KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

hem bir adet imambayıldı hemde 4 yk kurufasulye olmamış canım ya imambayıldıdan vazgeçcen yada kurufasulyeden yok ikisinden de vazgeçemem diyosan kurufasulyeyi 1 yemek kaşığı yap
zaten yanlış yazmışım yeşil fasulye bide değiştirdim yarım imambayıldı 3 yk yeşilfasulye olurmu ki

bence menü güzel canım ama patlıcan kızartma olmazsa fırın köz olursa daha iyi tabiii yada peçete ile iyce yağını al derim benn

cornella cım bi bak bakalım yazdıklarımız arasında bi eksiklik var mı yada senin eklemek istediğin bişey

herşey çok güzel cnm:) ben de de nivea nın tugba özayın aerobık videoları var bende onu yapacagım...bir üye de okumustum bakımlı olmak ıcın neler yapıyoruz falan dıye sabah kalkıp ilk iş bacaklarına yag yakıcı yag surup strec fılma sarıp spor yapıyor daha sonra da banyoya gırıp kahvaltısını edıyormuş.darısı başıma inş.....

bende ilk defa duydum bak bunu eve gidince araştırıcam hemen ama yağ yakıcı nasıl oluyoki

evet evet olmuş

ama bu çizelge sayfanın ortalarında olmasın en başta olsun zynbın yaptıgı ılk yerde o degıstırsın süreklı çunku sayfanın ortalarında kalırsa bulamayız....ben burda olmazsam sen söylersın zuhre....bu arada benım çıkmam lazım şimdilik tabi:) bir sürü işim var ev toplanıp temizlenecek((( haftada 2 gun temızlık gunum çarşamba ve cumartesi:///// işim bitince gelirim canlar.....grşrzz

bu arada ofiste yanı başımdaki arkadaşım mc donalds tan kocaman bir menü yiyo oooofff patatesler nasıl kokuyo anlatamam böhüüüüüüü teklif etti ama almadım bişeyinden bi tane bile

evet evet olmuş

ama bu çizelge sayfanın ortalarında olmasın en başta olsun zynbın yaptıgı ılk yerde o degıstırsın süreklı çunku sayfanın ortalarında kalırsa bulamayız....ben burda olmazsam sen söylersın zuhre....bu arada benım çıkmam lazım şimdilik tabi:) bir sürü işim var ev toplanıp temizlenecek((( haftada 2 gun temızlık gunum çarşamba ve cumartesi:///// işim bitince gelirim canlar.....grşrzz yağ yakıcıya da cvp vereyım hemen bazı yagları karıstırıp sürüyorlar sorunlu bölgelere kk da var cnm ...

tamam canım sana kolay gele ben zeynepcime mesaj atarım şimdi gelince halleder o yağ yakıcı yağı da araştırıyorum hemen saol

bence herkes kendine küçük bi defterde günlük tutsun o gün ne yiyip içiyosa yazsın çok olumlu sonuç veriyo bide akşam yemeğini 6-7 arası yemeye çalışalım o saatten sonra meyve süt ayran yoğurt gibi yada çay çeşitleri tüketelim

ah canım yaaaa yarama tuz bastın ben akşam eve en erken 19:45 te giriyorum evli olmasam işyerinde halledecem yemeği erkenden ama evde eşim yalnız kalacak o da olmaz çok geç yiyorum 20:30 u buluyor.

ah canım yaaaa yarama tuz bastın ben akşam eve en erken 19:45 te giriyorum evli olmasam işyerinde halledecem yemeği erkenden ama evde eşim yalnız kalacak o da olmaz çok geç yiyorum 20:30 u buluyor.

canım senin durumun çok farklı boşver sende yemekten sonra yediğine dikkat edersin :) o çok daha güzel olur bnmde dersaneden 7.30 gibi dönmem gibi bir konu olacak ben dersanede yemek yemeyi planlamıyorum altı üstü 3 ders 1 saatte yol 4 saat ama belki ağzıma canlı olmak için 2-3 fındık atarım ara öğün niyetine :)
ve bende geç yemek zorunda kalırım bu şekilde :) bu tür istisnalar olabiliyor.üzmeyiniz tatlı canınızı kuzum

OOO sayfalar ne kadar ilerlemiş. Herkesin azimli olması çok güzel. Kendini tanıtanlar olmuş ben de tanıtayım da eksik kalmayım. 29 yaşındayım. Biri altı diğeri 13 aylık iki kızım var. Hastanede çalışıyorum. Bu da benim için dez avantaj sürekli oturarak çalışıyorum. Süt izni kullandığım için 15.30 da bitiyo mesaim eve gelince de pc oturamıyorum. Fırsat buldukça yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…