Ya ben son ana kadar mücadele eden biriyim
Yapacağımı yaptım ben elimden gelen buydu diyebilmek için ki sonra geri dönüp bakınca pişman olmayayım
Ondan bu kadar uğraştım oldurmak için
Şimdi resti çekicem o 3-5 laf var onları desem rahatlıcam sonra bi oturup zırlayacağım
İçim şişti
Seni yerim! Çok seviyorum!Ahahah :)
Çok iyiydi yaa..
Şuan benim pisliğin telefonunu don lastiği olarak kaydediyorum..
Valla birazda ihanet sezdim açıkcası. Size vermediği ilgiyi başkasına veriyordur.Güzel oldu ama yumuşak oldu
Ben bir terlik falan beklerdim kafama ama bu medenice oldu
Bir de öyle çok saldırgan bi tavrı yok ya ondan çakmadım ben
Hani sakin, ılımlı falan davranıyor o yüzden ne ben ne etrafımdaki kimse çakmadı
Evli bile değilsin. Evli olsan 7 24 birlikte olsanız diyeceğim ki alışkanlık var arada sevgisini falan da hissettiriyordur. Ama adam zaten yanında degil. 40 yılda bir görüşüyorsunuz, arayıp sormuyor. Sizin zaten bir ilişkiniz yok ki. Son sözü söylemek o kadar kolay bu şartlarda. Yanında olup seni sevecek lazım böyle don lastiği gibi cekistirecek biri değil. Hadi kızım bas tekmeyi gitsin!
Çok tatlisin ya benim de sürtmemişler yeterince emin ol anliyorum seni boyle durumlar zor koparıp atmakta kolay degil ama şöyle düşün ilerde cok mutlu olabilme ihtimalin var adam ruhuna hitap etsin gerisi gelir zaten sen bir an once adimi at birak su adami tüketirsin kendini boyle
Valla birazda ihanet sezdim açıkcası. Size vermediği ilgiyi başkasına veriyordur.
Daha ağır yazamıyorum ya çok tatlı bi giriş yapmışsınız kıyamadım.
Her zamanÖzelden soracaklarım var
Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalık.bunu ben de dicektim ama üzülmeyesin diye yazmadım.
muhtemelen şu an havalara uçurduğu yeni bir kurbanı var.
senin sürünmense onun egosunu daha çok şişirdiği için seni bırakmıyor. azıcık yemleyerek köşede tutuyor.
adamın narsist olduğuna emin gibiyim biraz oku özelliklerini hak vericeksin bana.
Boşa zaman kaybı. Ne yapman gerektiğini sen de cok iyi biliyorsun. Bol şans...Oh çok iyi geldi
Bi ses kaydı yapıp böyle böyle yaptın ettin diyip şimdi naparsan yap dicem
Ben sadece burda mesajlarınızı görerek bile ne kadar eğlenceli, zeki, samimi biri olduğunuzu görebiliyorum. Bi on sene aşık olmasanız bile kendi kendinize zaten yeterince iyisiniz gerek yok kimseye ki on sene bekleyeceğiniz ne malum?
Kendinizi bu kadar değersiz hissetmenize değer mi? Kendinize bencillik etmiyor musunuz?
Ama napılabilir diye düşünürsek;
Sebepleri sıralayıp ayrılırsanız belki bi ihtimal hatasının sizi kaybetmesine neden olduğunu görüp değişmeye çabalayabilir.
Ya da onun size davrandığı gibi davranarak belki anlamasını sağlayabilirsiniz. Mesela o yazmazsa yazmayın. Çevrimiçi durun yine yazmayın. Takmayın gibi gibi
Ya da direkt silip atmak zaten malum bir seçenek
KK bi kadını daha kurtardı diyebilir miyiz o zamanOna adım madım atmam şu saatten sonra
Sadece o birkaç söyleyemediğim şey kaldı
Yeni ayıktım çünkü bunlara
Onları söyleyip naparsan yap dicem
Bir şey yapmaz evinde oturur zaten bir tarafı çürüyene kadar
Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalık.
En son mesajınıza ya da genel olarak mesajlarınıza cevap yazmaması için bir mazereti var mı?
Eğer yoksa üzgünüm ama adam çoktan bitirmiş gibi geldi bana. Sadece söylemeye cesareti yok ve sizin bitirmenizi bekliyor.
Bence bırakın artık. Seven insan çıkar söyler, böyle muallakta bırakmaz.
Dünyadaki son adam bu değil. Hayat böyle adamların keyfini beklemek için çok kısa.
çek o resti ben çekmiştim pişman olmadım çektim diye.
aksine neden sürünmüşüm boşa diye kendime kızdım sonra.
bikaç ay geçsin napmışım ben diceksin
ben bunların kitabını yazdım artık onlar için mükemmel av olduğumdan artık 5 kmden tanıyıp kaçıyorum ceylan gibi. böyleleri özel seçiyo beni anladım var bi b.kluk ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?