kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Bana kalirsa esine soyleyeceksen diktirmene gerek yok
Söylemeli misin soylememeli misin bu senin kararin
Allah tan baskasida seni yargilayamaz
Erkek arkadasinin bile seni yargilamasina izin verme
Ben evlilik disi iliskileri kesinlikle hos karsilamiyorum fakat bu durum senin basini öne egmemeli
Rabbinle senin arandadir sen kendini üzme

ya o değil de bu şey dikilince karşıdaki adam anlamıyor mu salak ve saf olması lazım anlamaması için kan gelmeyince zor belki ama sizi gerçekten sevecek biri böyle kabullenebilir sanırım

Bekaret kavramını iyice öğrenin Allah aşkına ! 3 damla kan kadını namuslu/namusuz yapmaz ! Namuslu insan, doğru dürüst insan demektir. Zina erkek ve kadına haramdır. Sadece toplum salt kadına haram görüyor , kadını kirlenmiş olarak kabul ediyor.

Zina neden günah ; Zina bel soğukluğu gibi hastalıklara neden olmaktadır. AİDS neden olmaktadır. Ayrıca en önemli noktalardan birisi ise, nikahsız ilişkilerin çoğu, sevgiden yoksun ve sadece karşı taraftaki kimseyi bir et parçası vaziyetinde algılayarak, şehveti ve isteği o anlık geçiştirmeye yönelik ilişkiler olmaktadır. Bir başka sorun ise, yapılan son araştırmalarda boşanmanın başlıca nedenleri arasında kişinin eşi tarafından aldatılması veya başka birisiyle birlikte yaşamaya başlaması olarak gösterilmiş ve boşanmanın nedenleri arasında bu nedene ait pay yüzde 45 olarak belirlenmiştir. Zina maddi /manevi zarar verir. Yüce yaratıcı bir şeyi yasaklamış ise mutlaka bizim yararımıza olduğu içi yasaklanmıştır.

Birini sevdin, inandın birlikte oldun diye bu seni kötü istenmeyen biri yapmaz! Bakire kız istiyorum naraları atan bir erkek karşına çıkarsa ilk yapacağın şey onu terk etmektir. Sana değer verecek biri ile birlikte ol evlen. Bir adam için diktirme yoluna gitme. Bence onur kırıcı bir şey. Erkekleri bu kadar değerli görmeyin sonra ortaya hanzo kılıklı namus zırvaları ile gezen mallar ortalıkta kol geziyor. Kimsenin seni yargılamasına izin verme ,kimse yargılayamaz çünkü Biz İLAH diiliz. Bir tek Allah seni yargılar.

Son olarak ; Tedavini aksatma ciddi bir rahatsızlığın var bu tarz şeylerle ruhsal durumuna bir darbe vurma !Okulunu bitir , tedavini ol karşına sana sen olduğun için değer verecek koca yürekli insanlar çıkacaktır. Hatta sırf böyle düşündüğün için güleceksin.

Evli degilim ama evli arkadaslar soyelecektir biriyle birlikte olup olmadigin zaten anlasiliyormus adam hissetmeyecekmi daha kotu olacaksin sonra
Bu tipler genel saf deneyimsizleri tercih ederler zaten erkeği körkütük aşık et yapamayacağın şey yoktur. Birde yatakda tecrübesiz ayakları yaptınmı tamam. Şimdikiler ama sıcak suya oturtuyor dikiş varsa sökülür diye düğünden bi kaç gün önce yapılıyor çünki kadının buna çözümü ise nişanlıyken birlikte olmak yani niyet önemli o erkeği kandırmak iste yeter

Iyide zaten her zaman eşittir. Yoksa erkeklerin beraber olduğu kişiler farklı miydi , geçen yüzyıllarda.
Hayır değildi eminim eskisinden doğal ve hızlı yaşanıyor ve açık açık yaşanıyor. Eskiden gizli saklıydı yada tecavüz yalanı vardı şimdi diktiririm ya nolcak var. Kızların eve erkek attığı evlenene kadar hayatını yaşadığı dönemdeyiz

tek korkum beni kullanmak için iyi gibi gözükmesi neyse artık bunu 26-27 yaşlarına yani evlenme yaşım geldigimde düşúnecegim.

Rahatsızlığın hayat boyu devam edecek ve sen bunu tedavi ile sadece kontrol altında tutabileceksin...
Hastalığını bilen zaten seni bu konuda yadırgamamalı.
Kimseyi kandırmaya çalışma hastalığına rağmen dik dur..
Seni gerçekten seven insan hem hastalığını hem yaşadıklarını zaten anlamaya çalışır.
Ben yinede kutlarım seni çünkü hastalığın üni kazanmana engel olamamış ve sen başarmışsın.
Bu demek oluyorki istersen her şeyi başarabilirsin.

Arkadaşım bak rahatsizim diyorsun önce bi bunu hallet ondan sonra zardir evliliktir düşünürsün. Mis gibi bölümün var bu rahatsızlığıni atlattiktan sonra bakarsın duruma. Ama farzet diktirdin bu ömür boyu vicdanını sizlatmaz mi ? Yani biriyle birsey yaşamış olmayı kastetmiyorum eşine yalan söylemiş oluyorsun. İyi düşün canım sevdiğin insan gerçekten seni seviyorsa emin ol böyle şeyleri takma bile

diktirme.aldatma.sorarsa söylersin.bkz:aldatan bizden değildir.tövbe et ve takrar ediyorum sorarsa söyle,soracağını da sanmıyorum.

Seninle evlenmeyi düşünen kişi seni neden kullansin?
Sakin diktirip yalan ile başlama.
Herkes hata yapabilir ve yalan söyleyerek daha büyük hata yapma.
Çevremde bu şekilde evlenen çok kişi var.
Adam seviyorsa neden bu konuyu kapatmasin ki.?
Ciddiye binen bir ilişkin olursa acikca söyle kimse hatasiz değil.
Bence de evlilik öncesi yaşamamak kadinin psikolojisi için çok onemli ama olmuşsa da söylemek taraftariyim.

Ne yazık ki cohu erkek takıntlı bole seylerde sevse ble ilerde bi kavgada yuzune vurablr ben esmle nikaha 1 ay kala birlkte olmştm smdi tartsmamzda sen zaten kız gelmedn dyo sanki baskasyla olmşm gbi ne blm bence de saçma ama yapck bsey yok

Tecavüz yalanı mi ? Erkekleri pek güzel aklamissiniz.
Neyse daha fazla yazmayacagim, sinirlerim zıplıyor böyle konularda.
Farklı düşünüyoruz.

Ben çevremde ve akrabalarimda çok gördüm tamamen bu konuyu kapatip hicbir şekilde açmayan erkekler de var. Hatta çoğu arkadasim bu şekilde evlendi çok mutlular.

ne alaka ben iyi bi bölüm okuyorum. ilkögretim matematik ögretmenligi üstelik hasta olmama ragmen bu bölümü kazandım.
Cok fazla ayrinti verme istersen.
Konuna gelecek olursak bence bir hata yapmissin diktirmen evet yalan olucak ama kqrsindaki cokmu durust olucak orasida muamma nasil mutlu olacaksan onu yap

Karşına çıkacak olan adamda is bitiyor.Erkeklerin tamamına yakini her b.. Yiyip karşısındakini kız bekliyor.toplum yobazlastigi çin isin zor

Benimde dürüstlükten kastim buydu,cok güzel aciklamissin
Ben evlenmeyeceğim; aman bir erkeğim, sımsıcak bir yuvam olmayacak kaygısı ile diktiren/elastikim ben diye yalan söyleyen kadınları hele ki konu sahibi gibi üni mezunu olacak, meslek sahibi kadınları anlamıyorum.

Olmasın ; kendi her haltı yiyip kadından bekaret / kan bekleyen adamla kurulacak olan yuva yerin dibine batsın ki batıyor zaten. O zihniyetteki adamdan doğrudüzgün koca olmuyor; kadına bakış açısı belli adamın, kadını koyduğu sınıf belli. Böyle bir adamla evleneceğime, 8 kedimle yaşlanırım daha iyi. Sadece
ucunda ölüm tehlikesi varsa haklı bulurum diktirmeyi de yalanı da. Bu tehlikede olanlara da bu olanak sağlanmıyor o ayrı da yoksa adam İçin yalan söylemeye değer mi ya?

Ama gerçekten evlendiği güne dek iliskiye girmeden bekleyen adamsa elden kaçırılmak istenmeyen, bu noktada da bu adama yazık. Kendi işi raconuna göre oynamış. Yalan üzerine kurulacak yuva asıl bu olur ve bundan da hayır gelmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…