Kizlarrrrr:))

benim kiz da 8 yasinda
bildigin ergen triplerindee:)
10 sene sonra napcam acaba çok merak ediyiorum hatta 5 sene sonrasini bile bilmiyorum 10 çok :))
Ah sorma eģer üşenmezsem oglumla.ilgili bi konu actim bikacgun once onu bi okumani rica ediyorum :)) cok fenalardayim o konuda canim yaa

Benim boy 163 kilo 52. kilolu biri degilim zaten. şeker de gluten yok sanirim ama zaten şekeri hayatimdan cikarali bir yil oldu
oh incecik manken gibisindir bende 1.63 um keske 52 olsam 55 ede raziyim :)

hanisen zayiflamak sitemiyorsan sekeri çikarmazsan hayatinda belki zayiflaamazsindiycekdim :)

seker sorun deilde hazir gidayi çok tuketiyoruz biz galiba paketli ne varsa iste
gerçi karatay evde yapilanida istemiyor ama neyseee :)

Aynen bir dolabi var kizimin elbiseden ayakkabidan vikilmyo bide kyaftte bgnmyo istedgni gyiyo ckaryo hanfndi :)

Kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize bebişim uyudu
Sabah burda olursanız devam edelim güzel ortam oldu öptüm hepinizi

dua ett saglikli ve istahli olsun diye

ben çok dua ettim, 20 aylik sonuncu, aksamdan beri bi tepsi pide yedi netdeyse gelip gidip yiyor :)
6 aysindaki abiside sadece 2 dilim yedi iki ogunde :)
Ay etmez miyim çeken bilir ya bazen etraf kızıyor tabi dua ederken dozunda iştahlı olur inş diye de belirtiyorum sağlıklı olsunlarda benim büyükde 6 yaşında belki ilerde toparlarlar :)

Katılıyorum canım
İnsanın geyik yapmayada ihtiyacı var ayol
Alevcim buarada sana helal olsun kizinin resmini şak diye yapıştirdin önümüze, ben dedm bi konuda köpüşmün resmini paylaştım burda, acaba nazar değermi diye geri 40 kere pişman oldum :)))
kızımınkini hiç paylaşamam, nazara çok inananlardanım.
Buarada cok tatli kizin masallah suphanallahhh :)

Ah sorma eģer üşenmezsem oglumla.ilgili bi konu actim bikacgun once onu bi okumani rica ediyorum :)) cok fenalardayim o konuda canim yaa
okudum canum benim kiz da eylul 2008 li :)
yemesi iyi onun disinda senin soylediklerini yapior
hoplama ziplama pek olmuyor kizlarda ama soz dinleme hiç yok
her sabah aksam kavga halindeyiz, kendi sorumlulukarini yapmadigi için
ama ben pc telefona SINIR Koyorum, tablet yok evde
daha tam elektronik esiri olmadi

kitap okumayi çok sever onu ekseik emiyorum evden , her hafta mutlaka kutuphanye gideriz, dersleri çok absarili ogretmenler çok memnun
ama kardesiyle kavag si, soz dinlememesi, herseyi sikayet etmesi beni hayatdan bezdiriyor

Ay etmez miyim çeken bilir ya bazen etraf kızıyor tabi dua ederken dozunda iştahlı olur inş diye de belirtiyorum sağlıklı olsunlarda benim büyükde 6 yaşında belki ilerde toparlarlar :)
benim 6 yasindaki yemegini yiyor ama zayif yinede
o kdr harekete yemek napsin, kuzu çevirme yese yetmez valla :))

Aslinda zayiflamak istemiyorum kilom iyi suan. sirf gluten almamak icin karaty diyeti yapiyorum ama o da zayiflatiyor. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik hesabi.

iyi gecler kizlar
yarin aksam gorusruz :)
gunduz çok konusmayin he pazar pazar gelip okuyamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…