- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Bak baakkk bana hamarat diyen hatuna bak seennHayir sen pimpirikli degilsin bende sirke karbonat ve amway kullaniyorum :)
Allah hayirlisini versinde gec erken onemli degil
Hahaha kiz aman hafta ici aksam isten cikinca anca iki kez temizliyorum evi icine sinmiyorBak baakkk bana hamarat diyen hatuna bak seenn
İyi yapıyorsun anacım temizlik çok güzel şey yaaaHahaha kiz aman hafta ici aksam isten cikinca anca iki kez temizliyorum evi icine sinmiyor
Ama haftasonu resmen evi kirkliyorum psikopata baglayip
Herhalde kiz insanin ici aciliyo valla mis mis . Temizlik imandan gelir diye bosa dememislerİyi yapıyorsun anacım temizlik çok güzel şey yaaa
Ay gidiyim de bi temizlik yapayım canımı çektirdiniz ayooollHerhalde kiz insanin ici aciliyo valla mis mis . Temizlik imandan gelir diye bosa dememisler
Çok zor milletle uğraşmak valla kolay gelsin canımAman işte güçte milletin tırıvırısını çekiyoruz :)
Selam kızlar geldimmAlevbuse canımm nasıl oldu kızınnn
6.ay asilarini oldu kuzum ayladimmmNerelerdesiniZz hanımlaaaaaar
Oy kıyamam ben ona:)6.ay asilarini oldu kuzum ayladimmm
Offff nefret ediyorum bu asilardannnnnnnnOy kıyamam ben ona:)
Rahatsınız üç ay annesi 9 aya kadar Yok
Acıtıyor meleklerimizin canını ama onlarsız olmaz gerekli malesefOffff nefret ediyorum bu asilardannnnnnnn
Sizde henuz dis yok muAcıtıyor meleklerimizin canını ama onlarsız olmaz gerekli malesef
Bizde bir ay sonra olacağız bakalım 9 ay aşısını
Of çıksın şu diş mahvetti bizi
İki tane var alt öndeSizde henuz dis yok mu
Kiyamam kuzuya yaaa oyyy cok zor gunler vallahi bu arada alevbuse sen guzellik uzmaniydin demi kiz bwnim cildim karma bi cilt napabilirim krem falan pek sevmiyorum dogal seylerde biliyorum ama devamli uygulamiyorum tembellikten boyle cok cok kolay hergun yapabilicegim biswy varmi bide kiz swn kac senelik evlisinİki tane var alt önde
İki tane daha geliyor sanırım üstten
Bana yan tarafıda şiş gibi geldi ama bilemiyorum
Mahvolduk yaa çok huysuz uyku düzeni gitti kusuyor iştahsız ateş yapıyor pişik yapıyor çocuğum çok mutsuz
Yaz kış güneş kremi sür canım öncelikleKiyamam kuzuya yaaa oyyy cok zor gunler vallahi bu arada alevbuse sen guzellik uzmaniydin demi kiz bwnim cildim karma bi cilt napabilirim krem falan pek sevmiyorum dogal seylerde biliyorum ama devamli uygulamiyorum tembellikten boyle cok cok kolay hergun yapabilicegim biswy varmi bide kiz swn kac senelik evlisin
Oof bende hiç sevmiyorum bu aşıları bizimki de haftaya6.ay asilarini oldu kuzum ayladimmm
Oyyy kuzum benim bende çok korkuyorum diş dönemindenİki tane var alt önde
İki tane daha geliyor sanırım üstten
Bana yan tarafıda şiş gibi geldi ama bilemiyorum
Mahvolduk yaa çok huysuz uyku düzeni gitti kusuyor iştahsız ateş yapıyor pişik yapıyor çocuğum çok mutsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?