E zaten o tweeti atan da üyelerden biridir.Bahsedilen twiti gördüm. Etkileşim almamış bile. 4 beğeni, 2 yorum var onlar da gizli hesaplardan. Paylaşan kişi site adı ya da link vermemiş. 480 takipçisi var zaten sadece. Dolayısıyla bilmeyen birinin gelip burada konunuzu bulması zor. O kadar panikleyecek bir durum yok.
Tweeti atan erkek ama bilemeyiz tabi ki.E zaten o tweeti atan da üyelerden biridir.
Konu sahibi o etkileşimden çok fazla kişi okumuştur zaten konuyu dışardan.
bilmiyordum yasak olduğunu yapmadım zaten hiç ihtiyacım olmadıKonu içeriği silmek yasak. O şekilde yaparsa hem banlanır hem içerik geri getirilir.
Allh onu bildiği gibi yapsın ya kendime oladar öok kızıyorum kiTweeti atan erkek ama bilemeyiz tabi ki.
İşte, keşke bu konuyu da açmasaydınız, güzel güzel bekleseydiniz yönetimin cevabını.Önceki konudan bahsedmedim ki
Çok silinsin diye sıkıyıştılınca bilemedim yaİşte, keşke bu konuyu da açmasaydınız, güzel güzel bekleseydiniz yönetimin cevabını.
Ya bir de aile hayatını sıkıntıya sokacagını biliyorsa neden hala devam ediyor çıldırıcam yani bradley james çok mu önemli anlayamıyorum
Ne diye atmış tweetiTweeti atan erkek ama bilemeyiz tabi ki.
Dalga geçmiş işte.Ne diye atmış tweeti
Devamlı kk da olduğum halde benim bile şimdi haberim oldu böyle bir konudan kimin nasıl dikkatini çekmişte bulmuşta paylaşmış garip geldi ondan sordum .Dalga geçmiş işte.
Ya açıkçası böyle bir olsa bile siz inanır mısınız?Bradley James si tabimiyorum, ama Vin Diesel ile böyle vir dolandirma vakasi vardi. Kadini videodan bile aramisti. Yüzünü vin diesel gibi göstermek icin programlar kullanmis. Yani ilk ve son vaka degil bu
Neyse Allah tan o kadar paramız yok ,risk grubunda değiliz .Yazık ne hastalığı var kim bilir bunu normal biri yapamaz çünkü üzgünüm ya bu kadar paralar nasıl verilir düşünüyorum düşünüyorum yok olmuyor
Ya açıkçası böyle bir olsa bile siz inanır mısınız?
Ben yine de inanmam yani
Bazen fakirlikte iyi olmuyor değilNeyse Allah tan o kadar paramız yok ,risk grubunda değiliz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?