Yanında yatır nolucak annesi ne güzel Seninle uyumak istiyorİtiraf ediyorum gece yanimda yatirdim misil misil uyudu sorun besikte yatirmaya gelince basliyo
Bazilari cok kiziyo amaYanında yatır nolucak annesi ne güzel Seninle uyumak istiyor
Kim kızıyo kız:)Bazilari cok kiziyo amayok seyle yok boyle diye
Bende bende bendeeeEvde uyumak istiyorum
Bende bende bendeeeBen evdeyim amaaa bebişim uyutmuyo
Ahahahaahaha çok nankör değilim kızzz azcıknankör kadin en azindan evdesin
Hadi hadiiiii seni seniAhahahaahaha çok nankör değilim kızzz azcık
Ooof geçmiş olsun canımOff ya sabah saglik ocaginda kan aldirdim bikac sonuc icin..saf kadin nasil acitti batirdi igneyi yaa zaten iki mi uc tupmu aldi bide kan turar beni bakamadim biyandan acisina dayandim.. kolum hala agriyor sanki kasım agriyo gibi..simdiye kadar hic boyle kan alirken agritan biri olmadiydi yaa..
Hadi hadiiiii seni seni
Ofiste ordan oraya yaris ati gibi kostururken nasiiiiil uykum kalsin aaah ahvar mı hala uykun kızzz benim ki iyice kaçtı
Kalmaz kuzumm doğru didinmOfiste ordan oraya yaris ati gibi kostururken nasiiiiil uykum kalsin aaah ah
Sen ne ettin baci? Aksama ne yiciiiz
Seviyorsan çık gel baciciğimmmmOfiste ordan oraya yaris ati gibi kostururken nasiiiiil uykum kalsin aaah ah
Sen ne ettin baci? Aksama ne yiciiiz
Vaaay beeeeSeviyorsan çık gel baciciğimmmmyanına güzel bir salata da yaparım
Oooyyy kıyamamVaaay beeee
Simdi sirketten kizlarla aksam ne yapsak menusu olustururken balik konusu gecti
Ay kalbim mi temizmis neymis ayol
Ama bi halt edemeyecegim yarina yetistirmem gereken raporlar falan var gec cikicam sirketten
Hahaha hizmette sinir yok diyosun yaaaaniOooyyy kıyamamPaket servis yapayım ben sana
KessssinlikleeeeeHahaha hizmette sinir yok diyosun yaaaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?