kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

ya anlamıyorum ki arkadas. o yapsa mesela senin yuzune bakmaya utanacak mi? ne diye diktiriyorsun. bazi kadinlarin artik biri ufkunu acsin ya.
Hayati paylasmayi sahip olmak olarak algiladiklari icin normal..

masumiyetini ve namusunu bacaklarının arasına sıkıştıracak kadar fizik delisi olanların zorla element uydurmalarından ibaret tum bunlar..bir cinayet işlediğinizde hakim bacak arası ile mi masumdur diye karar veriyor? Sonra tore cinayetleri sapik adamlar vs vss...nedir o erkektir yapar ...

Günahından korkuyorsan tövbe eder bir daha yapmazsın olur biter.Hatalar insanlar için,önemli olan gerçekten pişmanlık duyman...Evlenmiş boşanmışta olabilirdin neden yüzüne bakamayacaksın eşinin ? Sanki evlisinde onu aldatmışsın gibi konuşmuşsun...Evleneceğin kişi bu durumu çok önemseyecek biri olursa oturur önceki ilişkilerinizi konuşursunuz,anlaşamazsanız da evlenmezsiniz.Diktirip önce kendimizi sonra eşimiz olacak kişiyi kandırmak çok abes değil mi ?

Kizlik zarını diktirerekten sadece kendinı kandırmış olursun eşini değil peki bu dünya da kandırdın diyelim peki öbür dünyada napacaksin

Meleklerin işi yok zar hesabı tutuyorlardır eminim.

Sen sanki dikilisin seni cehennem tarafına alalım. Sıradaki, sende zar var ama anal oral her numara var bilemedim....bir dakika Arafta bekle lütfen Cebraile sorup hemen geliyorum.

Ya da ona sorulanlar kocasina sorulmayacak.. pardon onlara huriler veeriliyor mukafat icin zaten

Kocamın daha önce naptıgı önemli değil napmışsa kendine yapmıştır
Herkes kendinden sorumludur diğer tarafta da hesap vereceğimizi unutmamak gerekir

Kocanın ne yaptığı önemli değilse bu kızınki neden önemli olsun? Erkekler yapıp söylemezse kendilerine, ama kadınlar yapıp söylemezse karşı tarafı kandırmış oluyor??!?
Erkekler her b.ku yesin ama öbür dünya hesabı da namus da kadınların boynuna borç di mi?

merak ediyorum, erkeklerin bu konuda kandırılmaması gerektiğini savunanlar, kadınların bakire olup olmaması hakkında da aynı net tavrı sergileyebiliyorlar mı?

kadın namuslu olur, kadın evlenmeden önce ilişki yaşayamaz, kadının en önemli mücevheri namusudur gibi sözlerle büyüyoruz.Bunların hepsini bize toplum/erkekler tarafından yönetilen toplum öğretiyor farkında mısınız bizler de bu şekilde kandırılıyoruz

Ama erkeğin elinin kiridir diyoruz, çünkü bize bu öğretiliyor.Bu konudaki eşitsizliğe,ahlaksızlığa ve toplumdaki ayrımcılığa göz yumanlar neden başka bir eşitsizlik/ahlaksızlık karşısında pençelerini çıkarıp saldırıyolar acaba?

Guzelim bosver diktirmeyi. Oku, atan, meslegini eline al. Emin ol bosuna uzulmusum diyeceksin. Elin kolun saglam, kafan calisiyor sahip olamadiklarina uzulmek yerine, sahip olabildiklerine sukret. İnsanlari hic bir zaman susturamazsin, memnun edemezsin. O yuzden kendine odaklan, gecmisi degistiremeyecegine gore gelecegine odaklan. Toplum baskisinin yogun oldugu bir yerde yasiyorsan yasadiklarini dostlarinla bile paylasma derim.

İnançları gereği olabilir onları ayıralım ol ama etrafınıza bakın lütfen kızlarda cinselliğini erkekler kadar yaşıyor artık

Iyide zaten her zaman eşittir. Yoksa erkeklerin beraber olduğu kişiler farklı miydi , geçen yüzyıllarda.

Herkes bireysel bakmış olaya. Evlenmeden ilişkiye girmenin erkek kadar kadının da hakkı olduğunu düşünüyorum.

Ve bu bekaret önemli diyen bayanlar evlenirken kendileri gibi bakir erkekler bulma konusunda ısrarcılarsa onlara da saygı duyarım.

Ancak, ben zarı diktireyim, nasılsa erkekler de her haltı yiyor diyen zihniyeti de anlamıyorum. Gemisini kurtaran kaptan olmuş. Ya diktiremeyen? Hatta bakire olmadığı için töre cinayetine kurban gitme tehlikesi olan?

Bu düzene ben de karşıyım ama bunun çözümünün yalan, dolan değil en azından üni mezunu kadınların yaptıklarının arkasında durup eziklenmemeleri olduğunu düşünüyorum.

Erkek o yapar, kadın yaparsa zina. Kadınları zinaya teşvik etme lütfen zındık.

işte Türk toplumu böyle iki dkda psikiyatriste giden insanları deli ve zararlı diye damgalarlar

Evet turk toplumu bunu yapar ama bu sefer bos atip dolu tutmaya calismissin bence toplumsal cikarimlarini yapmadan once yazinin icerigini okuyup anlamaya kafa yorsan daha iyi olur.

Kizin bipolar bozuklugu varmis tedavi icin okulu 1 sene dondurmus, hastaligim yuzunden insanlar benden yararlandi diye yazmis, hala tedavi olamadim demis. Olabilirsem ogretmen olursam demis. Bende tedavi olmadan meslege baslama dedim. Delilikle kelimesi geciyormu yorumumuda bir bak bakalim, bipolar kisilik bozuklugu cok ciddi bir mesele sayet tedavi olmazsa ogretmenlik meslegini saglikli bir sekilde yapabilecegini dusunmuyorum ben, sen bunu mu idda ediyorsun yani.

Konu sahibinin hazırda bekleyen mevcut bir sevgilisi yok, 2 ay içinde evlenmiyorda, belliki vicdanını temizlemek istiyor, ücretsiz vicdan temizleme duayla olur madem böyle değerlerin var pişmansın, tövbe et, eğer vicdanımı temizleyecek diyorsan diktir, çok abartılacak bir konu olarak görmüyorum ben. Yani ortada bakire misin diye soran bi adam yok zaten. İlerde düşünürsün söyleyip söylememeyi.

Benimde dürüstlükten kastim buydu,cok güzel aciklamissin

kabul etmiyorlar ben 2 kisiye dedim yemedigm hakaret kalmadi. s.k.k istenmeyen it ilk bastan iyi gözükúyorlar kullanmak icin kullanamadiklarinda hakareti basıyorlar evimi takip ederler başım belaya girer diye korkuyorum

Sen oylesine denk gelmissin. Su 3yillik universite hayatimda parayla bu isi yapan kadinlarin, evlendigine kac kere sahit oldum. Yaşadıklarını ileride sevgiline anlatirsan bunu ezikce yapma. Senden önce beraberligim oldu de. Ustune gelmeye calisirsa seni ilgilendirmez bu benim hayatim, begenmiyorsan gidebilirsin de, dik dur. Ezilip buzulup derdini anlatanlari ezmeye merakli bir toplumumuz var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…