Kizlarrrrr:))

Yok kiz hic dizi izlemem ben mesela valla kaynana zor cekiliyo bide onun kizini hic cekemem

Ben yabanci dizileri seviyorum en son spartacusu izledim turk dizilerini oldum olasi sevemiyorum iyi seyirler sixe
Ben yabancı dizi olarak hustle izliyordum dolandırıcı dizisi çok güzeldi :)
True blood çok iyiydi takip ederdim
Şimdi hayat şarkısına bakıyorum :)

Ben iyiyim canım bebişimi emzirdim uyuttum sen nasılsın
teşekkürler iyiyim:) allah bağışlasın:) hayat şarkısını izliyormuşsun. ya sen de farkettin mi baharı hülyaya verdi ama mektubu vermedi o kız.

Ay kiz son reklamdan sonra bu sabahki gibi ise gec kalmamak adina simdik yataga girdim. Ama bence olduremeyecek iceri kesin mübeccel zillisi falan girer yani Yalniz felaket corba yapmislar bu bolumu olaaylar olaaylar

Hele ki ceylan anayi nasil aglatti, ben sok ben vefat

Valla kapı deliğinden girer yine girer o karı bende şaşırdımm o ceylana yaaa zaten reklam dan sonra bişey olmuyo iyi yapmışsın

teşekkürler iyiyim:) allah bağışlasın:) hayat şarkısını izliyormuşsun. ya sen de farkettin mi baharı hülyaya verdi ama mektubu vermedi o kız.
Sağol canımm
Evet
Bence ilerleyen bölümlerde öğrenecek Hülya kızı olduğunu
Diziye entrika sokuyorlar illa ki
Biz dalga geçiyoruz eşimle kadının hiç çocuğu olmayacaktı şimdi bir sürü çocuğu oldu diye

Bu sefer erkencisin galiba hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…