KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

hafta sonu cumartesşim güzel geçti ama pazar öğünlerim sapıttı ev çok kalabalıktı lokma falan söktürmüştük misafir çoktu kaçamaklar oldu bugün telafi edicem kilo almadım çok şükür. yarın çarşamba ve cuma günüde spor

bugünkü menüm

sabah: yarım simit arasına krem peynir şekersiz çay

ara: 2 erik

öğlen: 5çk yağsız haşlanmış kurufasulyeli salata 2çk yoğurt 1dl ekmek

akşam: 5çk yağsız güveç patlıcan
1 dl ekmek 1 kase cacık yada yarım sb yoğurt

bu hafta spor salı,çarşamba,perşembe, cuma olmak üzere 4 gün gideceğim...

Son düzenleme:
Selam kızlarrr.
Bugün yediklerimi yazıyım:
Sabah: 2 dilim ekmek, 60 gr peynir, 3 adet zeytin, domates, salatalık, bi avuç kadar da fındık ve kuru üzüm.
Öğlen: 3 yk pilav, bolca salata.
Şimdi de türk kahvesi yaptım tatlandırıcı ile onu içiyorum
Akşama da karnabahar yemeyi düşünüyorum.
Sabah 45 dk yürüyüş yaptım akşam da 45 dk yürüyüşümü yapıcam.
Bugünlük böyle işte kızlar.
Umarım çarşamba günü kilo vermiş olurum artıııkkk

pembişş ben karataycı oldum aslında yarı karatay denebılır.bu kadının konusmaları benım mantıgıma cok yatıyordu ve guven verıcı tabı bır kardıyolog olması da önemlı....kıtabı aldım hepsını okumasamda bayagı okudum....bu durumda yedıklerın çok yanlış.....sabahları ekmegını 1 dilime indir.yumurta ye mutlaka tok tuar senı.....tahıl grubunu tammen cıkaralım hayatımızdan arada bulgur olabılır...tatlandırıcı ıntıhar gıbı bişeymiş..sakın kullanma.........sen bunları bu egzersızle yaparsan ıgne ıpliğe dönersın:)

Son düzenleme:
gelelim bana....kızlar dıyete ara verınce tekrar rutıne gırmek cok zor oluyor..sanırım kilo aldım öyle hıssedıyorum...ama bugun artık tekrardan eskı cornella dönuyor....umarım...ben herzamankı gıbı sütümü içtim,normal kahvaltı edemıyorum ya midem almıyor:/

günaydın kızlar...çok yediğini sanıp da kemeri çekince bir delik daha azaltan var mı sanırım gitgide zayıflıyorum her nedense artık midem birşey istemiyor, canım değişik birşeyler istiyor aynı seylerı yemekten sıkılıyorum..değişik seyler bulamayınca da ya da almaya üşenince yemiyorum... yarın kilo bildirimi var arkadaşlar unutmayalım.. umarım sizler de zayıflıyorsunuzdur... hadi kızlar gayrettttt

nazap sana nazan dıyesım gelıyor:)) spor yapıyor musun cnm sen...

nazap sana nazan dıyesım gelıyor:)) spor yapıyor musun cnm sen...

hayır canım spor yapmıyrm aksıne işim masabaşı hep masabaşındyım, işte belkı gunde 2-3 saat çalışıyorum o da cok nadir.. adım nesibe eski soyadım azap nazap85 ordan yani :) istediğin şekilde hitap edebilirsin cornellacım

çalışmakk umarım bende birgün atanabılıırm...bu yıl kpss var hala başlamadım ders çalısmaya...kursa mı gıtsem bılmıyorum :/

branşın ne senin cornella ? kpss hangi daldan giriyorsun. ben kpss karşıtı bır ınsanım da ondan soruyorum :)

SELAM KIZLARRR

bugün sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğine maydonoz ve peynir yeşil çay

ara 1 greyfurt

öglen 1 dilim kepek beyaz peynir bol kıvırcık salata 1 mandalina

ara 1 light süt
1 avuç beyaz leblebi
2 adet eti form mısır patlağııı

akşamda kurufasulye ve bol yeşillik yemeyi düşünüyorum canlarımm

sevgi ile kalınnn

canlarım nasılsınız bgünkü menümü paylaşayım sizlerle

sabah: 1 yağsız kaşarlı tost

öğlen: 8çk kuru fasulye yağsız salata 2çk yoğurt

akşam: tonbalıklı yağsız salata 1dl ekmek.

bu arada ben 70-79 gurubuna katıldım. kilonuz önemli değil sizde katılmak isterseniz diyet gruplarından girebilirsiniz. gerçekten destek arıyorsanız uğrayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…