Nerdesin kızzz 25. Sayfada elbisemi attımTsk ederim canm bnm
Utandırıyorsunuz şekerimmmBen göydümmmmmm coğ seksü
Çok mütevaziyimdir aslında ama Totomu kaldırdınız valla iltifatlarınızlamütevaziye gell
Icra takibi yapiyorum tatlimNe iş yapıyorsun canım
Seni gidi gidiÇok mütevaziyimdir aslında ama Totomu kaldırdınız valla iltifatlarınızla
Beni bu gazla kimse tutamaz açılın
İşin yoğundur bayaIcra takibi yapiyorum tatlim
Gündüz bebeğin öğlen uykusundayken sende onla uyusan canım?Seni gidi gidibenim cok uykum geldi ya cidden biz tam.manasiyla ne zaman uyicaz...
Ay yogunluk hat safhada, kafayi yemekte cabasiİşin yoğundur baya
Çok stresli bir iş şaka bir yana allah yardımcın olsunAy yogunluk hat safhada, kafayi yemekte cabasi
Calisma calisma birak, cocugunu kendin buyut doya doya en guzeli :)Çok stresli bir iş şaka bir yana allah yardımcın olsun
Bende güzellik uzmanıyım hamilelikten beri çalışmıyorum gerçi
Senin kadar olmasa da bende kafayı yiyordum bazen
Calisma calisma birak, cocugunu kendin buyut doya doya en guzeli :)Çok stresli bir iş şaka bir yana allah yardımcın olsun
Bende güzellik uzmanıyım hamilelikten beri çalışmıyorum gerçi
Senin kadar olmasa da bende kafayı yiyordum bazen
Kiz uykusu uzun soluklu degil ki ben uykuya dalana ten o uyaniyoGündüz bebeğin öğlen uykusundayken sende onla uyusan canım?
Geçmiş olsun çok mu döküldü saçlarınız şuan benimde dökülüyor Çarşamba günü endokrin doktoruma çıkacağımTesekkur ederim, bagisiklik sistemi tiroid bezlerini hastalik olarak algilayip saldiriyor ve yok etmeye calisiyor, tiroid bezlerinin iltihabi ayni zamanda. kilo alimina, sac dokulmesine, asiri sinire sebep oluyor ve hormonlarin dengede durmasi icin omur boyu ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz. 3 aydan 3 aya da doktor kontrolü
Çocuğum 3 yaşına geldiğinde çalışmayı düşünüyorum kreşe veripCalisma calisma birak, cocugunu kendin buyut doya doya en guzeli :)
Tesekkur ederim, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
1-2 saat iyiyi benim ki öğlen uykusunuKiz uykusu uzun soluklu degil ki ben uykuya dalana ten o uyaniyo
Sana yakisirKızlar bugün bu çizmelerden alacağım sizce güzel mi ?
Bende begenmedim marka sadeceSana yakisirama sormussun yalan yok ben fazla begenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?