz yatmiyordu gece yatiyordu. Kac aylik sizinki buyuk sallanan besik varmi
Bana sordun pek anlamdim ama cevaplimn11 50 liralik bi hamak besikti ahsap besiginin sallanisini sevmedi ama bu benim cok isime yaradi suan mesela koydum icine hemen uyudu benim kizim 7 aya girdi bu besik 2 yasina kadar rahat kullanilir yani

Bende denedim ferberi
Ağlamasına kıyamadığım için yapamadım
Ama kendi kendine uyumasını çok isterim nasıl bir yöntem deneyeceğim bilmiyorum
Bebeğine göre değişiyor galiba Can'ım ilk 9 ay emzik verip yatırıyordum oğlum kendi uyuyordu hiçbir yöntem denemedim ama daha sonra farklı mekanlara gidince bozduk mecburen salladım falan ama sallamaya da düşkünlüğü olmadı yalnız ben pedegogların güvenli bağlanma olayına dikkat ettim. Yatağını kendi yatağımıza eşitledim vs Mutlu bir çocuktu

Amin canım hepimizinkini inşallah Çoook hoşbuldum... Aynen oyle bol bol gülücükler atıyor son iki uç gündür de lambayla aşk yaşıyor resmen bi muhabbetler görme

Yani umut var diyosun oleyyy aslinda bu dis donemi cok zor geciyo biturlu cikaramdi da minik dislerini
Merak etme canım 6 Aydan sonra ek gıdaya geçtiğinde gece uyanmayacak :)
Benim ki öyle oldu
Diş çıkardı iki tane rahatladı onunda etkisi var tabii
Kıyamam meleklere diş etleri acıyor ondan uyanıyorlar :)

Sallamaya alışkın değil bizim ki Allah'a şükür
Erkek kardeşim 5 yaşında inanır mısın annem hala ayaklarında sallıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…