KK bayanları kaç yasinda?

mümkün değil diyorum bende :rolleyes:
Canım şimdi ki 17 18 yaşındaki genç kızlarımız da gayet büyük duruyor.. Boy ortalaması, giyinmeleri falan baya yükseklerde.. Bi de makyaj olayını abartıyorlar bence.. Yaşları oldukça büyük durabiliyor..

29 yaşında birinin 17 yaşında sanılmasına mantıklı tek açıklama bu bence.. Çünkü aksi gerçekten mümkün değil.. Hani 22 23 falan olursun da 17 desinler anlarım da 29un tek açıklaması şimdiki çocukların büyük gösteriyor olması bence 🥴

Aşk olsun ya, bende diyorum 15 yaş genç gösteriyorum. Hatta bekar sanıp kaynına isteyen çıkar :KK53:
fiziğin çok güzel keşke bend e zayıflayabilsem alışamadım bu kilolara 3 yıla yakındır bunlarla yaşıyorum.virüs bitsin hemen spor salonuna üye olacağımm

H Heytttt be bak tahmin için profile foto koydum, 20 göstermiyor muyum Allah için söyle 🤭
BC2DEDEA-DA49-4B1F-807B-9AA6605C8E36.webp

ülkemizde herkes sarışın oldu bir de.ama dipten simsiyah gerçek saç çıkıyor bir haftada.bülent ersoy makyajlı 20 lik kızlara şaşıyorum.halbuki pırıl pırıldır zaten ciltleri
Yalan dünya gülistan gbi dolaşıyorlar :KK53:şuan onlardan biri de benim😂 3 aylık dibimle dolasmak zorundayım🥴
Kalbi ak pak, yüzü gül pempe Gülistan😂😂

Eklentiler

• 1F36544E-844B-48FF-B3B5-E6F44BAF2617.webp
    1F36544E-844B-48FF-B3B5-E6F44BAF2617.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba kızlar
Burayı cook uzun yıllardır takip ediyorum. Herkes kendine göre bir şahıstır tabi ama ben 42 yaşına geldim, ve buranin yaş ortalamasını merak ediyorum doğrusu. Herkes yaşını yazsa bu konu altına aşağı yukarı anlarız sanki.
Not: ne olursa olsun iyiki kk var.:)
Benimde yaşım 26 olucak ama yaşadıklarim desem yaş 70 😶

Back
X