- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Ayyy maşallah Rabbim size bağışlasın hayırlı ömürler versinOkula giden var 2 tane biri 2. Sınıf diğeri anasinifina 3.cusu 2 yaşında teyzesi
Amin nnn canm sagolasin senin varmı pekıAyyy maşallah Rabbim size bağışlasın hayırlı ömürler versin
Agzin bal yisin anamsen bambaşkasın be şekerim
Haziranda ordaydimİstanbul
3,5 aylık bir oğlum var canımAmin nnn canm sagolasin senin varmı pekı
Allah sana bağışlasın canm3,5 aylık bir oğlum var canım
Kiz bende 24umde sen kac yasinda evlendin oyle uc cocuk biri 2. siniftaBen 24 yaşındayım siz
Ben azıcık 15 yaşında evlendim ondan böyle oldu valla bacimKiz bende 24umde sen kac yasinda evlendin oyle uc cocuk biri 2. sinifta
Valla mutluysan ne diyeyim, Allah agzinizin tadini bozmasinBen azıcık 15 yaşında evlendim ondan böyle oldu valla bacim
Evet çok mutluyum ama şimdiki aklım olsa en erken 18 yaşından önce evlenmezdm aile baskısı isteValla mutluysan ne diyeyim, Allah agzinizin tadini bozmasin
Ah canim kiyamam, olsun mutlusun ya bosver sukur her seyeEvet çok mutluyum ama şimdiki aklım olsa en erken 18 yaşından önce evlenmezdm aile baskısı iste
Aynen öyle çok şükür süper bi evliliğim var bazen düşünüyorum iyiki de evlen evlen diye baskı yapmışlar diyorumAh canim kiyamam, olsun mutlusun ya bosver sukur her seye
Haha aman kiz totonu kasi her yerde soyleme masallah masallahAynen öyle çok şükür süper bi evliliğim var bazen düşünüyorum iyiki de evlen evlen diye baskı yapmışlar diyorum
Evet 3 yillik evliyim, 2 yasindada bir cimcimem varSen evlimisin peki
Zaten hersey den önemlisi çocuklarıma bakıp ne kadar şanslıyım diyorumHaha aman kiz totonu kasi her yerde soyleme masallah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?