- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Hem ailesi bilmiyordu zaten. Konuda öyle yazmıştı.
ünlü dediği bradley james gerçiay hala gülüyorum ema kusura bakma.
Gül keşke bende gülebilsem yaHem ailesi bilmiyordu zaten. Konuda öyle yazmıştı.
ünlü dediği bradley james gerçiay hala gülüyorum ema kusura bakma.
Gül keşke bende gülebilsem yaama sildir diyor eşim öğrenir diyor
Astro’nun dediği gibi eşi öğrense iyi olur aslında yoksa arkadaşının yolu yol değil.Gül keşke bende gülebilsem yaama sildir diyor eşim öğrenir diyor
ee o ünlü bir tek arkadaşınızla mı muhattap ?
nereden anlayacak tüm ailesi vs
O konuya hiç girmesek ben silinsin diye uğraşıyorum yayılacakAstro’nun dediği gibi eşi öğrense iyi olur aslında yoksa arkadaşının yolu yol değil.
anlamaması imkansız..
kadının düştüğüne düşecek başka bir insan evladı düşünemiyorum..
Güzelim arkadaşının dolandırıcılıktan şikayetçi olması gerek zaten. Yayılmaz korkma, dediğim gibi paylaşan kişi öyle yayabilecek konumda değil twitterda. Sakin olun ikiniz de.O konuya hiç girmesek ben silinsin diye uğraşıyorum yayılacakşu kaldırıısın inanın baya üzgünüm
O konuya hiç girmesek ben silinsin diye uğraşıyorum yayılacakşu kaldırıısın inanın baya üzgünüm
Bu arada arkadaşın muhtemelen twitterda bradley james diye arama yapınca buldu. Çünkü neredeyse 1 ay önce atılmış, etkileşim almamış bir tweete denk gelmek mümkün değil.
Püüü sana.Bradley james kim ya?
Bana da bir mail geldi geçen gün. Amerika'daki akrabam James Bilmemne(benim soyadım) ölmüş. Tek akrabası olarak bana ulaşmışlar ve mirası bana geçecekmiş.
İnanır mısınız ben bile Google'da arattım böyle bir akrabam olabilir mi diye?İnananlara ben de şaşıyorum ama o an , ben bile bir acaba mı dedim.
Bakacam şimdi ya aaa çok mu ünlü çok mu yakışıklı bir bakayım bana da yazarsa boş geçmemPüüü sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?