- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Ama yas farki cok acilmaz mi o zaman :/Ama dedigim gibi ciddi ciddi aradan bi 5 sene gecmeli
Kiz 2 yil sonra basla bunun 9 ay karninda durma seansida var onuda hesap et yavrumBen uç sene sonra kardeş çalışmalarına başliciğim inşallah
Acilir mi yavvv ayyy tabi o zman bildigin 30 yas olurum haklisin bizim karpuzdada acemi cesareti var galiba nasilsa yasi genc ohhhhAma yas farki cok acilmaz mi o zaman :/
Anammm ben onu unuttumKiz 2 yil sonra basla bunun 9 ay karninda durma seansida var onuda hesap et yavrum
Acemi cesareti değil bacım deli cesareti neyimeyse o kadar bebişAcilir mi yavvv ayyy tabi o zman bildigin 30 yas olurum haklisin bizim karpuzdada acemi cesareti var galiba nasilsa yasi genc ohhhh
Hahaha tabi hepsini hesap et 30dan sonra hamilelik inanilmaz zor oluyor Allah gonlune gore versin :)Acilir mi yavvv ayyy tabi o zman bildigin 30 yas olurum haklisin bizim karpuzdada acemi cesareti var galiba nasilsa yasi genc ohhhh
Orda burda gezerken anne anne diye yapisacaklar bak yakana emin misinAnammm ben onu unuttumbide sanki hemen olacağı kesin doğru dedin kız iki iyidr candır
Sen bu gazla nwdense bu gece baslarsin gibime geldiAnammm ben onu unuttumbide sanki hemen olacağı kesin doğru dedin kız iki iyidr candır
Yaaa çok tatlı değil miiiOrda burda gezerken anne anne diye yapisacaklar bak yakana emin misin
Tatli tabi olmaz mi..Yaaa çok tatlı değil miii
Var anacım varr doğururum evelallahTatli tabi olmaz mi..
Benim aklima hep esim dusuruyor kardes yapalim diye ama maalesef benim cesaretim yok. Zaten ilkide esim cok istedigi icin hamile kaldim yoksa cocuk asla dusunmuyordum ondan dolayi. Cocuklu annelere hep ozenmisimdir de ben yapmiyorum :)
Kendine guvenin varsa yap tabi anacim
Catir catir dogur baciiiim
Ama şimdi kızına bi kardeş fena mı olurdu yaniiTatli tabi olmaz mi..
Benim aklima hep esim dusuruyor kardes yapalim diye ama maalesef benim cesaretim yok. Zaten ilkide esim cok istedigi icin hamile kaldim yoksa cocuk asla dusunmuyordum ondan dolayi. Cocuklu annelere hep ozenmisimdir de ben yapmiyorum :)
Kendine guvenin varsa yap tabi anacim
Catir catir dogur baciiiim
Kiz bana bak ! Sen aklinca beni mi gazliyosunAma şimdi kızına bi kardeş fena mı olurdu yanii
Kiz bana bak ! Sen aklinca beni mi gazliyosunyolarim!
Hahahaha :) yok ya valla Allah sana versin bol bol
tamam abla kızmaa ben senin kızın için şeyettiydim kardeşi olsa güzel olur diye
yok yoook uç tane yeter :bıçak:Hahahaha :) yok ya valla Allah sana versin bol bolfutbol takimi icin cok calismak sart, durmak yok yola devam
çalışmadan olmaz tebiiiHahahaha :) yok ya valla Allah sana versin bol bolfutbol takimi icin cok calismak sart, durmak yok yola devam
yok yoook uç tane yeter :bıçak:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?