Kk da Konu silme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ema konu çok spesifik kimse bilmiyorsa arkadaşın nasıl ifşa olacak kim bilmem kaç yaşındaki kadının bunlara inandığını tahmın eder ki
Arkadaşınızda okb mi var ne ama bir sorunu var kesin

E zaten o tweeti atan da üyelerden biridir.
Konu sahibi o etkileşimden çok fazla kişi okumuştur zaten konuyu dışardan.

Ya bir de aile hayatını sıkıntıya sokacagını biliyorsa neden hala devam ediyor çıldırıcam yani bradley james çok mu önemli anlayamıyorum

Bu arada tweet direkt o konunun ekran görüntüsü mü, dalga mı geçmiş çocuk? İsim mi vermiş ya da? Sizi niye bu kadar sıkıştırıyor? O kısmı anlamadım.

Ya bir de aile hayatını sıkıntıya sokacagını biliyorsa neden hala devam ediyor çıldırıcam yani bradley james çok mu önemli anlayamıyorum

Bradley James si tabimiyorum, ama Vin Diesel ile böyle vir dolandirma vakasi vardi. Kadini videodan bile aramisti. Yüzünü vin diesel gibi göstermek icin programlar kullanmis. Yani ilk ve son vaka degil bu

Yazık ne hastalığı var kim bilir bunu normal biri yapamaz çünkü üzgünüm ya bu kadar paralar nasıl verilir düşünüyorum düşünüyorum yok olmuyor

Bradley James si tabimiyorum, ama Vin Diesel ile böyle vir dolandirma vakasi vardi. Kadini videodan bile aramisti. Yüzünü vin diesel gibi göstermek icin programlar kullanmis. Yani ilk ve son vaka degil bu
Ya açıkçası böyle bir olsa bile siz inanır mısınız?
Ben yine de inanmam yani

Ya açıkçası böyle bir olsa bile siz inanır mısınız?
Ben yine de inanmam yani

Sahsen inanmam, ama demek ki inanmak isteyenler yok. Bradley James kim diye baktim simdi. Yani o kadar para gönderecek kadar yakisikli da degilmis ama saka bir kenara: Vin Diesel olayi daha kisa sira önce haberlerde cikmisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…