Kizlarrrrr:))

Hic rahat degil ve asiri agir bir donem kullandim toplasan 4 5 kere giymisimdir sonra saatim internetten.

Illa o marka olsun diyorsan baska modelleri var bence onlara bak derim.
Markayla ilgili değil aslında metalik bir görünümü var o yüzden çok seviyorum sanırım :)
Dediğin gibi mağazaya gidince farklı modellerine bakabilirim canım

Begendiysen al tabii. Herkesin zevki farkli
Çok beğeniyorum özellikle eteklerin altında güzel duruyor
Kızlarda görüyorum sokakta çok hoşuma gidiyor
Eskiden vardı bende onlar lisede giymiştim 5 sene falan eskidi diye attım
Şimdi tekrar aynı modelini istiyorum
Askında bir sürü modeli var bilemiyorum kafası karışıyor insanın

Markayla ilgili değil aslında metalik bir görünümü var o yüzden çok seviyorum sanırım :)
Dediğin gibi mağazaya gidince farklı modellerine bakabilirim canım
Muhakkak bak, kullanan biri olarak soyluyorum yani felaket agir çin iskencesi gelmisti bana bi dene tabi magazada falanda dolas bak ayagindayken iyice

Muhakkak bak, kullanan biri olarak soyluyorum yani felaket agir çin iskencesi gelmisti bana bi dene tabi magazada falanda dolas bak ayagindayken iyice
Biliyorum çok ağır ben lisede giymiştim :)
Bilmiyorum belki başka modeline de bakarım aklımda kalmasın diye
Ama birşey söyleyeyim mi çok param olsa harley davidsonun bütün modellerini alırım o derece hepsi güzel

Anlasildi tamam sen harley modellerini seviyorsun

Simdi anlaaasildiiiii hahaha

Anlasildi tamam sen harley modellerini seviyorsun

Simdi anlaaasildiiiii hahaha
Evet çok seviyorum
Kış deyince ilk aklıma gelen harley çizmedir net
Bu takıntı bende mesela mavinin kot pantolonlarını çok severim tutkuluyumdur resmen
Harley aşkıda başka

Hahaha çatlak valla guldum ya

Ama valla haklisin herkesin bir popisi var
Benim annem benden beter
Kadın masraflı İpekyol roman, tommyden aşağı giyinmez dolabında Servet taşıyor
Babam fakir yaptın beni Gülseren diyor
Annemin mantığı on tane alıcağıma bir tane alayım yıllarca giyeyim kaliteli olsun

Hah annen bendenmis o zaman

Ama o iside artik birakmaya basladim yavas yavas cunku aynilari giydikce bikmaya basladim

Esimde bugun haberlerde bak kerimcan askere gitmiyomus o gitmesse bende gitmem diyo

Esimde bugun haberlerde bak kerimcan askere gitmiyomus o gitmesse bende gitmem diyo
O askere gitmezsin zaten o bizden :)
Harbiden sempatik buluyorum benim öyle arkadaşım var Neco diye çok eğlenceli her türlü kadınsal konuyu konuşabiliyoruz birlikte kaş bıyık aldırmaya gidiyoruz eşimle bana fal bakıyor falan çok seviyoruz
Her kadına şart öyle bir kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…