- 12 Mayıs 2016
- 392
- 241
- 18
- 35
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Meleklerin işi yok zar hesabı tutuyorlardır eminim.
Sen sanki dikilisin seni cehennem tarafına alalım. Sıradaki, sende zar var ama anal oral her numara var bilemedim....bir dakika Arafta bekle lütfen Cebraile sorup hemen geliyorum.
Meleklerin işi yok zar hesabı tutuyorlardır eminim.
Sen sanki dikilisin seni cehennem tarafına alalım. Sıradaki, sende zar var ama anal oral her numara var bilemedim....bir dakika Arafta bekle lütfen Cebraile sorup hemen geliyorum.
arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
Bu tipler genel saf deneyimsizleri tercih ederler zaten erkeği körkütük aşık et yapamayacağın şey yoktur. Birde yatakda tecrübesiz ayakları yaptınmı tamam. Şimdikiler ama sıcak suya oturtuyor dikiş varsa sökülür diye düğünden bi kaç gün önce yapılıyor çünki kadının buna çözümü ise nişanlıyken birlikte olmak yani niyet önemli o erkeği kandırmak iste yeterEvli degilim ama evli arkadaslar soyelecektir biriyle birlikte olup olmadigin zaten anlasiliyormus adam hissetmeyecekmi daha kotu olacaksin sonra
Hayır değildi eminim eskisinden doğal ve hızlı yaşanıyor ve açık açık yaşanıyor. Eskiden gizli saklıydı yada tecavüz yalanı vardı şimdi diktiririm ya nolcak var. Kızların eve erkek attığı evlenene kadar hayatını yaşadığı dönemdeyizIyide zaten her zaman eşittir. Yoksa erkeklerin beraber olduğu kişiler farklı miydi , geçen yüzyıllarda.
Kuzum neden öyle birşey olsun ? İlişkiye sadece cinsellik olarak bakan ancak böyle düşünür karşına çıkan insan böyle olucak diye birşey yokkitek korkum beni kullanmak için iyi gibi gözükmesi neyse artık bunu 26-27 yaşlarına yani evlenme yaşım geldigimde düşúnecegim.
Ne yazık ki cohu erkek takıntlı bole seylerde sevse ble ilerde bi kavgada yuzune vurablr ben esmle nikaha 1 ay kala birlkte olmştm smdi tartsmamzda sen zaten kız gelmedn dyo sanki baskasyla olmşm gbi ne blm bence de saçma ama yapck bsey yokSeninle evlenmeyi düşünen kişi seni neden kullansin?
Sakin diktirip yalan ile başlama.
Herkes hata yapabilir ve yalan söyleyerek daha büyük hata yapma.
Çevremde bu şekilde evlenen çok kişi var.
Adam seviyorsa neden bu konuyu kapatmasin ki.?
Ciddiye binen bir ilişkin olursa acikca söyle kimse hatasiz değil.
Bence de evlilik öncesi yaşamamak kadinin psikolojisi için çok onemli ama olmuşsa da söylemek taraftariyim.
Hayır değildi eminim eskisinden doğal ve hızlı yaşanıyor ve açık açık yaşanıyor. Eskiden gizli saklıydı yada tecavüz yalanı vardı şimdi diktiririm ya nolcak var. Kızların eve erkek attığı evlenene kadar hayatını yaşadığı dönemdeyiz
Ben çevremde ve akrabalarimda çok gördüm tamamen bu konuyu kapatip hicbir şekilde açmayan erkekler de var. Hatta çoğu arkadasim bu şekilde evlendi çok mutlular.Ne yazık ki cohu erkek takıntlı bole seylerde sevse ble ilerde bi kavgada yuzune vurablr ben esmle nikaha 1 ay kala birlkte olmştm smdi tartsmamzda sen zaten kız gelmedn dyo sanki baskasyla olmşm gbi ne blm bence de saçma ama yapck bsey yok
Cok fazla ayrinti verme istersen.ne alaka ben iyi bi bölüm okuyorum. ilkögretim matematik ögretmenligi üstelik hasta olmama ragmen bu bölümü kazandım.
Ben evlenmeyeceğim; aman bir erkeğim, sımsıcak bir yuvam olmayacak kaygısı ile diktiren/elastikim ben diye yalan söyleyen kadınları hele ki konu sahibi gibi üni mezunu olacak, meslek sahibi kadınları anlamıyorum.Benimde dürüstlükten kastim buydu,cok güzel aciklamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?