Valla birazda ihanet sezdim açıkcası. Size vermediği ilgiyi başkasına veriyordur.
Daha ağır yazamıyorum ya çok tatlı bi giriş yapmışsınız kıyamadım.
bunu ben de dicektim ama üzülmeyesin diye yazmadım.
muhtemelen şu an havalara uçurduğu yeni bir kurbanı var.
senin sürünmense onun egosunu daha çok şişirdiği için seni bırakmıyor. azıcık yemleyerek köşede tutuyor.
adamın narsist olduğuna emin gibiyim biraz oku özelliklerini hak vericeksin bana.
ah güzelim bu başarılı adamların çoğu narsist ve öyle akıllılar ki karşıdakini öfkelendirmeden saman altından su yürütür seni manipüle edip bu olduğun hale getirirler
bi bakıma iyi olmuş bu ilişki sana gözün açılacak.
Adam sizden kurtulmua gibi asıl
Narsistler empat kişileri seçer diye okumuştum empat mısınız bi özelliklerine bakın derimben bunların kitabını yazdım artık onlar için mükemmel av olduğumdan artık 5 kmden tanıyıp kaçıyorum ceylan gibi. böyleleri özel seçiyo beni anladım var bi b.kluk ama bakalım
Boşa zaman kaybı. Ne yapman gerektiğini sen de cok iyi biliyorsun. Bol şans...
Konuşunca ne degisecek? Birsey değişecek gibi durmuyor adamin profili belli senin isteklerin belli...yani ben zanettmiyorum dunyanin en ilgili erkeğine dönüşeceğini
Haftalarca aramayan sormayan erkegi de terk ederdim telefonda evet...birde görüşme keyfini mi bekliycektim
Valla bacım yurtdısına gitti diye aramayan sormayan gelince görüşmeyi erteleyen sırf sen yazıyorsun diye yazıyor gibiDaha ne kadar üzüleceğim ki kızlar boşverin ben anladım sizi
Siz de çok tatlısınız
Ama insanda da bir merhamet duygusu olur ya varsa aklında başkası oyalamazsın
Hadi şuradan soldan git dersin yani
Başkası var mıdır yok mudurun çok önemi yok artık da ben içimdekileri söyliyim daha bişey beklemiyorum
Böyle sinsi başlıyor manipülasyon haklısın, ofansif olan hareketler ilerledikçe oluyor aslında geçmişte de yaşadım bunu
Soldan gitsin o zaman
KK bi kadını daha kurtardı diyebilir miyiz o zaman
Narsistler empat kişileri seçer diye okumuştum empat mısınız bi özelliklerine bakın derim
Ay bu tatlılıkla bu hanzoyu bu kadar zaman neden ve nasıl çektiniz?Evet
Zaten sorgulamaya başlamıştım 1 haftadır dünkü konumda iyice de palazlandım
O cesaretim yokmuş resmen biri atıl koçum deseymiş de hırlasam diye bekliyormuşum
Sonradan neden demedim demektense her şeyi sıralamak daha iyi tabi en azından siz dürüst ve net olacaksınız.Çok şekersiniz ya çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Doğru şimdi o zamanlar çocuktum sonuçta aşk meşk o işler biraz farklıydı
10 sene kuralı yok ben uzun zaman sonra böyle hissedince vauvv oldum
Yok işte ben niye bu kadar çekmişim ya her şeyi sineye
Neden katlanmışım yani
Aman onun canı sıkılmasın, aman o huzursuz olmasın, aman ben sorun çıkaran kadın olmayayım
Çıkarsa çıksın sorun, 1.85lik 70 kilo sorun var önümde dağ gibi daha ne sorun olacak
Sebepleri sıralamayı şundan istiyorum içimde kaldı
Hani o beni suçluyor ya hep ben de ben değilim sensin o demek istiyorum çünkü tuttum bugüne kadar onun huzuru kaçmasın diye
Bunları sayıp en son naparsan yap dicem
Narsistler empat kişileri seçer diye okumuştum empat mısınız bi özelliklerine bakın derim
Ay bu tatlılıkla bu hanzoyu bu kadar zaman neden ve nasıl çektiniz? ☺
Narsistlik çok ayrı bir şey ya ben sizin öyle olduğunuzu sanmıyorum hiçbir zaman. Şımarıklık, takmamak belki süründürmek herkesin zaman zaman yaptığı şeylerdirBen de az narsistik şımarıklık şeyler yapmadım zamanında biliyorum yani onun bu yaptığı şeyleri
Ama kimseyi tutup da oyalamadım açıkçası
Sonradan neden demedim demektense her şeyi sıralamak daha iyi tabi en azından siz dürüst ve net olacaksınız.
ben sizi cok iyi anlıyorum, benim de eski ve en onemli iliskim 4-5 yıl kadar surdu ve onla buyudum diyebilirim. karakterlerimiz uygundu ve beni sevdigine de eminim, sorunlarımız sizinkilerden farklıydı ilgisizligi degil ilgi gosterme bicimi benim hosuma gitmiyordu diyelim.
ve ben de coook suruncemede kaldım kimi bulurum, naparım, bu iyi iste gidiyo bi sekil vs...
sonra bi gun sabahın 7sinde ooooofff diye bi anda kalktım yataktan hic dusunmeden aradım ve bitti dedim, o kadar rahatlamıs hissettim ki kendimi o gunden sonra, uzuldum falan ama hic harap olmadım.
evlenmeyi ve is bulamazsam evde oturmayı falan dusunuyordum o sıra (akıllara bak sen), ayrıldıktan sonra kendime geldim, kendimi tanıdım, yurtdısına tasındım, bircok tecrube edindim ve su an kendimle cok mutluyum...
ha asık oldun mu yeni birisi var mı derseniz yok ama aranmıyorum da mutluyum isime gucume bakıyorum cunku kendimi gercekten guclu daha da onemlisi ben gibi hissediyorum...
bu karar sizi guclu hissettirecek emin olun belki o kisiyi kaybediceksiniz ama kendinizi kazanıcaksınız ki bu coooook cok onemli...
Valla bacım yurtdısına gitti diye aramayan sormayan gelince görüşmeyi erteleyen sırf sen yazıyorsun diye yazıyor gibi
Narsistlik çok ayrı bir şey ya ben sizin öyle olduğunuzu sanmıyorum hiçbir zaman. Şımarıklık, takmamak belki süründürmek herkesin zaman zaman yaptığı şeylerdirBen de bir tanesine denk gelmiştim. İnsana hem destek oluyor gibi görünüp özgüvenini, insanın kendine saygısını alıyorlar alttan alttan. Cidden deprem gibi bişey psikolojik olarak. Ya da ben yanlış biliyorum bilmiyorum
Narsistlik çok ayrı bir şey ya ben sizin öyle olduğunuzu sanmıyorum hiçbir zaman. Şımarıklık, takmamak belki süründürmek herkesin zaman zaman yaptığı şeylerdirBen de bir tanesine denk gelmiştim. İnsana hem destek oluyor gibi görünüp özgüvenini, insanın kendine saygısını alıyorlar alttan alttan. Cidden deprem gibi bişey psikolojik olarak. Ya da ben yanlış biliyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?