- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
Bende kiyamiyorumm aman bosver istedigi kadar yanimda uyusun diyorum ama bu defa babasi helak oluyoHEr Bebek farklı oluyor işte canım
Bende bir kere denedim kıyamadım ağlamasına :)
Mecbur memede uyuyor bizim kokumuzu istiyorlar meleklerimiz
İleride yatağına yatırdığım gibi uyur inşallah çok özeniyorum
Ne kadar zayifsin yaNe diyorsunuz :)
Baba olmak fedakarlıktır yapacak birşey YokBende kiyamiyorumm aman bosver istedigi kadar yanimda uyusun diyorum ama bu defa babasi helak oluyo
Canım öpmek istiyorum siziNe kadar zayifsin ya
Heee fedakarlik yapip koca yatagi bize birakip kanepeye gidiyoBaba olmak fedakarlıktır yapacak birşey Yok
Yer degistirebilir miyiiiiiiz ?Gunaydinnnnn onun karnini doyurdum fakat ben acim masamda kurdugum kahvalti beni bekliyo ama kizim yok bayil acliktan gidemessin diyo
Yer degistirebilir miyiiiiiiz ?[/QUOTE
pışıkkkkk
EvetttttCilveler, cilveler
Gel sende canımm gündüz konuşuruz :)Yaaaa
Ise gidicem diye mecbur uyumak durumunda kaliyorum
Hanimlarsa neler kaynatiyorlar, neler!?
Rahatına düşkünHeee fedakarlik yapip koca yatagi bize birakip kanepeye gidiyo
Canim elbiseli fotografini goremedim digerini gordum ama gayet hostun :)Gel sende canımm gündüz konuşuruz :)
Elbisemi attım 24. Sayfada sayfada galiba gördün mü merak ediyorum beğenecek misiniz :)
Ben göydümmmmmm coğ seksüGel sende canımm gündüz konuşuruz :)
Elbisemi attım 24. Sayfada sayfada galiba gördün mü merak ediyorum beğenecek misiniz :)
Gunaydinlar 7:30 da kalktik. 6:30 da sut 9 da kahvalti simdi uyutmaya calisiyorum
GünaydınGunaydinnnnn onun karnini doyurdum fakat ben acim masamda kurdugum kahvalti beni bekliyo ama kizim yok bayil acliktan gidemessin diyo
Ne iş yapıyorsun canımCanim elbiseli fotografini goremedim digerini gordum ama gayet hostun :)
Haril haril calistigim icin vakit buldukca bakacagimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?