KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla birazda ihanet sezdim açıkcası. Size vermediği ilgiyi başkasına veriyordur.
Daha ağır yazamıyorum ya çok tatlı bi giriş yapmışsınız kıyamadım.

Daha ne kadar üzüleceğim ki kızlar boşverin ben anladım sizi
Siz de çok tatlısınız
Ama insanda da bir merhamet duygusu olur ya varsa aklında başkası oyalamazsın
Hadi şuradan soldan git dersin yani
Başkası var mıdır yok mudurun çok önemi yok artık da ben içimdekileri söyliyim daha bişey beklemiyorum

Böyle sinsi başlıyor manipülasyon haklısın, ofansif olan hareketler ilerledikçe oluyor aslında geçmişte de yaşadım bunu

Adam sizden kurtulmua gibi asıl

Soldan gitsin o zaman

ben bunların kitabını yazdım artık onlar için mükemmel av olduğumdan artık 5 kmden tanıyıp kaçıyorum ceylan gibi. böyleleri özel seçiyo beni anladım var bi b.kluk ama bakalım
Narsistler empat kişileri seçer diye okumuştum empat mısınız bi özelliklerine bakın derim

Boşa zaman kaybı. Ne yapman gerektiğini sen de cok iyi biliyorsun. Bol şans...

Teşekkür ederim

Evet bir şey değişmeyecek de kendim için yapayım diye düşündüm ne bileyim bir öncekinde susmuştum hiç söylememiştim sonra 1 ay niye demedim ki ya keşke sövüp saysaydım diye içim içimi yedi
Yani benden çıksaydı salsaydım böyle havaya diyeceklerimi de gitsydi demiştim ondan son söz söyleme merakım

Valla bacım yurtdısına gitti diye aramayan sormayan gelince görüşmeyi erteleyen sırf sen yazıyorsun diye yazıyor gibi

Narsistler empat kişileri seçer diye okumuştum empat mısınız bi özelliklerine bakın derim

Ben de az narsistik şımarıklık şeyler yapmadım zamanında biliyorum yani onun bu yaptığı şeyleri
Ama kimseyi tutup da oyalamadım açıkçası

Evet
Zaten sorgulamaya başlamıştım 1 haftadır dünkü konumda iyice de palazlandım
O cesaretim yokmuş resmen biri atıl koçum deseymiş de hırlasam diye bekliyormuşum
Ay bu tatlılıkla bu hanzoyu bu kadar zaman neden ve nasıl çektiniz?

Sonradan neden demedim demektense her şeyi sıralamak daha iyi tabi en azından siz dürüst ve net olacaksınız.

ben sizi cok iyi anlıyorum, benim de eski ve en onemli iliskim 4-5 yıl kadar surdu ve onla buyudum diyebilirim. karakterlerimiz uygundu ve beni sevdigine de eminim, sorunlarımız sizinkilerden farklıydı ilgisizligi degil ilgi gosterme bicimi benim hosuma gitmiyordu diyelim.
ve ben de coook suruncemede kaldım kimi bulurum, naparım, bu iyi iste gidiyo bi sekil vs...
sonra bi gun sabahın 7sinde ooooofff diye bi anda kalktım yataktan hic dusunmeden aradım ve bitti dedim, o kadar rahatlamıs hissettim ki kendimi o gunden sonra, uzuldum falan ama hic harap olmadım.
evlenmeyi ve is bulamazsam evde oturmayı falan dusunuyordum o sıra (akıllara bak sen), ayrıldıktan sonra kendime geldim, kendimi tanıdım, yurtdısına tasındım, bircok tecrube edindim ve su an kendimle cok mutluyum...
ha asık oldun mu yeni birisi var mı derseniz yok ama aranmıyorum da mutluyum isime gucume bakıyorum cunku kendimi gercekten guclu daha da onemlisi ben gibi hissediyorum...
bu karar sizi guclu hissettirecek emin olun belki o kisiyi kaybediceksiniz ama kendinizi kazanıcaksınız ki bu coooook cok onemli...

Ay bu tatlılıkla bu hanzoyu bu kadar zaman neden ve nasıl çektiniz? ☺

Gerizekalılıktan herhalde başka açıklama getiremiyorum çünkü ama kimse de fark etmedi yani etrafımda genelde bi dur diyen olur
Annem bile yok durma, dene falan dedi yani
Normalde o bırak, uğraşma der
İyi olurum dimi ya
Yani annem hep der istesen hiç acı çekmez şu an atarsın bu hissi içinden
Böyle adını bir yerlerde görünce, sevgi, aşk temalı şeyler görünce hatırlıcam içim cız edicek diye mızmızlanıyorum

Ben de az narsistik şımarıklık şeyler yapmadım zamanında biliyorum yani onun bu yaptığı şeyleri
Ama kimseyi tutup da oyalamadım açıkçası
Narsistlik çok ayrı bir şey ya ben sizin öyle olduğunuzu sanmıyorum hiçbir zaman. Şımarıklık, takmamak belki süründürmek herkesin zaman zaman yaptığı şeylerdir Ben de bir tanesine denk gelmiştim. İnsana hem destek oluyor gibi görünüp özgüvenini, insanın kendine saygısını alıyorlar alttan alttan. Cidden deprem gibi bişey psikolojik olarak. Ya da ben yanlış biliyorum bilmiyorum

Sonradan neden demedim demektense her şeyi sıralamak daha iyi tabi en azından siz dürüst ve net olacaksınız.

Aynen sırf o yüzden
Yoksa 30 yaşına gelmiş adama ben mi don giymeyi öğreticem
Tabir yerindeyse öyle bi adam çünkü
O da darlıyordu beni zaten
Kendine anne arıyor o

aaa evet ben empatikmişim baya. negatif huylarını almamışım pek kontrollü ve bilinçliyim kendime karşı ama birinin yalanını anlayabiliyorum elimde kanıt olmasa da. zorlu durumlardan karşımdakinin ne istediğini çözüp istediğini vererek sıyrılmışlığım ya da aksine onu zora sokmak istersem yapacağımı yapmışlığım mahvetmişliğim vardır yani. ama bunu kötülere yapıyorum sadece sadece narsstlere ehehe

Aynen aslında onu ben de hissediyorum ya
Bence rahat bi nefes alıcam biterse
Hani üzülürüm ama hayallerime hislerime falan üzülürüm yoksa bana da oh diyecekmişim gibi geliyor
Çünkü artık mutluluk kaynağı değil yük olmuş resmen bana
Ben de sırf haksız çıkmamak için, sırf buldum bu var bitmesin demek için sürdürüyormuşum aslında huzursuzmuşum yani sinmiyormuş içime bir şeyler ama oldurmaya çalışmışım

aynen öyleler. kağıt üstünde mükemmeller :) ama yanlarında b.k gibi hissediyorsun ve bir sebebi yok.

aslında sebebi kendiyle seni kıyaslayıp kendini daha iyi hale getirmesi senden. ama o an hiç aklında olmuyor bu. oy neyse kitap yazılır bu muhabbetten.

Sorf 10 sene daha mi bekleyecegim diye mi bu adami cekiyorsun? Hayatinda biri olmazsa kendini eksik mi hissediyorsun? Ama bu adam da seni tamamlamiyor ki... Kendine zulum yapiyorsun. Ille biri mi olmali hayatinda? Hem ne malum 1 ay sonra olmayacagi?
Ben bile 46 yasinda senin kadar karamsar degilim. Olursa olur olmazsa da hayat devam ediyor. Ama kimsenin de arkasini toplayamam. Adam caba sarfetmiyor iste. Iliski icin olursa olur olmazsa cok ta tınnnn diyor. Daha kac yil boyle iteleme gider ki?

Aynen o taktiği biliyorum o alttan altta iltifat ederken aşağılamak
Bak şu cümle mesela
"Yani sen eminim 30 yaşında bi erkek olarak, hayır diyebilecek, karar alabilecek kadar kendine güvenen, cesur birisin, öyle görünüyorsun da zaten"
Değil ama biliyorum, kendi diyor karar alamıyorum diye
Ben de vurucam baltayı altından
Öyle manipülatöre böyle manipülasyon
Otursun içine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…