- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Ay kiz uyuyakalmadim hahahaBu sefer erkencisin galiba hatun
Oooh maşallahAy kiz uyuyakalmadim hahahaşirketteyiiiiimmmm
Gunaydin tatlim bu arada :)
Ay bugün çok enerjik başladımOooh maşallahgünaydın canımmmm
Dagit dagit bol bol hemde sen coxugu buyutmussun bizimkiler daha kucuk enerjiye cok ihtiyacimiz varAy bugün çok enerjik başladım
Size de dağıtayım efeniiim
Hepinize seda sayan gibi kokulu enerjileeer yolluyorumDagit dagit bol bol hemde sen coxugu buyutmussun bizimkiler daha kucuk enerjiye cok ihtiyacimiz var
Seda sayan dedinde baslasada izlesemHepinize seda sayan gibi kokulu enerjileeer yolluyorum
Ne programi yapiyo kiizSeda sayan dedinde baslasada izlesem
Gelüüür efendimmmm Gelüüür yollamadım enerjinden kalktım yine yattımmm
Kiz ask olsunGelüüür efendimmmm Gelüüür yollamadım enerjinden kalktım yine yattımmm
Kiz evlilik programi yapiyoya cok komikNe programi yapiyo kiiz
Ay merak ettim
Ayy allahimmmmKiz evlilik programi yapiyoya cok komik
Kiz yok calis valla calismak cok guzel benim uyuz esim izin vermiyo ah calismak ahhhhAyy allahimmmmonun ki guzel olur he insallah yakinda evde oturma karari alip bende gunduz kusagi takipcisi olicim
Ben evlendigimden beri calisiyorum bi dogum izninde oturdum o kadar. Aslinda calismayi seviyorum birakmak istedigimden degilde, kizimla daha cok vakit gecirmek istiyorum o yuzdenKiz yok calis valla calismak cok guzel benim uyuz esim izin vermiyo ah calismak ahhhh
O konuda tabiiki haklisin ben minigimin hergun yeni seyler kesfettigine yeni seyler yapabildigine sahit oldugum icin cok mutluyum ilklerini hep goruyorum en sonda babasi hahhaha diyoooo bak napiyo bende amann kizim onu kacgundur yapiyo diyorumBen evlendigimden beri calisiyorum bi dogum izninde oturdum o kadar. Aslinda calismayi seviyorum birakmak istedigimden degilde, kizimla daha cok vakit gecirmek istiyorum o yuzden
Hahahaha ay iste o cok kotu bi duygu anlayabiliyorum esiniO konuda tabiiki haklisin ben minigimin hergun yeni seyler kesfettigine yeni seyler yapabildigine sahit oldugum icin cok mutluyum ilklerini hep goruyorum en sonda babasi hahhaha diyoooo bak napiyo bende amann kizim onu kacgundur yapiyo diyorum
E birak madem isi ama gecici bi sure olsunHahahaha ay iste o cok kotu bi duygu anlayabiliyorum esini
Kalktım kalktım bebeğim kocişe kahvaltı hazırladım bebişimi yıkadım evimi topladımmmKiz ask olsunyatma kalk kalk bebis uyuyosa falan hemen bi kahve yap al eline kumandayi zapla kanallari
Ay kiz sus yerin kulagi vardir, dusunmuyorum ikinci allah istryene versin :) bi tane olsun her sey onun olsunE birak madem isi ama gecici bi sure olsunama sakin o surede tekrar kalma ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?