- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Hayati paylasmayi sahip olmak olarak algiladiklari icin normal..ya anlamıyorum ki arkadas. o yapsa mesela senin yuzune bakmaya utanacak mi? ne diye diktiriyorsun. bazi kadinlarin artik biri ufkunu acsin ya.
bu yoruma katilamiyorum ve herkese her tavsiye verilmez diyorum
Evli degilim ama evli arkadaslar soyelecektir biriyle birlikte olup olmadigin zaten anlasiliyormus adam hissetmeyecekmi daha kotu olacaksin sonrapeki aranızda diktirip evlenen var mı
Kizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin
Ya da ona sorulanlar kocasina sorulmayacak.. pardon onlara huriler veeriliyor mukafat icin zatenMeleklerin işi yok zar hesabı tutuyorlardır eminim.
Sen sanki dikilisin seni cehennem tarafına alalım. Sıradaki, sende zar var ama anal oral her numara var bilemedim....bir dakika Arafta bekle lütfen Cebraile sorup hemen geliyorum.
Kocamın daha önce naptıgı önemli değil napmışsa kendine yapmıştır
Herkes kendinden sorumludur diğer tarafta da hesap vereceğimizi unutmamak gerekir
İnançları gereği olabilir onları ayıralım ol ama etrafınıza bakın lütfen kızlarda cinselliğini erkekler kadar yaşıyor artık
merak ediyorum, erkeklerin bu konuda kandırılmaması gerektiğini savunanlar, kadınların bakire olup olmaması hakkında da aynı net tavrı sergileyebiliyorlar mı?
kadın namuslu olur, kadın evlenmeden önce ilişki yaşayamaz, kadının en önemli mücevheri namusudur gibi sözlerle büyüyoruz.Bunların hepsini bize toplum/erkekler tarafından yönetilen toplum öğretiyor farkında mısınız bizler de bu şekilde kandırılıyoruz
Ama erkeğin elinin kiridir diyoruz, çünkü bize bu öğretiliyor.Bu konudaki eşitsizliğe,ahlaksızlığa ve toplumdaki ayrımcılığa göz yumanlar neden başka bir eşitsizlik/ahlaksızlık karşısında pençelerini çıkarıp saldırıyolar acaba?
işte Türk toplumu böyle iki dkda psikiyatriste giden insanları deli ve zararlı diye damgalarlar
Erkek o yapar, kadın yaparsa zina. Kadınları zinaya teşvik etme lütfen zındık.
Herkes bireysel bakmış olaya. Evlenmeden ilişkiye girmenin erkek kadar kadının da hakkı olduğunu düşünüyorum.
Ve bu bekaret önemli diyen bayanlar evlenirken kendileri gibi bakir erkekler bulma konusunda ısrarcılarsa onlara da saygı duyarım.
Ancak, ben zarı diktireyim, nasılsa erkekler de her haltı yiyor diyen zihniyeti de anlamıyorum. Gemisini kurtaran kaptan olmuş. Ya diktiremeyen? Hatta bakire olmadığı için töre cinayetine kurban gitme tehlikesi olan?
Bu düzene ben de karşıyım ama bunun çözümünün yalan, dolan değil en azından üni mezunu kadınların yaptıklarının arkasında durup eziklenmemeleri olduğunu düşünüyorum.
kabul etmiyorlar ben 2 kisiye dedim yemedigm hakaret kalmadi. s.k.k istenmeyen it ilk bastan iyi gözükúyorlar kullanmak icin kullanamadiklarinda hakareti basıyorlar evimi takip ederler başım belaya girer diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?