İyiyiz canım sen nasılsın?Kızlar ben geldimm
Napıyorsunuz keyfiniz nasıl
Bebeğim uyuyor hala bende sebze püresini yapıyorum uyanmasını bekliyorum
Annem aradı yarın alışveriş merkezine gidip gezeceğiz
Annemde sürekli babasına benziyor bu çocuk diyor ama aynı bana benziyor kızım herkeste bana benzetiyor kime benzediği önemli değil ama sadece annem diyince tuhafıma gidiyor
Kız beni sinir etmek mi istiyorsun diyorum yok kızım gerçekten sana benzemiyor diyor
Amaan de babasina benziyo iste nikahli kocam ben memnunum durumdan de salla gecKızlar ben geldimm
Napıyorsunuz keyfiniz nasıl
Bebeğim uyuyor hala bende sebze püresini yapıyorum uyanmasını bekliyorum
Annem aradı yarın alışveriş merkezine gidip gezeceğiz
Annemde sürekli babasına benziyor bu çocuk diyor ama aynı bana benziyor kızım herkeste bana benzetiyor kime benzediği önemli değil ama sadece annem diyince tuhafıma gidiyor
Kız beni sinir etmek mi istiyorsun diyorum yok kızım gerçekten sana benzemiyor diyor
6 Aydan sonra mutfaktan çıkamıyor insan tadını çıkar canımİyiyiz canım sen nasılsın?
Bende uyurmak üzereyim ..yaa bende artık bebişime mamalar pureler hazırlamak istiyorumBenim oğlumu da herkes bana benzetiyor kociş deliriyor
Oyle oluyormuş dimii6 Aydan sonra mutfaktan çıkamıyor insan tadını çıkar canım
Evet benim eşimde ikinci bana benzeyecek görürsün diyor
Doğru hiç inatlaşmayayımAmaan de babasina benziyo iste nikahli kocam ben memnunum durumdan de salla gec
Aynen canımm sürekli Nisa hanıma çalışıyorum valla aşçısıyım onun:)Oyle oluyormuş dimiimerak etme sıkılırsın diyorsun ahahahahhaa ben yine kendime benzetirim deseydin
Prensesler kendini yormazlar annesiDoğru hiç inatlaşmayayım
Benim kıza bakın emeklemeye tenezzül etmiyor iki emekliyor hemen yatıyor
Yiyip yiyip yatacak hiç yormuyor kendini meleğim
Hem de ne aşkkkkAynen canımm sürekli Nisa hanıma çalışıyorum valla aşçısıyım onun:)
Bana benziyor anasının kızı yaa çok aşığım çok nasıl bir aşk bu evlat kızlar :)
Sağolasın canım :)Prensesler kendini yormazlar annesiMaşallah çok çok çok tatlı
Her çocuk farklı oluyor tabi canım...belki bu hanımefendi emeklemeden yuruyecekkSağolasın canım :)
Kimi çocuk çok hareketli oluyor 7 aylıkken emeklemeye başlıyor bizim ki 2 hafta sonra 8 aylık olacak çok hareketli değil hep yatmayı seviyor :)
Yere koyuyorum emeklesin diye durum bu yatıyor kendini yormuyor bebeğim :)
Belki de göreceğiz bakalımm merakla bekliyorum :)Her çocuk farklı oluyor tabi canım...belki bu hanımefendi emeklemeden yuruyecekk
Ooyyyy ne tatlı dimiiii :bebek: Rabbim hepimize göstersin o günleriBelki de göreceğiz bakalımm merakla bekliyorum :)
Yürüsün peşinden koşmak istiyorum artık
Ay masallaaaah onaaaa yaaaaaaa tosun tosun istiririm her yeriniiiiiDoğru hiç inatlaşmayayım
Ay tu tu tu masallah alevbuse Allah nazarlardan saklasinnnnnnnn valla asik oldum o ne tatlilik o tatli bo yan kivirisDoğru hiç inatlaşmayayım
Heeeheeeheeee teyze olmakta zor dimiiiSiz bebisleri doyurun bense eşşekler gibi calisayim hahahahacocuklara cikolata almaya para lazim cok cok
Amin inşallah canımm hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı evlatlar olsun :)Ooyyyy ne tatlı dimiiii :bebek: Rabbim hepimize göstersin o günleri
Evet tam tosuncuk :) erkek olsa tosun paşa derdimAy masallaaaah onaaaa yaaaaaaa tosun tosun istiririm her yeriniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?