Canım ben herşeyi kendim yapıyorum sadece nuhallebiyi hazır veriyorum güzel oluyorAlevbuse nasil muhallebiden bahsediyosun evde mi yapilan yoksa hazir tahilli olan mi evde yapilani biliyosan tarif alabilir miyim
Canım sen mı kıyafetini paylaştın mı ben mi kaçırdımCanım ben herşeyi kendim yapıyorum sadece nuhallebiyi hazır veriyorum güzel oluyor
Aptamil kullanıyorum 6-36 ay sütlü pirinçli muhallebi canım bebe bisküvisi kırıyorum içine doyuruyor gece hiç uyanmıyor:)
Çok sağol canım siyah elbisemi 25 liraya aldım:)Baaayıldımm maşallah maşallah maşallahBen tam bir siyah aşığıyım....
Bu arda ne güzel zayıfsın
superdeee çok zayifsin kiz bu ne boyle çop gibi :)))))))))Kızlar ben geldim kusura bakmayın yazamadım:)
Kocamla Nisa'yı anneme bıraktık yemeğe gittik arkadaşlarla cafeye oturduk
Sonrada sinemaya girdik iyi geldi çok:)
Şimdi kızımı uyuttum :)
Bu arada kıyafetimi atıyorum görüşlerinizi bekliyorum beğendiniz mi merak ediyorum :)
Ne güzel ya :) bende hamileyken 6 kilo almıştım tam zayıfladım hamile kaldım zatenÇok sağol canım siyah elbisemi 25 liraya aldım:)
Ben Doğumdan sonra çok kilo verdim hayatım boyunca balık etliydim 60 ile hamiş kaldım 75ile doğuma girdim 6 ayda 47e indim 28kilo verdim suan 49 um diyeti bıraktım sabit kilom bu inşallah korurum:)
Canım benim çok güzel iltifat ediyorsunuz Morelimi yükseltiyorsunuz çok teşekkür ederim sizin güzel bakan gözleriniz :)superdeee çok zayifsin kiz bu ne boyle çop gibi :)))))))))
kedi uzanamadigi cigere ne diyorduuu
Emzirmek tatlı krizine neden oluyor maalesef canım iştah artıyorNe güzel ya :) bende hamileyken 6 kilo almıştım tam zayıfladım hamile kaldım zatendoğumdan bir hafta sonra hiç kalmamıştı ama bu ara çok kilo alıyorum emzirdiğimden midir neden bilmiyorum canım sürekli yemek istiyor
Bende haziri kullaniyorum hero babynin bende bebe biskuvisi koyuyorum icine hepsini yiyo ama bu geceleri niye bu kadar cok uyaniyoCanım ben herşeyi kendim yapıyorum sadece nuhallebiyi hazır veriyorum güzel oluyor
Aptamil kullanıyorum 6-36 ay sütlü pirinçli muhallebi canım bebe bisküvisi kırıyorum içine doyuruyor gece hiç uyanmıyor:)
Ay keske o istahinizin hepsi bana gecse tam aksine hicbirsey yemek istemiyorum midem bulaniyor yemekten zorla tika tika yemeye caliaiyorum ama yok olmuyo kus kadar ancak yiyebiliyorum bi deri bi kemik kaldimEmzirmek tatlı krizine neden oluyor maalesef canım iştah artıyor
Bol su içersen karnın acıkmaz ben öyle yaptım :)
Ne kadarlıktı senin bebeğin canımBende haziri kullaniyorum hero babynin bende bebe biskuvisi koyuyorum icine hepsini yiyo ama bu geceleri niye bu kadar cok uyaniyo
Bende iştahsızım bu ara canım hiçbirşey istemiyor havalardan sanırımAy keske o istahinizin hepsi bana gecse tam aksine hicbirsey yemek istemiyorum midem bulaniyor yemekten zorla tika tika yemeye caliaiyorum ama yok olmuyo kus kadar ancak yiyebiliyorum bi deri bi kemik kaldim
7.aya giricek yarim saattir meme icin agliyo illa uyuyunca yanimda uzanip meme emicek emzik verdim kiyameti kopardi suan yanimda uzanmis emiyooo o kazandi yine esimde odaya kacti ah su erkeklerNe kadarlıktı senin bebeğin canım
Ben hayatim.boyunca hep istahsizdim.maalesefBende iştahsızım bu ara canım hiçbirşey istemiyor havalardan sanırım
Benimde 7 buçuk aylık yakınmış araları :)7.aya giricek yarim saattir meme icin agliyo illa uyuyunca yanimda uzanip meme emicek emzik verdim kiyameti kopardi suan yanimda uzanmis emiyooo o kazandi yine esimde odaya kacti ah su erkekler
Benimki de yalancı memeyi sevmiyor hiç alıştırmadım malesef bazı Bebek istemiyorBenimde 7 buçuk aylık yakınmış araları :)
Kızma annesi diş çıkarıyordur büyük ihtimal ondan huysuzdur karnı tok altı temiz Bebek gece uyanmaz normalde dediğim gibi büyük ihtimalle öyledir :)
İnşallah düzene girer canım
Ferber yöntemini denesen aslında gece Uyansa da kendi kendine uyumayı öğrendiği için geri uyur tekrar rahat edersin
O uykuya dalamadığı için meme de uyumak istiyordur :)
Benim kız emerek uyuyor ama çoğunlukla gece uyanınca kendi kendine uyuyor tekrar :)
HEr Bebek farklı oluyor işte canımYa deme oyle nazar edicem masallah onaben bu yufka yurekle hicbir yontemi uygulayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?