KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam işte çünkü artik birakman lazim adami uyum saglayamiyorsun birak icin canlanir yeniden hic merak etme

Dimi en fazla iki üç zırıldarım
Sevgili aşk vb görünce içim cızlar geçer dimi
Allahım cevabı bile bile her seferinde bu malak soruları sormak
Geçiyor işte geçti daha önce de
Kafamı kara tahtaya sürtmemişler benim ilkokulda yeterince ondan böyleyim

Ay evet en nefret ettiğim bu işte
Bana de ki bak kapı orda hadi yaylan git dese oh Allahım bi cevabım var dicem
Bu ne böyle mıy mıy ya
Sıyırdım sonra neden sıyrdın oluyor
Sen sıyırttın çünkü
Bir karar vermek için hafta hafta ay ay bekleyemem valla ben şahsen çok sabırsızım. Sonunda çıldıracağımı da sıyıracagimi da bilsem bir sonuca varması lazımdır.
Bence ilk adımı sen at ve aynen söyle de "hayat kısa kuşlar uçuyor."

Aynen öyle kendi karar almıcak işte
Çünkü ne hayatına alıyor tam sevgisini hissedebiliyorum ne de çık git diyor
Böyle sürün sürün içim soldu
Bi insana yapılabilecek en zalimce şeylerden biri

Biraz iradeniz zayıf duygularina yenilen biri misiniz yaaaa

Ya ben son ana kadar mücadele eden biriyim
Yapacağımı yaptım ben elimden gelen buydu diyebilmek için ki sonra geri dönüp bakınca pişman olmayayım
Ondan bu kadar uğraştım oldurmak için
Şimdi resti çekicem o 3-5 laf var onları desem rahatlıcam sonra bi oturup zırlayacağım
İçim şişti

Ben de hiç sevmem belirsizlik
Öyle ya siyah ya beyaz
Bi insanı ya seversin ya sevmezsin
Ya istersin ya da çık git dersin işte
Şimdi o mesajıma cevap gelsin diyeceğim
Daha da bir şey yapmam şimdi napıyorsan yap diyeceğim ama şimdi ben atlarsam o bişey demeden yine bana yıkacak suçu

Mesele suçlu suçsuz arama meselesi değil ki ahirette miyiz arafta bekleyelim mübarek.
Bir kaç yıl sonra pişman olursun kaşı gözü gül yüzlü yillarim gitti. Vefasizlar, kitapsızlar diye

bence adamın mesleği hayata duruşu vs iyi diye size karşı kötü davrandığını göremiyorsun. zaten böyle adamlar da bunun bilincinde oldukları için kendilerini hint kumaşı sanıyorlar.

şöyle diyeyim bu aranızdaki iletişimsizlik daha iyiye gitmez anca daha kötüye gider. pardon ama sürekli bir sürpüntü gibi adamın peşinde ilgi için dilenmek ağlamak mutsuz olmak gururunuzu incitmiyor mu?

ilişkinin dengesinin bozulduğunu ipleri ona verdiğiniz anlaşılıyor. adam için önemsizsiniz önemli olsanız siz üzülürken konuşmak isterken çabalardı o da adım atardı görürdünüz. ne yazık ki size karşı aynı duyguları olduğunu düşünmüyorum

karun olsa afedersin beni mutlu etmiyorsa beni eksik bırakıyorsa kapı orada. bence bi detoksa ihtiyacınız var. iyice depresyona sokmuş bu kangren ilişki sizi. çıkın bi ufak tatile bikaç gün telefonu kapatıp kendinizi dinleyin huzuru bulun.

Evli bile değilsin. Evli olsan 7 24 birlikte olsanız diyeceğim ki alışkanlık var arada sevgisini falan da hissettiriyordur. Ama adam zaten yanında degil. 40 yılda bir görüşüyorsunuz, arayıp sormuyor. Sizin zaten bir ilişkiniz yok ki. Son sözü söylemek o kadar kolay bu şartlarda. Yanında olup seni sevecek lazım böyle don lastiği gibi cekistirecek biri değil. Hadi kızım bas tekmeyi gitsin!

Ahahah :)
Çok iyiydi yaa..

Şuan benim pisliğin telefonunu don lastiği olarak kaydediyorum..

Çok tatlisin ya benim de sürtmemişler yeterince emin ol anliyorum seni boyle durumlar zor koparıp atmakta kolay degil ama şöyle düşün ilerde cok mutlu olabilme ihtimalin var adam ruhuna hitap etsin gerisi gelir zaten sen bir an once adimi at birak su adami tüketirsin kendini boyle

Ben sadece burda mesajlarınızı görerek bile ne kadar eğlenceli, zeki, samimi biri olduğunuzu görebiliyorum. Bi on sene aşık olmasanız bile kendi kendinize zaten yeterince iyisiniz gerek yok kimseye ki on sene bekleyeceğiniz ne malum?
Kendinizi bu kadar değersiz hissetmenize değer mi? Kendinize bencillik etmiyor musunuz?
Ama napılabilir diye düşünürsek;
Sebepleri sıralayıp ayrılırsanız belki bi ihtimal hatasının sizi kaybetmesine neden olduğunu görüp değişmeye çabalayabilir.
Ya da onun size davrandığı gibi davranarak belki anlamasını sağlayabilirsiniz. Mesela o yazmazsa yazmayın. Çevrimiçi durun yine yazmayın. Takmayın gibi gibi
Ya da direkt silip atmak zaten malum bir seçenek

Bir de öyle çok saldırgan bi tavrı yok ya ondan çakmadım ben
Hani sakin, ılımlı falan davranıyor o yüzden ne ben ne etrafımdaki kimse çakmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…