Tamam işte çünkü artik birakman lazim adami uyum saglayamiyorsun birak icin canlanir yeniden hic merak etme
Bir karar vermek için hafta hafta ay ay bekleyemem valla ben şahsen çok sabırsızım. Sonunda çıldıracağımı da sıyıracagimi da bilsem bir sonuca varması lazımdır.Ay evet en nefret ettiğim bu işte
Bana de ki bak kapı orda hadi yaylan git dese oh Allahım bi cevabım var dicem
Bu ne böyle mıy mıy ya
Sıyırdım sonra neden sıyrdın oluyor
Sen sıyırttın çünkü
Bir insan evladı da kötü demedi demişsiniz ben diyeyim madem. Sizi sürüncemede bırakması kötü bir özellik. Evet bir insanı komple kötü yapmaz ama masum da çıkartmaz. Az çok senin ne halde olduğunu biliyorken kendi yüzleşmeye korkmasından dolayı sana bunları yaşatıyor.
Ayrılırsın ayrılmazsın senin kararın ama 10 sene diye şartlama kendini bakarsın 1 ay sonra bile aşık olmuşsun bir başkasına.
Biraz iradeniz zayıf duygularina yenilen biri misiniz yaaaa
Bir karar vermek için hafta hafta ay ay bekleyemem valla ben şahsen çok sabırsızım. Sonunda çıldıracağımı da sıyıracagimi da bilsem bir sonuca varması lazımdır.
Bence ilk adımı sen at ve aynen söyle de "hayat kısa kuşlar uçuyor."
Sadece yüreğinin götürdüğü yere git...iç sesin vicdan mı nefsin mi bunu fark ettin mi net olursun.Ruh uyuşmazlığı bu olsa gerek.
Adam zaten ayrılmayı düşünüyor ama yapamıyor gibi hissettim. Gururlu ve cool olup siz basın tekmeyi.
Oldu mu ☺
Allahım sevgime de kendime de başlıcam çok öfkeliyim
Böyle bir şeyin içinde olmayı neden kabul ediyorum ya
Mesele suçlu suçsuz arama meselesi değil ki ahirette miyiz arafta bekleyelim mübarek.Ben de hiç sevmem belirsizlik
Öyle ya siyah ya beyaz
Bi insanı ya seversin ya sevmezsin
Ya istersin ya da çık git dersin işte
Şimdi o mesajıma cevap gelsin diyeceğim
Daha da bir şey yapmam şimdi napıyorsan yap diyeceğim ama şimdi ben atlarsam o bişey demeden yine bana yıkacak suçu
Geldim burdayımmmm
Bu adamdan bir b.k olmaz defaatle yazdık
Bu kadar yazyrm
Ben de en çok kendime öfkeliyim doğrusu..
Başımla kaldım bu dertlere..
Evli bile değilsin. Evli olsan 7 24 birlikte olsanız diyeceğim ki alışkanlık var arada sevgisini falan da hissettiriyordur. Ama adam zaten yanında degil. 40 yılda bir görüşüyorsunuz, arayıp sormuyor. Sizin zaten bir ilişkiniz yok ki. Son sözü söylemek o kadar kolay bu şartlarda. Yanında olup seni sevecek lazım böyle don lastiği gibi cekistirecek biri değil. Hadi kızım bas tekmeyi gitsin!
Dimi en fazla iki üç zırıldarım
Sevgili aşk vb görünce içim cızlar geçer dimi
Allahım cevabı bile bile her seferinde bu malak soruları sormak
Geçiyor işte geçti daha önce de
Kafamı kara tahtaya sürtmemişler benim ilkokulda yeterince ondan böyleyim
bence adamın mesleği hayata duruşu vs iyi diye size karşı kötü davrandığını göremiyorsun. zaten böyle adamlar da bunun bilincinde oldukları için kendilerini hint kumaşı sanıyorlar.
şöyle diyeyim bu aranızdaki iletişimsizlik daha iyiye gitmez anca daha kötüye gider. pardon ama sürekli bir sürpüntü gibi adamın peşinde ilgi için dilenmek ağlamak mutsuz olmak gururunuzu incitmiyor mu?
ilişkinin dengesinin bozulduğunu ipleri ona verdiğiniz anlaşılıyor. adam için önemsizsiniz önemli olsanız siz üzülürken konuşmak isterken çabalardı o da adım atardı görürdünüz. ne yazık ki size karşı aynı duyguları olduğunu düşünmüyorum
karun olsa afedersin beni mutlu etmiyorsa beni eksik bırakıyorsa kapı orada. bence bi detoksa ihtiyacınız var. iyice depresyona sokmuş bu kangren ilişki sizi. çıkın bi ufak tatile bikaç gün telefonu kapatıp kendinizi dinleyin huzuru bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?