Kuzum korkmalısın malesefOyyy kuzum benim bende çok korkuyorum diş döneminden
.Yaz kış güneş kremi sür canım öncelikle
Ve kesinlikle her gün losyon kullan
Swiks losyon öneririm
Makyajla yatma sakın her gün soğuk su ile yıka yüzünü
Güzellik salonuna ayda bir cilt bakımına gitmeni öneririm canım:)
Başka çok birşey kullanıp cildini yorma zaten
Makyaj yapacağın zaman fondotenden önce krem sür yüzüne kimyasal etkiyi azaltsın
Ben 2 buçuk senelik evliyim 3 sene olacak birkaç ay sonra canım:)
Ay Allah yardim etsin valla icim yaniyo esimle gittim hep asilara asla tek basina cesaret edememOof bende hiç sevmiyorum bu aşıları bizimki de haftaya
Çilli insanlara bayılırım:).
Gunes kremini muhakkak kullaniyorum çilli bi insanimmm ama coktatliyim hemdeonlardan asla rahatsiz degilim ama iste cildimin hep diri parlak olmasini istiyorum dedigin gibi fondoten asla kullanmam ama her ay cilt bakimina gitmeyi duaunuyorum cidden kiz bide ben uyumadan krem suruyorum bide ruj aliskanlik olmus napim
Ay oyle yapim madem bide kiz sen kucuk evlenmisin deseneÇilli insanlara bayılırım:)
Çillerine limon sürmeni tavsiye ederim canım tamamen geçirmez ama düzenli sürersen biraz azalır ve matlaşır
Yatarken ruj mu sürüyorsun kız:)
Aslında dudakları besler kurumasını engeller ama kimyasal sonuçta illa ki süreceğim diyorsan besleyici dudak kremleri var renkli onlardan sür :)
Oy oyyBende çilliyimmmm
Ay sesli guldum buna :))Ay oyle yapim madem bide kiz sen kucuk evlenmisin deseneyarin bizimde evlilik yil donumu 2. Senemiz bitiyo 3 giriyoruz odun herif napicak acaba ins yine yol kwnarimda satilan ciceklerden almaz altin kolye istiyommmm
Benim baya vaar kiz esim 1000 den sonrasini sayamiyoAyrıca çil denince çıktım ortaya :)
Bende hafif çilliyim, özellikle yazın güneşte belli oluyor, çok hafif aslında ama ben bayılıyorum çillerime :)
Beyaz tenli olunca kaçınılmaz oluyor zaten hafif çil
Ahahaahahahaha ömürsün sennn :)))Benim baya vaar kiz esim 1000 den sonrasini sayamiyo
Bugunlerinin tadını çıkar diyorsun yaniiKuzum korkmalısın malesef
7 ayı geçtikten sonra rahatlık bitiriyor diş kabusları başlıyor
Ooooo benim ki sayamayacağını bildiği için hiç başlamıyoooBenim baya vaar kiz esim 1000 den sonrasini sayamiyo
Çıkar valla canımBugunlerinin tadını çıkar diyorsun yanii
Ooof ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorumÇıkar valla canım
Çok zorlanıyorum kaç gündür uykusuzum sürekli ağlama halinde mahvetti bizi
Memeyide istememeye başladı
Geldim annem geldim sirketten gec ciktim bugunde yine, yil sonu dosya kapamalar falan isler bayagi yogun
Denemedim kuzum nasıl birşey o?Ooof ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorumlu kehribar kolyeyi denedin mi canım diş çıkarırken faydalı oluyor diyorlar
Ohh keyfe bak :)Geldim annem geldim sirketten gec ciktim bugunde yine, yil sonu dosya kapamalar falan isler bayagi yogun
Dusumu aldim, cayimi koydum, camasirlar ve bulasiklar makinede portakal soyuyorum bi yandan
Sagol canimmOhh keyfe bak :)
Sefan olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?