Kizlarrrrr:))

Hoşgeldin canım
Tipik kk kadınları
Ben hiç polemiğe girmiyorum o yüzden
Ben kendimi topun agzina koydun bugun bi halt yedim kabul ediyorum.
Surekli saldiracak yer ariyolar, bende ekmeklerine yağ surdum :) neyse bosver napiyo senin melek uyuyomu? benim simdi aksam yemegi hazirlama vaktim geldi, grsrz sonra yine :)

:)))) bak sende yanlis anlamişsin, misafir duşkunu dilim, ama hadi öyle oluyum farketmez, actigim konunun icerigie gore yorumluyosun sonucta..
Çok fazla üstune gelmedilermi sencede? o neydi oyle yA? sanki insanlik sucu işledim..
Ya aslinda o konudan hemen sonra actinya ondan oturu kabul toplumumux artik icice olmayi sevmiyo hadi grnel konusmuyayim sahsim adina oyle ben mesela bi dagin basinda olsam kimseyi gormesem ailemi bile ohhhhhhh ama cok ustune geldiler sendede ne cene varmis ama

:))) birazda kim dost kim düşman öğrenmiş olduk.
Nebilim bugunde bole oldu, hic iş yapmayım bugun dinleniyim diye kendimi şartlamicam bida, kötü sonuçlara sebep oluyo çunku :))

Bebegi uyanik olan bi ben miyim karanlikta oynuyo resmen acaba ben mi bi duzene sokamadim yoksa cocugun yapisindami var zamansiz uyumak uyanmak

Ben kendimi topun agzina koydun bugun bi halt yedim kabul ediyorum.
Surekli saldiracak yer ariyolar, bende ekmeklerine yağ surdum :) neyse bosver napiyo senin melek uyuyomu? benim simdi aksam yemegi hazirlama vaktim geldi, grsrz sonra yine :)
Canım banlanmışsın herhalde konudan dolayı ama olsun yazayım banın geçince görür yazarsın :)
Benim meleği emzirdim uyuttum :)
Çizme aldık yemek yedik eve geldik öyle işte canım

Kızlar bu arada panick o konudan dolayı banlandı herhalde dimi ?.
Aslında polemiğede girmemişti hakaret etmemişti kimseye anlamadım
Herhalde fazla kiblendi

Gule gule giy ayaginda paralansin :)

Fantastik canavarlara gittim bende. Is cikisi arkadas girdi kanima valla pazartesi sendromunu atayim hesabina gidiverdim
Çok sağol canımm
Biz ölüm alfabesine girmiştik çok güzeldi
İyi yapmışsın ben çok severim sinemayı
Korku filmi tutkunuyumdur hiç birini kaçırmam :)

Evet oda kabullendi zaten:)
En başta konuyu geyiğe açsa hiç polemik olmazdı banlanmazdı
Olsun daha dikkatli olur
Uyudu mu bebişin Canım
İtiraf ediyorum gece yanimda yatirdim  misil misil uyudu sorun besikte yatirmaya gelince basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…