kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Yahu niye gidip millete cinsel yasamini anlatiyorsun? Birine demissin hakaret etmis, yok annene soylemissin. Koskoca kadinsin kime ne senin kiminle yattigindan bakire olup olmadigindan.
Sana gecmisinle ilgili hicbir sey sormayacak biriyle evlen, bakire olsan da ayni seyi soylerdim. Seni cinsel gecmisinle degil, sosyal hayatinla, fikirlerinle, duygularinla degerlendirecek insanlarla birlikte ol.

insanız hatalarımız olur elbet, hatasız dost arayan dostsuz kalır demiş mevlana..
Şimdi diyeceğim diktirme, her erkek bunu kabul etmez ve ya eder gibi yapar iki lafından biri bunu kafana kakmak olur.
Diktirsen adamın belki hiç suçu olmayacak seni el üstünde tutacak senin vicdanın susmayacak..
Bu konular kıldan ince kılıçtan keskin..

Yazdığım ortam aile tarzın katı kurallı ise tutucu ise kesinlikle anlatma bunu kimseye.keske annenede soylemeseydin.senin zaten bu gunahin ve yanlışın altından kalkmak yıllarını alır.hep suçluluk ve vicdanınla yaşayacaksınız.b azı şeyler Allah ve senin aranda kalsın.hep Allaha sığın ondan af dile.ve bir daha böyle bir hata yapmamak üzere yemin iç sözünü tuttu yaşama sarıl.diktir ve düzgün biriyle evlen.sakin eşine anlatma sen zaten vicdanınla hep bunun cezasını çekeceksin. Bu sana yeter.

ya herkese her seyini anlatmak zorundamisin
Sanki evlenecegin adam ilk senlemi yaticak
diktir ,onlemini al ,cenenide tut madem
yok vicdanmis yok neymis
Sanki erkekler cok vicdanli kadinlara karsi
Ilk basta guvenip anlatsan bile ilerde illaki senin yuzune vurucak ,basina kalkicak
Kendinin efendisi yine kendinsin ,kocan diye her seyini onune serme

Bana göre bizim türk erkeklerine mustehak kendileri her haltı yer ama tertemiz kadim ister
Burada bir çok örneğini gördük dürüst olup itiraf edenlere neler yaptılar hatta bir konu vardi ilk önce kabullenip evlenmişti adam daha sonra dünya yi dar etti kadina
Bu sebeple bizim erkekelerimize dürüstlük yaramiyor diktirmeye karşı değilim malesef

hayy agzina saglik
budur iste

Aynen katılıyorum size bak konu sahibi arkadaş önüne bak kimseye anlatma sakın.hatani unutma Allaha sığın.c cesaretli ol korkma.ama sabret kimseye anlatma bir gün değilse birgün senin başına kalkarlar.sen işine gücüne bak.guzel bir evlilik yap yaşama sarıl.h herşeyi unut.

Kizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin

bazi kizlarin kuru kuruya deli cesareti vermesini anlamiyorum ben
Herkesin sartlari farklidir
Zaten konu sahibi kendiside aileside ve cevreside bunu onemsiyorki boyle bir konu acmis akil danisiyor
Her zaman durust olmak ise yaramiyor ,gerektigi zaman susmak gerek ,her dogru her yerde soylenmez
Ben ilk evlendigim zaman ilk aylarinda ne zaman sokaga ciksam bir genc adam karsima cikip takip ediyordu
Birkac kez yasadim bu olayi
sonra kocama soylemistim beni takip edip ,laf atiyor diye
O zaman pek anlayisli davrandi ,dengesiz ne olucak dedi zaten ordan tasindik ve bir daha gormedim konu kapandi
Ama 20 yil sonra bosaninca aklina geldi ve kac yerde laf etmis bunu
Sanki ben o adamla ilskim var gibi ,ben yuz vermesem aramizda bir sey olmasa oda pesime takilmazmis
Ben baska sehirden gelin olarak geldim ,kimseyi tanimiyordum ve o adamida gercekten hic gormemistim
Yani 20 yil sonra bunu duymak beni nasil delirtti anlatamam
Neyse ya ,cok dogrucu davut olmaya gerek yok konu sahibi aklini basina al
Klavye kahramanlarinin sozune takilma
Hayat oyle kolay degil herkese

Su linc edercesine yorum yazanlara hayret ediyorum dogrusu. Bir gaflete dusmus, hata olarak gormus ve bize danısmakta, icimizden bazıları da azabına azap katmakta..

Hangi sıfatla yargıc konumuna sokuyorsunuz kendinizi ? Donun bakın bir bakalım su andaki sevgiliniz ve esleriniz sizden once kimlerle yasamıs cinsellin otesini.. Erkektir yapar oyle miiii.. Sizin yuzunuze nasıl bakabiliyormus hala, kac tane kıza bu anlamda yaklastıgını/istifade etmek isyedigini, oyleyken de boyleyken de kacına erisemedigi icin asagılamayı tercih ettigini bir sorsanıza.. Hadi bir sorun.. Az bi cesaret hanımlar !!

Burada konu acanı linc etmek, ezmek ve asagılamak cok kolay.. Bir iki satırlık cumle yeter de artar hatta. Su an hayatınızda olan hicbir adam temiz degil, ne ruhen ne de bedenen o yuzden acın gozunuzu, yorumlarınızı buna gore yapın. Onlar vicdan duygusundan bu kadar yoksun iken genc bir kızın boyle bir konuyu hata olarak gorup, vicdan yapıyor olması sizin de ayıbınızdır.

Kızlar adet günüm 6 gun geçti bgn sabah test yaptım ama silik çıktı çok fazla da umutlanmak istemiyorum ama sizce Hamile miyim lütfen yardımcı olun

Kizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin
artik onuda obur tarafta dusunur
O allah la onun arasinda kime ne
yani senin dusuncene gore kendini ifsa etsin herkese ben lekeliyim diye karalar baglasin ,ay damga vuralim isterseniz
Yada taslayalim kizi

Gunahindan korkuyorum diyorsun gelecekteki kocani ailenin yardimiyla kadirmaya calisiyirsun,
bipolar bozuklugum var tedavi olabilirsem diyorsun ogretmen olmaktan bahsediyorsun.
Ailene ve sana akil fikir diliyorum vede acil sifalar insallah kendine ve etrsfina daha fazla zarar vermeden devam edebilirsin hayatina.

Eşin olacak adam sütten çıkmış ak kaşık mı? Hımm pardon onun elinin kiri dimi. Lanet olsun bu düşünceye. Ülkeyi terkedesim geliyor. Bak canım dinen de insanlar hata yapmak için var. Ama tevbe kapıları her zaman acık. Gönülden tevbe ettiğinde Allah affediyor eşin kimmiş. Ayrıca evlenmeden birlikte olmak erkekler için de günah. Seni anlayacak adam gibi birini bul. Erkek olmuş ama adam olamamışlara kendini anlatma. Ha bir de erkek olmuş adam olamamışları zarını diktirip kandırabilirsin bence mahsuru yok hakediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…