Kizlarrrrr:))

Kızlar ben geldimm
Napıyorsunuz keyfiniz nasıl
Bebeğim uyuyor hala bende sebze püresini yapıyorum uyanmasını bekliyorum
Annem aradı yarın alışveriş merkezine gidip gezeceğiz
Annemde sürekli babasına benziyor bu çocuk diyor ama aynı bana benziyor kızım herkeste bana benzetiyor kime benzediği önemli değil ama sadece annem diyince tuhafıma gidiyor
Kız beni sinir etmek mi istiyorsun diyorum yok kızım gerçekten sana benzemiyor diyor

İyiyiz canım sen nasılsın?
Bende uyurmak üzereyim ..yaa bende artık bebişime mamalar pureler hazırlamak istiyorum Benim oğlumu da herkes bana benzetiyor kociş deliriyor

Amaan de babasina benziyo iste nikahli kocam ben memnunum durumdan de salla gec

İyiyiz canım sen nasılsın?
Bende uyurmak üzereyim ..yaa bende artık bebişime mamalar pureler hazırlamak istiyorum Benim oğlumu da herkes bana benzetiyor kociş deliriyor
6 Aydan sonra mutfaktan çıkamıyor insan tadını çıkar canım
Evet benim eşimde ikinci bana benzeyecek görürsün diyor

Prensesler kendini yormazlar annesi Maşallah çok çok çok tatlı
Sağolasın canım :)
Kimi çocuk çok hareketli oluyor 7 aylıkken emeklemeye başlıyor bizim ki 2 hafta sonra 8 aylık olacak çok hareketli değil hep yatmayı seviyor :)
Yere koyuyorum emeklesin diye durum bu yatıyor kendini yormuyor bebeğim :)

Her çocuk farklı oluyor tabi canım...belki bu hanımefendi emeklemeden yuruyecekk

Doğru hiç inatlaşmayayım
Benim kıza bakın emeklemeye tenezzül etmiyor iki emekliyor hemen yatıyor
Yiyip yiyip yatacak hiç yormuyor kendini meleğim
Ay tu tu tu masallah alevbuse Allah nazarlardan saklasinnnnnnnn valla asik oldum o ne tatlilik o tatli bo yan kiviris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…