kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Bu zamanda artık böyle seyler yok
Evlenceğiniz insana acıklarsınız olur biter

Kizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin

Napacak tabii ki size ve sizin gibi obur tarafın elciligini misyon edinmis uyelere (!) hesap verecek.. Sinirim bosaldı su an.. :))

kabul etmiyorlar ben 2 kisiye dedim yemedigm hakaret kalmadi. s.k.k istenmeyen it ilk bastan iyi gözükúyorlar kullanmak icin kullanamadiklarinda hakareti basıyorlar evimi takip ederler başım belaya girer diye korkuyorum
Bu ne demek ya nasil uslup bu tarz insanlarla niye isin oluyo ki senin kendine aci cektirmek icinmi? Yeniden hata yapmak icin mi ? Hayat goruslrrine felsefesine iyi bak karsindaki adamin kosele ayakkabili badem biyikli hicbir dunya gorusu olmayan tiplerle gelecek hayali kurarsn gercekten cok uzulursun..iyi analiz et ki kirilma daha fazla ..

Sen herkese niye anlatıyosun ki, 2 kişiye dedim küfür ettiler diyosun,niye diyosun, ne alaka yani, ilişki başladı ilk andan ben seks yaptım mı dedin, sen savunmada olursan karşı tarafın saldırıya geçmesi doğal, diktir diktirme kendin bilirsin de doğru karar verecek durumda değilsin bence

baska bi care söyleyin madem.

Ama bura turkiye o adamlardan cok kkkkkkkkk

gecen sefer de dedim. .Ya bunu kafana takip hayatini mahvedeceksin ya da yoluna devam edeceksin..Bu konu senin icin bu kdr onemliyse evlenme!Daha 22 yasndasin ne bu evlilikte evlilik ilerdeki eşim deyip duruyosun Hayat evlenmekten ibaret dgl ! (evlenince anladim)
okuyosun bak ogretmen olacaksin su zar muhabbetini birakip yoluna devam et artik..Allaha tovbeni et ve birak artik su muhabbeti...Esinin yuzune nasil bakacaksn yok kandrdin ote dunya zart zurt diyenlerde ne cok meraklisiniz oturdugunuz yerden namus bicmeye!

Ama bura turkiye o adamlardan cok kkkkkkkkk
Maalesef cok ama marifet onlari arayip bulmamak bizim kadinlarimizda bazen kasinmiyor degil kiskanan erkek olsun bana kizsin kisitlasin sert olsun ...sonuc 3 gun sonra 2 gozu morarmis baba kapisi

baska bi care söyleyin madem.

Muhtemelen 2016 turkiyesinde bakire olmadan evlenen tek kadin sen olmayacaksin bu bir, evlenecegin kisiye bunu soyleyip anlatacaksin, omur boyu bir yalanla adami kandirmaktansa.
2. tamamen tedavi olmadan ogretmenlik diplomani almis olsan bile elalemin cocuklarinin hayatiyla oynamayacaksin, saglikli bir psikolojiye cabucak kavusmaya calisip o sekilde meslegini yapacaksin.
Emin ol sen daha iyi bir insan olmaya calisirsan islerinde yoluna girer ama su ailenle yoneldiginiz yol hickimse icin dogru olmayacaktir.
Azicik vicdaniniz vede dedigin gibi gunahindan korkunuz varsa herkes icin dogru yolu secersiniz.

Bu gibi şeyleri yapmadan düşünün lütfen kimseyi de kandirmaya hakkiniz yok
Evleceginiz kişiye bunu aciklayin

işte Türk toplumu böyle iki dkda psikiyatriste giden insanları deli ve zararlı diye damgalarlar

Zara önem tüm erkekler öncesinde türlü naneler yediği için önem veriyor. Bundan pişmanlık duymussunuz eğer vicdanen rahat olucam derseniz diktirin. Erkekler de masum degiller sonuçta. Hemcinslerimiz bu konuda daha katı ve ağır eleştiri yapıyor

Kocamın daha önce naptıgı önemli değil napmışsa kendine yapmıştır
Herkes kendinden sorumludur diğer tarafta da hesap vereceğimizi unutmamak gerekir

oğullarınızı bu mantık çerçevesinde yetiştirip hayata saldığınızda mesul olduğunuz mutsuzluk sadece sizin çocuğunuzunki olmayacaktır! annelik hatta ebeveynlik vasfı gereğince insan olmak öğretilmelidir öncelikle. erkek kadın rollerinden bağımsız yetişmemiz pek mümkün değil belki, androjen değiliz sonuçta ama bir insana sırf cinsiyetinden ötürü üstün olduğu ve istedigini yapabilecegi fikrini empoze edersek sağlıksız bireyler yetiştirmiş oluruz !!

Ayrica kizlik zarina verdigimiz onemi sogan zarina verseydik bilimde falan ilerlerdik herhalde..sonra neden ilerleyemiyoruz...allah bilir su elestirenlerin cogu tibbi olarak ne analama geldigini bile bilmiyordur allah akil fikir versin !!!

yaptıklarınızın arkasında durun arkadaş ya! tamam baskıcı bir toplumda yaşıyoruz, en modern görünen erkek bile içten içe kendisinin yemediği halt kalmasa dahi el değmemiş kız istiyor ancak sadece biz kadınlar kendi bakış açımızı değiştirir ve ona göre davranırsak bu toplumu değiştirebiliriz. evet diktir diyen de , amman ha evlilik öncesi ilişki yaşama diyen de toplumsal baskıların en alasını yapıyor bana göre. yaptığın şeyden neden utanç duyacakmışsın ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…