Çok sağol canımmAy tu tu tu masallah alevbuse Allah nazarlardan saklasinnnnnnnn valla asik oldum o ne tatlilik o tatli bo yan kiviris
Teyzelik fena :)Heeeheeeheeee teyze olmakta zor dimiii
Masallah masallah tontise :)Evet tam tosuncuk :) erkek olsa tosun paşa derdim
Isırıp duruyorum etli bacaklarını
Hayat zor anaciim amaaaanHeeeheeeheeee teyze olmakta zor dimiii
Gorumce adayiyim diye oyle bi soylemissin ki, bildigin geline simdiden hain planlar yapmaya baslamis gibiTeyzelik fena :)
Benim arkadaşlarım kızıma her geldiklerinde birşey getiriyorlar yeter artık diyorum sana ne yeğenimizle aramıza girme diyorlar
Bende hala olacağım ileride erkek kardeşim var
Görümce adayıyım aynı zamanda kızlar
Yok kızz kardeşimin sevdiği kızı bende severimGorumce adayiyim diye oyle bi soylemissin ki, bildigin geline simdiden hain planlar yapmaya baslamis gibi
Hahaha valla ben gorumceyim ama hiiic muhattap olmuyorum. Denk gelirsek naber nasilsin o kadar. En iyi gorumce odulunu bekliyorumYok kızz kardeşimin sevdiği kızı bende severim
Ama kardeşimi üzmesin
Şaka bir yana kardeşim 5 yaşında geçen yanıma bir kız getirdi parkta oynarken
Kız barbi Bebek gibi maşallah güzel çok
Bak ablacım arkadaşım dedi
Ay bir tuhaf oldum anlatamam
Hemen kuruluverdim çok hoşuma gitti :)
Şimdi arkadaşlarını tanıştırıyor ileride sevgilisini tanıştıracak benle çok özeniyorum o günleree
En iyisi hiç karışmamakHahaha valla ben gorumceyim ama hiiic muhattap olmuyorum. Denk gelirsek naber nasilsin o kadar. En iyi gorumce odulunu bekliyorum
Oooof ben hiç görümcek olamıcammmTeyzelik fena :)
Benim arkadaşlarım kızıma her geldiklerinde birşey getiriyorlar yeter artık diyorum sana ne yeğenimizle aramıza girme diyorlar
Anaaammm sen ne tatlı görümceymişsin öyleHahaha valla ben gorumceyim ama hiiic muhattap olmuyorum. Denk gelirsek naber nasilsin o kadar. En iyi gorumce odulunu bekliyorum
Vallahi zor anacımTeyzelik fena :)
Kiz o buyuycekte evlencekte ohoooo olme essegim olmeEn iyisi hiç karışmamak
Kız ben karışmadan duramam bi tanecik kardeşim var çok düşkünüm
Ay nasıl olucak bilmiyorum
Daha 5 yaşında çocuk o evlenene kadar yaşlanırım ben idare ediversinler:)
gerçi ben kayınvalide gibi olurum görümce gibi olmam herkes oğlum sanıyor kardeşimi erken mi evlendiniz diyorlar
Benim elimde büyüdü annesi gibiyim yani
Ay kiz seninkiler gorumcek degil orumcek olmuslar anacimAnaaammm sen ne tatlı görümceymişsin öyleBenimde Allah bağışlasın dört tane var görümcekkk
Vallahi hiç sormaAy kiz seninkiler gorumcek degil orumcek olmuslar anacim
Git kızzz sıcak ev bide sıcacık bi çay oooh missAy calis calis yoruldum
Eve mi gitsem ne etsem ya da dosek atip surda mi yatsam
Kayinpederden fistik, findik, ceviz bilimum benzeri seyleri uzak tutVallahi hiç sormaüremişler de üremişler
He goncama diyimde bi çay suyu koysun da demlesinGit kızzz sıcak ev bide sıcacık bi çay oooh miss
Öldü kızzzKayinpederden fistik, findik, ceviz bilimum benzeri seyleri uzak tut
Anaaaa ben seni bekar sanmıştımmmHe goncama diyimde bi çay suyu koysun da demlesinhahahah
Fazla calismaktan beynim yandi hem eve gidesim var hemde yol gozumde buyuyo masadan kalkmaya useniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?