KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seninkinin yine bi' elitliği varmış Emre Aydın falan benimki Serdar Ortaç yollamıştı
Gül gül öl yani seçtiğim adam tiplerine
Ya son cümlene çok güldüm
Jetonlu telefonla arıyor sanki haftada 1
Bir mesaja sığmaz çarşafa yazmam lazım gidip evinin önüne asayım herkes okusun lol
Yok yok ses kaydı en temiz

kitapçık bastır. hediye paketi yap. adersine postala.

kız ne eliti. nişan diye liste yapmış en son içini kibariye ve erik dalı gevrektir falanlarla doldurmuş aşdjsş ben onu üst komşum ayı gibi anırarak seviştiğinde konsantrasyonu bozulsun diye açıyorum adam nişanında çalmış akdkaşjdşsjd

ya böyle tipler o mesajlara alışkın bak. cevap bile gelmez mesaj atsan. sırf seni kudurtmak için. sen gel beni dinle kağıda yaz diceklerini yırt at adamın haberi olmadan kendi içinde bitir bunu.

benimki benden faceten silerek ayrıldı 2 satır yazdım whatsapptan ne saçmalıyorsun diye görüldü yapıp cevap vermedi haspam. egoya gel.

Aman sakın derim. Severler ama sadece kendileri için...

Dediğim gibi en tehlikeli insan türlerinden biridir: Pasif insanlar. İki kişilik düşünmek, iki kişilik stres, iki kişilik depresyon...Gerisini siz tamamlayın.

Ha bak o kadarını tahmin edemiyordum
Ya değmez mi diyorsun söylemeye hani ben daha rahatlarım diye düşünmüştüm
Çünkü öncekinde söylemedim hiçbir şey sonra 1 ay içimde kaldı o tuttuklarım
Gerçi sonra amaan söylesem nolcaktıydı demiştim ama sanki daha kolay rahatlarım gibime geldi ne bileyim

Velvette senin kötü olman sinirlenmen bile bi onur bu tiplere ya. inan ki.

ben mesela yolda denk gelsem suratına poker suratıyla hissiz nötr bakma kararındayım sinirli baksam o bile hoşuna gider eminim.

Velvette senin kötü olman sinirlenmen bile bi onur bu tiplere ya. inan ki.

ben mesela yolda denk gelsem suratına poker suratıyla hissiz nötr bakma kararındayım sinirli baksam o bile hoşuna gider eminim.

Ya onların ne düşündüğünün bir önemi yok bence bu saatten sonra, sinirlense nolur totosu kalksa nolur yani biten bitmiş

hmmm closure lazım diyorsun e hadi söyle o zaman.

çünkü anladım dediğini ben de onu yapamadığımdan ayrılıktan sonra 2 ay ruh gibi gezdim aldatıldığımı fark edince arayıp ağzına m.çtım ve kafam rahatlamıştı. o histeysen ara da çemkir o zaman. içini dökmüş olursun. tavsiyem bi kadeh bişi çak öncesinde çatır çatır dökülürsün valla.

kendimi senin yerine koyup düşündüm de ruhumun emildiğini,içimin çürüdüğünü hissettim... böyle ruhumu emen adamı kim ne derse desin bırakırım... dışarısı için iyi insandır,iyi arkadaştır ama belli ki sana iyi gelen bir sevgili değil.. kimseye ihtiyaç yok aslında ayrılabilmen için "ben artık istemiyorum" deyip kestirip atın yoksa daha uzar gider bu durum

Değmez.
Sona yaklaştık heralde zaten.
Sindire sindire bitiriyorum.

nomunomuchua

senin mutsuzluğunu ve pasifliğini yıllardır bu forumda görüp sana kızıyorum artık. gözümde sen de ayrı bir kurbansın sindire sindire olmaz o işler. yıllar geçiyor ömür bitiyor. ilk konunu burda dolanırken görüyordum ben bile neler atlattım hala mutsuz ve o adamlasın yahu. ekmeğini suyunu mu veriyor adam?

Ne vercek be üç kuruşluk huzur verecek onu bile veremiyor :)

Evet ya hep aynı yerdeyim.
Ne sadık kadınım ben.
Kopamıyorum kolayına.

Sindireyim ki arkama dönmeyeyim.
Olsun.. Çok şey öğrendim bu zaman içinde..

Aynen closure haha Türkçesi yok mesela bunun işte
Ay çok iyi valla anlatabilmek bunu ve birinin anlaması

İşte ondan diyorum biz gurur yapıcaz diye içimizde tutuyoruz
Ama sen gurur yapsan ne yapmasan ne adama
Bari kendimi düşünüp salayım evrene benden çıksın gitsin yani
Rahatsız olsun, istediğini düşünsün yani banane sanki onun ne düşündüğünden
Ben içimi rahatlatıcam

ayrılsaydın şimdiye toparlanmıştın biliyorsun demi?

ben hatta bazı kadınlara inanamıyorum boşanıp 1 ay sonra sevgili yapıp 2 sene içinde evlenenler var tekrar helal olsun diyorum (aldatma yokken tabi)

yani seninki de bağımlılık ve kurban psikolojisi bence.

tamam rahatlat ama seni döndürmesine izin verme yani ayrıl kesinlikle. genelde bu tipler konuşup ikna eder seni.

ama ses kaydı atma bence telde söyle ki karşılık tepksini gör hatta görüntülü ara derim tam closure olsun :)

Hayır ben sevgili falan yapamam.
Düzgün adam mı var piyasada zaten?
Bir daha güvencem de insan yerine koyup değer vercem de
aynısını karşıdan bulcam da..
Zor iş.

Yani yıllar önce boşanmış olsam da acımı çekmiş bitirmiş olurdum ama
hayatımda ciddi değişiklikler yapmış olmazdım yüksek ihtimal :)

Ben de çekmesi kolay kadın değilim.
Herkes çekmez, hele şimdinin nazlı oğlanları hiç çekmez..

Hayırlısı olsun.
Görmeliydim bugünleri demek diyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…