zaten yanlış yazmışım yeşil fasulye bide değiştirdim yarım imambayıldı 3 yk yeşilfasulye olurmu kihem bir adet imambayıldı hemde 4 yk kurufasulye olmamış canım ya imambayıldıdan vazgeçcen yada kurufasulyeden yok ikisinden de vazgeçemem diyosan kurufasulyeyi 1 yemek kaşığı yap
herkes tanıtmış bile kendini ben bugün şu saate kadar diyette değildim ama bu saatten sonra diyetinizdeyim :)
akşam menüm
-1 adet imambayıldı
-4 yk yeşil fasulye
saat 9 gibi
tarçınlı süt
ee ne diyosunuz kızlarçok mu sanki
cornella cım bi bak bakalım yazdıklarımız arasında bi eksiklik var mı yada senin eklemek istediğin bişey
bence menü güzel canım ama patlıcan kızartma olmazsa fırın köz olursa daha iyi tabiii yada peçete ile iyce yağını al derim benn
zaten yanlış yazmışım yeşil fasulye bide değiştirdim yarım imambayıldı 3 yk yeşilfasulye olurmu ki
hıh yeşil süper olmuş
heh bu sefer daha iyi olmuş ama ekmek yok olsa bile 1 dilim kepek ekmek anlaştık mı
herşey çok güzel cnm:) ben de de nivea nın tugba özayın aerobık videoları var bende onu yapacagım...bir üye de okumustum bakımlı olmak ıcın neler yapıyoruz falan dıye sabah kalkıp ilk iş bacaklarına yag yakıcı yag surup strec fılma sarıp spor yapıyor daha sonra da banyoya gırıp kahvaltısını edıyormuş.darısı başıma inş.....
evet evet olmuş
evet evet olmuş
bence herkes kendine küçük bi defterde günlük tutsun o gün ne yiyip içiyosa yazsın çok olumlu sonuç veriyo bide akşam yemeğini 6-7 arası yemeye çalışalım o saatten sonra meyve süt ayran yoğurt gibi yada çay çeşitleri tüketelim
ah canım yaaaa yarama tuz bastın ben akşam eve en erken 19:45 te giriyorum evli olmasam işyerinde halledecem yemeği erkenden ama evde eşim yalnız kalacak o da olmaz çok geç yiyorum 20:30 u buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?