- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Bende begenmedim marka sadece
Evet herkesin tarzı değil kimileri kaba duruyor diyor bilmiyorum niyeyse çok beğeniyorum :)Sana yakisirama sormussun yalan yok ben fazla begenemedim
Çok mu kötü yaAyakkabilara gelincede sakin ha sakin alma paraya yazik olur
Hic rahat degil ve asiri agir bir donem kullandim toplasan 4 5 kere giymisimdir sonra saatim internetten.Çok mu kötü ya
Begendiysen al tabii. Herkesin zevki farkliEvet herkesin tarzı değil kimileri kaba duruyor diyor bilmiyorum niyeyse çok beğeniyorum :)
Sağlam oluyor birde bunlar 5-6sene idare eder beni
Markayla ilgili değil aslında metalik bir görünümü var o yüzden çok seviyorum sanırım :)Hic rahat degil ve asiri agir bir donem kullandim toplasan 4 5 kere giymisimdir sonra saatim internetten.
Illa o marka olsun diyorsan baska modelleri var bence onlara bak derim.
Çok beğeniyorum özellikle eteklerin altında güzel duruyorBegendiysen al tabii. Herkesin zevki farkli
Muhakkak bak, kullanan biri olarak soyluyorum yani felaket agir çin iskencesi gelmisti banaMarkayla ilgili değil aslında metalik bir görünümü var o yüzden çok seviyorum sanırım :)
Dediğin gibi mağazaya gidince farklı modellerine bakabilirim canım
Biliyorum çok ağır ben lisede giymiştim :)Muhakkak bak, kullanan biri olarak soyluyorum yani felaket agir çin iskencesi gelmisti banabi dene tabi magazada falanda dolas bak ayagindayken iyice
Anlasildi tamam sen harley modellerini seviyorsunBiliyorum çok ağır ben lisede giymiştim :)
Bilmiyorum belki başka modeline de bakarım aklımda kalmasın diye
Ama birşey söyleyeyim mi çok param olsa harley davidsonun bütün modellerini alırım o derece hepsi güzel
Evet çok seviyorumAnlasildi tamam sen harley modellerini seviyorsun
Simdi anlaaasildiiiiihahaha
Hahaha çatlak valla guldum yaEvet çok seviyorum
Kış deyince ilk aklıma gelen harley çizmedir net
Bu takıntı bende mesela mavinin kot pantolonlarını çok severim tutkuluyumdur resmen
Harley aşkıda başka
Benim annem benden beterHahaha çatlak valla guldum ya
Ama valla haklisin herkesin bir popisi var
Hah annen bendenmis o zamanBenim annem benden beter
Kadın masraflı İpekyol roman, tommyden aşağı giyinmez dolabında Servet taşıyor
Babam fakir yaptın beni Gülseren diyor
Annemin mantığı on tane alıcağıma bir tane alayım yıllarca giyeyim kaliteli olsun
Evet annem tarz bebeğimHah annen bendenmis o zaman
Ama o iside artik birakmaya basladim yavas yavas cunku aynilari giydikce bikmaya basladim
Tarz bebegim dedinya alakasiz ama bu aralar agzima kerimcanin salkendini bebegim dedigim anda vur banaaaaaa sarkisi dolanmis ya uuuuu harammmEvet annem tarz bebeğim
Genellikle aynı kesimler var dimi :)
Bana klasik geliyor biraz
Aynen aynen. Ben saglam degisiklik yaptim.Evet annem tarz bebeğim
Genellikle aynı kesimler var dimi :)
Bana klasik geliyor biraz
Tarz bebegim dedinya alakasiz ama bu aralar agzima kerimcanin salkendini bebegim dedigim anda vur banaaaaaa sarkisi dolanmis ya uuuuu harammm
Kerimcana bayılıyorum ben ya eşimle çok gülüyoruzAynen aynen. Ben saglam degisiklik yaptim.
Annem star bebeyim
O askere gitmezsin zaten o bizden :)Esimde bugun haberlerde bak kerimcan askere gitmiyomus o gitmesse bende gitmem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?