- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Ayyyy nasil kiskaaaandiiiiiiimmmmmmmKalktım kalktım bebeğim kocişe kahvaltı hazırladım bebişimi yıkadım evimi topladımmm
Soylerim bacımmmmAyyyy nasil kiskaaaandiiiiiiimmmmmmm
Orumcegine selam soylehahahaha
Ay Allah sana yardim etsinnnnKızlaarrrr dün akşam çok kulağını çınlattık galiba görümcek oturmaya geliyoo
Seni hain!Soylerim bacımmmmAhahhaaha çok mu kıskandın kızzzz çılgınlar gibi eğleniyorum evdee dermişimmmm
Ben düşünüyorumAy kiz sus yerin kulagi vardir, dusunmuyorum ikinci allah istryene versin :) bi tane olsun her sey onun olsun
Sen dusunuyomusun?
Acikcasi esim biraz olgunlasirsa neden olmasin 3 taneye kadar yolu var yani biz 9 kardesiz o kadar guzel bi duygu ki basima bisey gelse 9 tane rahatlikla gidebilicek bi evim varrAy kiz sus yerin kulagi vardir, dusunmuyorum ikinci allah istryene versin :) bi tane olsun her sey onun olsun
Sen dusunuyomusun?
Börek kısır kekSeni hain!o evi bombalarim hahahahahaa!!!
Ne yemegi yapacaksin cok sevgili gorumcene
Kiz allah seni kahretmesin nasil bakican onca cocuga ay kabus gibiBen düşünüyorumyaşın 21 artık menepoza girene kadar bi futbol takımı kurarızzzz
Valla Allah isteyene versin o zaman ne diyeyim benim gozum hic kesmiyor korkuyorumAcikcasi esim biraz olgunlasirsa neden olmasin 3 taneye kadar yolu var yani biz 9 kardesiz o kadar guzel bi duygu ki basima bisey gelse 9 tane rahatlikla gidebilicek bi evim varr
Ahahaahaha şaka kızz 3 tane olsun benim olsunKiz allah seni kahretmesin nasil bakican onca cocuga ay kabus gibi
Buyuk konusmayayim ama ben asla diyorum. Kafayi yeririm
Ayy yalanin batsinBörek kısır kekTabi bebişim izin verirse yapmazsam da mazeretim büyük
Uc mu ne kadar azmisAhahaahaha şaka kızz 3 tane olsun benim olsun
Valla bana gecen kaynimlar geldi yemeklerini dahi kendileri hazirladir ben cocukla kendimize bile yaomiyorum bazen yada ben cok twmbelim masallah snaAyy yalanin batsincocuk uyuyunca yayma kendini kalk git mutfaga yap!
Kisirdan banada banadaaaaa !
Valla bende 25im emme korkuyorumBakicak maddiyatimda var cok sukur hani biseyden mahrum kalmicaklarini dusunerekten Allahim bana 3 tane 3 de yetmez 7 tane ver ver ver verdiyip halay cekiyoruz bende 25 merdiven dayadim ayoll
Zor tabi anliyorum, zaten ilk aylarinda ben insanlarin biraz gelip gitme islerini anlamiyorum sonucta kucuk bebek var falan, en azindan 1 yasina kadar mumkunse misafir gelmesinValla bana gecen kaynimlar geldi yemeklerini dahi kendileri hazirladir ben cocukla kendimize bile yaomiyorum bazen
Aaaaa bunlar gerçeklerAyy yalanin batsincocuk uyuyunca yayma kendini kalk git mutfaga yap!
Kisirdan banada banadaaaaa !
Ama dedigim gibi ciddi ciddi aradan bi 5 sene gecmeliValla bende 25im emme korkuyorum
Helal olsun kutluyorum efenim
He ya gelmesinler mumkunseeeeeeZor tabi anliyorum, zaten ilk aylarinda ben insanlarin biraz gelip gitme islerini anlamiyorum sonucta kucuk bebek var falan, en azindan 1 yasina kadar mumkunse misafir gelmesin
Hahaha elini cabuk tut bence o zaman yas aralari cok olmasin :anneaday:Aaaaa bunlar gerçeklerYollayayım şekerim iste yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?