Kizlarrrrr:))

.
Gunes kremini muhakkak kullaniyorum çilli bi insanimmm ama coktatliyim hemdeonlardan asla rahatsiz degilim ama iste cildimin hep diri parlak olmasini istiyorum dedigin gibi fondoten asla kullanmam ama her ay cilt bakimina gitmeyi duaunuyorum cidden kiz bide ben uyumadan krem suruyorum bide ruj aliskanlik olmus napim

Çilli insanlara bayılırım:)
Çillerine limon sürmeni tavsiye ederim canım tamamen geçirmez ama düzenli sürersen biraz azalır ve matlaşır
Yatarken ruj mu sürüyorsun kız:)
Aslında dudakları besler kurumasını engeller ama kimyasal sonuçta illa ki süreceğim diyorsan besleyici dudak kremleri var renkli onlardan sür :)

Ay oyle yapim madem bide kiz sen kucuk evlenmisin deseneyarin bizimde evlilik yil donumu 2. Senemiz bitiyo 3 giriyoruz odun herif napicak acaba ins yine yol kwnarimda satilan ciceklerden almazaltin kolye istiyommmm

Ayrıca çil denince çıktım ortaya :)
Bende hafif çilliyim, özellikle yazın güneşte belli oluyor, çok hafif aslında ama ben bayılıyorum çillerime :)
Beyaz tenli olunca kaçınılmaz oluyor zaten hafif çil

Benim baya vaar kiz esim 1000 den sonrasini sayamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…