- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
bu yoruma katilamiyorum ve herkese her tavsiye verilmez diyorumZar diktirmek kolay,dürüst olmak zor karsindaki kisiye bunu yapma acikca anlat ne yasadiysan
hayy agzina saglikBana göre bizim türk erkeklerine mustehak kendileri her haltı yer ama tertemiz kadim ister
Burada bir çok örneğini gördük dürüst olup itiraf edenlere neler yaptılar hatta bir konu vardi ilk önce kabullenip evlenmişti adam daha sonra dünya yi dar etti kadina
Bu sebeple bizim erkekelerimize dürüstlük yaramiyor diktirmeye karşı değilim malesef
Aynen katılıyorum size bak konu sahibi arkadaş önüne bak kimseye anlatma sakın.hatani unutma Allaha sığın.c cesaretli ol korkma.ama sabret kimseye anlatma bir gün değilse birgün senin başına kalkarlar.sen işine gücüne bak.guzel bir evlilik yap yaşama sarıl.h herşeyi unut.ya herkese her seyini anlatmak zorundamisin
Sanki evlenecegin adam ilk senlemi yaticak
diktir ,onlemini al ,cenenide tut madem
yok vicdanmis yok neymis
Sanki erkekler cok vicdanli kadinlara karsi
Ilk basta guvenip anlatsan bile ilerde illaki senin yuzune vurucak ,basina kalkicak
Kendinin efendisi yine kendinsin ,kocan diye her seyini onune serme
bazi kizlarin kuru kuruya deli cesareti vermesini anlamiyorum benAynen katılıyorum size bak konu sahibi arkadaş önüne bak kimseye anlatma sakın.hatani unutma Allaha sığın.c cesaretli ol korkma.ama sabret kimseye anlatma bir gün değilse birgün senin başına kalkarlar.sen işine gücüne bak.guzel bir evlilik yap yaşama sarıl.h herşeyi unut.
artik onuda obur tarafta dusunurKizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin
Gunahindan korkuyorum diyorsun gelecekteki kocani ailenin yardimiyla kadirmaya calisiyirsun,arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?