Hoşgeldin canımAy cok yoruldum ama yeminle,okadar kisiye hic laf yetiştirmemiştim :)))
Kotu niyetli dildim ama yaaa valla dildimmm, neden bukadar katı herkes anlamiyorum
Bende dün sinemadaydım iyi eğlenceler canımNolmuş
Ben simdi isten ciktim sinemaya geldim hanimlaaar
Daha sonra araniza katiliriim :)
Ben kendimi topun agzina koydun bugun bi halt yedim kabul ediyorum.Hoşgeldin canım
Tipik kk kadınları
Ben hiç polemiğe girmiyorum o yüzden
Ya aslinda o konudan hemen sonra actinya ondan oturu kabul toplumumux artik icice olmayi sevmiyo hadi grnel konusmuyayim sahsim adina oyle ben mesela bi dagin basinda olsam kimseyi gormesem ailemi bile ohhhhhhh:)))) bak sende yanlis anlamişsin, misafir duşkunu dilim, ama hadi öyle oluyum farketmez, actigim konunun icerigie gore yorumluyosun sonucta..
Çok fazla üstune gelmedilermi sencede? o neydi oyle yA? sanki insanlik sucu işledim..
:))) birazda kim dost kim düşman öğrenmiş olduk.Ya aslinda o konudan hemen sonra actinya ondan oturu kabul toplumumux artik icice olmayi sevmiyo hadi grnel konusmuyayim sahsim adina oyle ben mesela bi dagin basinda olsam kimseyi gormesem ailemi bile ohhhhhhhama cok ustune geldiler sendede ne cene varmis ama
Aldin mi kiiiiizKızlar ben çizme almaya gidiyorum bebişle
Gelirim
Baciiim nerdesin yav, niler ettinBu arada ben misafiri çok severim bi kaç gün gelmezse üzülürüm gelmiyor kimse diye
Canım banlanmışsın herhalde konudan dolayı ama olsun yazayım banın geçince görür yazarsın :)Ben kendimi topun agzina koydun bugun bi halt yedim kabul ediyorum.
Surekli saldiracak yer ariyolar, bende ekmeklerine yağ surdum :) neyse bosver napiyo senin melek uyuyomu? benim simdi aksam yemegi hazirlama vaktim geldi, grsrz sonra yine :)
Aldım canım :)Aldin mi kiiiiiz
Çok normal canım şimdi oyun zamanları ya oyun uykudan tatlı geliyor :)Bebegi uyanik olan bi ben miyim karanlikta oynuyo resmen acaba ben mi bi duzene sokamadim yoksa cocugun yapisindami var zamansiz uyumak uyanmak
Gule gule giy ayaginda paralansin :)Aldım canım :)
Beğendim içime sindi valla
Sen hangi filme girdin
Burdayım bacişkoletammmmBaciiim nerdesin yav, niler ettin
Ama tutturdu misafirde misafirKızlar bu arada panick o konudan dolayı banlandı herhalde dimi ?.
Aslında polemiğede girmemişti hakaret etmemişti kimseye anlamadım
Herhalde fazla kiblendi
Çok sağol canımmGule gule giy ayaginda paralansin :)
Fantastik canavarlara gittim bende. Is cikisi arkadas girdi kanima valla pazartesi sendromunu atayim hesabina gidiverdim
Evet oda kabullendi zaten:)Ama tutturdu misafirde misafirkotu oldu tabi
İtiraf ediyorum gece yanimda yatirdim Evet oda kabullendi zaten:)
En başta konuyu geyiğe açsa hiç polemik olmazdı banlanmazdı
Olsun daha dikkatli olur
Uyudu mu bebişin Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?