- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Bu zamanda artık böyle seyler yokarkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
artik onuda obur tarafta dusunur
O allah la onun arasinda kime ne
yani senin dusuncene gore kendini ifsa etsin herkese ben lekeliyim diye karalar baglasin ,ay damga vuralim isterseniz
Yada taslayalim kizi
Kizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin
Bu ne demek ya nasil uslup bu tarz insanlarla niye isin oluyo ki senin kendine aci cektirmek icinmi? Yeniden hata yapmak icin mi ? Hayat goruslrrine felsefesine iyi bak karsindaki adamin kosele ayakkabili badem biyikli hicbir dunya gorusu olmayan tiplerle gelecek hayali kurarsn gercekten cok uzulursun..iyi analiz et ki kirilma daha fazla ..kabul etmiyorlar ben 2 kisiye dedim yemedigm hakaret kalmadi. s.k.k istenmeyen it ilk bastan iyi gözükúyorlar kullanmak icin kullanamadiklarinda hakareti basıyorlar evimi takip ederler başım belaya girer diye korkuyorum
baska bi care söyleyin madem.Gunahindan korkuyorum diyorsun gelecekteki kocani ailenin yardimiyla kadirmaya calisiyirsun,
bipolar bozuklugum var tedavi olabilirsem diyorsun ogretmen olmaktan bahsediyorsun.
Ailene ve sana akil fikir diliyorum vede acil sifalar insallah kendine ve etrsfina daha fazla zarar vermeden devam edebilirsin hayatina.
Ama bura turkiye o adamlardan cok kkkkkkkkkBu ne demek ya nasil uslup bu tarz insanlarla niye isin oluyo ki senin kendine aci cektirmek icinmi? Yeniden hata yapmak icin mi ? Hayat goruslrrine felsefesine iyi bak karsindaki adamin kosele ayakkabili badem biyikli hicbir dunya gorusu olmayan tiplerle gelecek hayali kurarsn gercekten cok uzulursun..iyi analiz et ki kirilma daha fazla ..
Maalesef cok ama marifet onlari arayip bulmamak bizim kadinlarimizda bazen kasinmiyor degil kiskanan erkek olsun bana kizsin kisitlasin sert olsun ...sonuc 3 gun sonra 2 gozu morarmis baba kapisiAma bura turkiye o adamlardan cok kkkkkkkkk
baska bi care söyleyin madem.
namusu zarda arayan kadınlar varken kadınların aşağılanması cok normal.
utanıyorum aynı cinsiyette olmaktan.
Kocaniz size daha once kimlerle birlikte oldugunu acikladi mi yoksa siz de mi kandirildinizBu gibi şeyleri yapmadan düşünün lütfen kimseyi de kandirmaya hakkiniz yok
Evleceginiz kişiye bunu aciklayin
Kocamın daha önce naptıgı önemli değil napmışsa kendine yapmıştırKocaniz size daha once kimlerle birlikte oldugunu acikladi mi yoksa siz de mi kandirildiniz
işte Türk toplumu böyle iki dkda psikiyatriste giden insanları deli ve zararlı diye damgalarlarMuhtemelen 2016 turkiyesinde bakire olmadan evlenen tek kadin sen olmayacaksin bu bir, evlenecegin kisiye bunu soyleyip anlatacaksin, omur boyu bir yalanla adami kandirmaktansa.
2. tamamen tedavi olmadan ogretmenlik diplomani almis olsan bile elalemin cocuklarinin hayatiyla oynamayacaksin, saglikli bir psikolojiye cabucak kavusmaya calisip o sekilde meslegini yapacaksin.
Emin ol sen daha iyi bir insan olmaya calisirsan islerinde yoluna girer ama su ailenle yoneldiginiz yol hickimse icin dogru olmayacaktir.
Azicik vicdaniniz vede dedigin gibi gunahindan korkunuz varsa herkes icin dogru yolu secersiniz.
Kocamın daha önce naptıgı önemli değil napmışsa kendine yapmıştır
Herkes kendinden sorumludur diğer tarafta da hesap vereceğimizi unutmamak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?