Bendeeeee başladığı günden beri sıkı takipçiyimmmmmBen eskiya dunyaya hukumdar olmaz izliyorum
Yok kiz hic dizi izlemem ben mesela valla kaynana zor cekiliyo bide onun kizini hic cekemem
Ahahahaaaaa hiç duymamıştımhayat şarkısı dizisini izliyorum. var mı takip eden?
bir söz vardır: "no görümce no cry"
Ayneeeen ölümüneBendeeeee başladığı günden beri sıkı takipçiyimmmmm
Ne güzel Canım daha yeni sayılırsın :)Ben 21 yaşındayım bir yıl uç aylık evliyim
Bizimde 3 yıl olacak birkaç ay sora:)3 yili devireli 2 3 ay oldu sanirim :)
Bir kizim var iki yasinda teyzesi
Ben iyiyim canım bebişimi emzirdim uyuttum sen nasılsınmerhaba. nasılsınız inşallah.
Ben yabancı dizi olarak hustle izliyordum dolandırıcı dizisi çok güzeldi :)Ben yabanci dizileri seviyorum en son spartacusu izledim turk dizilerini oldum olasi sevemiyorum iyi seyirler sixe
teşekkürler iyiyim:) allah bağışlasın:) hayat şarkısını izliyormuşsun. ya sen de farkettin mi baharı hülyaya verdi ama mektubu vermedi o kız.Ben iyiyim canım bebişimi emzirdim uyuttum sen nasılsın
Olmazlar mi :) zaten simdiki cocuklar bir alemlerBizimde 3 yıl olacak birkaç ay sora:)
Yerim ben onuu
Ah bu kızlar çok cadı çook
Ay kiz son reklamdan sonra bu sabahki gibi ise gec kalmamak adina simdik yataga girdim. Ama bence olduremeyecek iceri kesin mübeccel zillisi falan girer yani
Valla kapı deliğinden girer yine girer o karıAy kiz son reklamdan sonra bu sabahki gibi ise gec kalmamak adina simdik yataga girdim. Ama bence olduremeyecek iceri kesin mübeccel zillisi falan girer yaniYalniz felaket corba yapmislar bu bolumu olaaylar olaaylar
Hele ki ceylan anayi nasil aglatti, ben sok ben vefat
Sağol canımmteşekkürler iyiyim:) allah bağışlasın:) hayat şarkısını izliyormuşsun. ya sen de farkettin mi baharı hülyaya verdi ama mektubu vermedi o kız.
Şimdikiler aşırı zekiiOlmazlar mi :) zaten simdiki cocuklar bir alemler
Allah agzinizin tadini bozmasin insallah :)
Bu sefer erkencisin galiba hatunAy kiz son reklamdan sonra bu sabahki gibi ise gec kalmamak adina simdik yataga girdim. Ama bence olduremeyecek iceri kesin mübeccel zillisi falan girer yaniYalniz felaket corba yapmislar bu bolumu olaaylar olaaylar
Hele ki ceylan anayi nasil aglatti, ben sok ben vefat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?