Kizlarrrrr:))

Oooo . Millet yeni uyanıyor , kahvaltıda napsam diye düşünüyor . Ben 1 saat sonra yemeğe çıkacağım , çaycı abla da fazla kahve yapmış iki fincan kahve içilmeyi bekliyor masamda :)

Oooo . Millet yeni uyanıyor , kahvaltıda napsam diye düşünüyor . Ben 1 saat sonra yemeğe çıkacağım , çaycı abla da fazla kahve yapmış iki fincan kahve içilmeyi bekliyor masamda :)
Ama çalışmakta güzeldir bence canım yaa Tabi daha önce hiç çalışmadım ama heves ederim hep yaniii

Aa oğluşun ne kadarlık Allah bağışlasın Littlestar :) ben evde daha çok yoruluyorum , kaldı ki ailem ile yaşıyorum annem herşeyi yapıyor

Aa oğluşun ne kadarlık Allah bağışlasın Littlestar :) ben evde daha çok yoruluyorum , kaldı ki ailem ile yaşıyorum annem herşeyi yapıyor
Aminnn canım amin bu hafta 3.ayımız bitiyor Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah Oyle dimi kızz evde daha çok yoruluyor insan hiç bitmiyor ev işi hiç tatil yok

Aminnn canım amin bu hafta 3.ayımız bitiyor Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah Oyle dimi kızz evde daha çok yoruluyor insan hiç bitmiyor ev işi hiç tatil yok

Amin amin . Bugün sen ve EstrellaMorente 'in dualarıyla önce kocayı bulurum akabininde 2018 e çoocuk plânlarım herhalde
Evişi zor ya . Bir de ben biraz pinpirikli miyim anlamıyorum .Evi önce sıcak su ve sirke ile sonra laminantı kendi yüzey temizleyicisiyle , fayansları da cif ile fırçalıyorum

Hayir sen pimpirikli degilsin bende sirke karbonat ve amway kullaniyorum :)
Allah hayirlisini versinde gec erken onemli degil

Yok kızzz bende öyleyim günde bazen 3-4 kere sildiğim oluyor yerleri en ufak leke iz sinir ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…