Arkadaşınız yada siz tweete yorum yazarak kendinizi ifşalamısınız.Bir konu açtım bin pişmanım gidip tweterde konuyu paylaşmışlar arkadaşım la ilgiliydi haklı olarak silinsin istiyor arkadaşım ve bana da kızıyor aile hayatını etkiliyor nasıl siliniyor bilen Allah rızası için yazsın
Konu silinirmi bilmem ama diğer konuda cidden değişik. Birilerinin ilgisini çekeceğini sanmıyorum. Gizlilik ayarlarınızı kapatın daha fazla dikkat çekiyorsunuz konuya böyle. Arkadaşın dolandırılmış bu daha önemli bence. Nasıl kapanıyor
Ay eğer dediğin gibiyse bir takıntı var arkadaşta, Bradley James'e karşı. Dolandırıcının tanıdık biri olduğunu düşündüm şimdi.Bu arada arkadaşın muhtemelen twitterda bradley james diye arama yapınca buldu. Çünkü neredeyse 1 ay önce atılmış, etkileşim almamış bir tweete denk gelmek mümkün değil.
Her şey olabilir. Böyle bir saçmalığa inanmak için akli melekelerin yerinde olmaması lazım çünkü.Ay eğer dediğin gibiyse bir takıntı var arkadaşta, Bradley James'e karşı. Dolandırıcının tanıdık biri olduğunu düşündüm şimdi.
Ya sen o yakışıklı çocuğu nasıl bilmezsin merlin in gazabı üzerinde olsunBradley james kim ya?
Ya inşallah bak burda bile açmayın konuyu dedikçe batıyorum yaGüzelim arkadaşının dolandırıcılıktan şikayetçi olması gerek zaten. Yayılmaz korkma, dediğim gibi paylaşan kişi öyle yayabilecek konumda değil twitterda. Sakin olun
Konu açacağına özelden yazsaydın kimsenin ruhu duymayacaktı.Ya inşallah bak burda bile açmayın konuyu dedikçe batıyorum yaben silinsin diye uğraşıyorum
İyi de, bu konuyu neden açtınız? Kazen ile Mune'ye yazmışsınız, bekleseydiniz.Ya inşallah bak burda bile açmayın konuyu dedikçe batıyorum yaben silinsin diye uğraşıyorum
Hanımefendi, siz açtınız konu, biz değil.Arkadaşlar gerçeöbür konuyu açmayın bırakın benim dertim bana yetiyor zaten
Ne kadar haklosın yazdım dönmediler beni sıkıştırınca arkadaş hemen bilgi almak istedim profil gizliliği nasıl ayarlanıyorKonu açacağına özelden yazsaydın kimsenin ruhu duymayacaktı.
Önceki konudan bahsedmedim kiHanımefendi, siz açtınız konu, biz değil.
Hesabından güvenlik ayarlarına gir bulursun.Ne kadar haklosın yazdım dönmediler beni sıkıştırınca arkadaş hemen bilgi almak istedim profil gizliliği nasıl ayarlanıyor
Önceki konuna yazıp kendin hortlatmışsın ema, bdv ilk sayfada o konun da.Önceki konudan bahsedmedim ki
Önceki konuna yazıp kendin hortlatmışsın ema, bdv ilk sayfada o konun da.
Gizlilik'e tıklayın profilden.Ne kadar haklosın yazdım dönmediler beni sıkıştırınca arkadaş hemen bilgi almak istedim profil gizliliği nasıl ayarlanıyor
Çok sağolun düzelttimGizlilik'e tıklayın profilden.
Profil sayfamı kim görebilir? Hiç kimse yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?