Estagfurullah, o ne demek oyle. Tabikide konusmaya dahil olunuz efem!Aa benim gibi sessiz sessiz takip etmeyin . Böyle böyle agu bugu ile başlıyorum konuşmaya :)
Naptin nettin bakayim? Dokul cabuk!Geldim canlarım geldimmm
Ayyy daha kahvaltı bile yapmadım yeni uyandımNaptin nettin bakayim? Dokul cabuk!
Kiiiz kalk bi guzel omlet yap cayini demle ohh misAyyy daha kahvaltı bile yapmadım yeni uyandım
İşte bende tam onun hayalini kurarken oğluşum uyandıKiiiz kalk bi guzel omlet yap cayini demle ohh mis
Tamam kızz senin hatırına yicem
Afiyet olsun yavrum, emzikli kadinsin ac kalmaTamam kızz senin hatırına yicemBiz mutfağa uçuyoruzzzzz
Ama çalışmakta güzeldir bence canım yaaOooo . Millet yeni uyanıyor , kahvaltıda napsam diye düşünüyor . Ben 1 saat sonra yemeğe çıkacağım , çaycı abla da fazla kahve yapmış iki fincan kahve içilmeyi bekliyor masamda :)
Anam ne tatlı dilli kadınsım sen yaaAfiyet olsun yavrum, emzikli kadinsin ac kalma
Aminnn canım amin bu hafta 3.ayımız bitiyorAa oğluşun ne kadarlık Allah bağışlasınLittlestar :) ben evde daha çok yoruluyorum , kaldı ki ailem ile yaşıyorum annem herşeyi yapıyor
Aminnn canım amin bu hafta 3.ayımız bitiyorRabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah Oyle dimi kızz evde daha çok yoruluyor insan hiç bitmiyor ev işi hiç tatil yok
Hayir sen pimpirikli degilsin bende sirke karbonat ve amway kullaniyorum :)Amin amin . Bugün sen veEstrellaMorente 'in dualarıyla önce kocayı bulurum akabininde 2018 e çoocuk plânlarım herhalde
Evişi zor ya . Bir de ben biraz pinpirikli miyim anlamıyorum .Evi önce sıcak su ve sirke ile sonra laminantı kendi yüzey temizleyicisiyle , fayansları da cif ile fırçalıyorum
Bunlar gerçekler şekerim
Yok kızzz bende öyleyim günde bazen 3-4 kere sildiğim oluyor yerleri en ufak leke iz sinir ediyor beniAmin amin . Bugün sen veEstrellaMorente 'in dualarıyla önce kocayı bulurum akabininde 2018 e çoocuk plânlarım herhalde
Evişi zor ya . Bir de ben biraz pinpirikli miyim anlamıyorum .Evi önce sıcak su ve sirke ile sonra laminantı kendi yüzey temizleyicisiyle , fayansları da cif ile fırçalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?