Katılıyorum canımOlur valla :) hep dert keder sknti brazda gulelim konusalim bzede yazk amaaaa
Evet kimi çocuk sabahın 6 sında ayakta :)
Çok enerjikler çook
Burnunun ucu neden elektirikleniyor ki bir yere mi çarptın acabaders çalışmayı yeni bıraktım burnumun ucu elektrikleniyo hiçbir fikrim yok sebebi hakkında
Benim boy 163 kilo 52. kilolu biri degilim zaten. şeker de gluten yok sanirim ama zaten şekeri hayatimdan cikarali bir yil olduama zayiflayabilirsin dahada
seker de glute varmi çay sejkerinde
Sallamadan uyuyamıyor muOglum hic uyumuyor valla durmadan salliyorum sallamaya alismis ayaklarimi bazn hc hsstmyorum :)
Ah sorma eģer üşenmezsem oglumla.ilgili bi konu actim bikacgun once onu bi okumani rica ediyorum :)) cok fenalardayim o konuda canim yaabenim kiz da 8 yasinda
bildigin ergen triplerindee:)
10 sene sonra napcam acaba çok merak ediyiorum hatta 5 sene sonrasini bile bilmiyorum 10 çok :))
oh incecik manken gibisindir bende 1.63 um keske 52 olsam 55 ede raziyim :)Benim boy 163 kilo 52. kilolu biri degilim zaten. şeker de gluten yok sanirim ama zaten şekeri hayatimdan cikarali bir yil oldu
Hamile değilken hemen savunmaya geçer (geleceğin bdv kayınvalidelerine aday adayı olarak )) ama erkek çocuklar annelerine çok düşkün daha sempatik derdim ama dediğin gibi kız bebişler öyle kıyafet reyonları bile tatlı :):)
Ay etmez miyim çeken bilir ya bazen etraf kızıyor tabi dua ederken dozunda iştahlı olur inş diye de belirtiyorum sağlıklı olsunlarda benim büyükde 6 yaşında belki ilerde toparlarlar :)dua ett saglikli ve istahli olsun diye
ben çok dua ettim, 20 aylik sonuncu, aksamdan beri bi tepsi pide yedi netdeyse gelip gidip yiyor :)
6 aysindaki abiside sadece 2 dilim yedi iki ogunde :)
Alevcim buarada sana helal olsun kizinin resmini şak diye yapıştirdin önümüze, ben dedm bi konuda köpüşmün resmini paylaştım burda, acaba nazar değermi diye geri 40 kere pişman oldum :)))Katılıyorum canım
İnsanın geyik yapmayada ihtiyacı var ayol
Iyi geceler Allah rahatlik versin :)Kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize bebişim uyudu
Sabah burda olursanız devam edelim güzel ortam oldu öptüm hepinizi
okudum canum benim kiz da eylul 2008 li :)Ah sorma eģer üşenmezsem oglumla.ilgili bi konu actim bikacgun once onu bi okumani rica ediyorum :)) cok fenalardayim o konuda canim yaa
Sallamadan uyuyamıyor mu
Senin için çok zor canım
Ferber yöntemini duymuştum onu denedin mi hiç
iyi geceler cnm tatli ruyalrIyi geceler Allah rahatlik versin :)
benim 6 yasindaki yemegini yiyor ama zayif yinedeAy etmez miyim çeken bilir ya bazen etraf kızıyor tabi dua ederken dozunda iştahlı olur inş diye de belirtiyorum sağlıklı olsunlarda benim büyükde 6 yaşında belki ilerde toparlarlar :)
Aslinda zayiflamak istemiyorum kilom iyi suan. sirf gluten almamak icin karaty diyeti yapiyorum ama o da zayiflatiyor. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik hesabi.oh incecik manken gibisindir bende 1.63 um keske 52 olsam 55 ede raziyim :)
hanisen zayiflamak sitemiyorsan sekeri çikarmazsan hayatinda belki zayiflaamazsindiycekdim :)
seker sorun deilde hazir gidayi çok tuketiyoruz biz galiba paketli ne varsa iste
gerçi karatay evde yapilanida istemiyor ama neyseee :)
ferneri sana anlatirdim bizaat uyguladim ama saat geç olduO nedr canm ya gercekten cokk zor halen sallyorum braksam aglyor nobetcyim resmen esimle devrdayim yapiyoz
Burnunun ucu neden elektirikleniyor ki bir yere mi çarptın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?