Kk da Konu silme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.Kk da konu silmek yasak yöneticiler uygun görürse silerler.
2. Açmış olduğunuz konu başlı başına saçmalık kocası öğrense bile hangi mantıkla aldattığını düşünür mesajları vardır adamın para istediğinden hadi istedi hangi sebeble istedi arkadaşın saf mı hemen parayı gönderdi az para da değil 35bin adam onu nerden bulmusta para istedi beynim yandi
3. Twetter 'daki paylaşıma baktım siz bu konuyu açarak kimsenin haberi olmadığı twetti herkese bildirmiş oldunuz
4. Ben o paylaşımı görünce aklıma ilk dolandırıcılık geldi ama james dolandirmamis onun adını kullanıp başkası dolandırmış
5. Kimsenin haberi yoksa bu konudan kocası ailesi çevresi nasıl o kişinin bu kişi olduğunu bilir bu da mantıksız
6. Adam ne mantıkla tehdit ediyor elinde ne var ki adamın normal dolandiricilikta kadının çıplak resimleri vardir parayı getirmezsen heryerde paylaşırım der oda korkar parayı verir ama bu öyle bişey değil adamda yabancı konuşmakta büyük mesele ayrıca james türkçe biliyormuymu
7. Bence arkadaşınız isler çeviriyor çok açık net yani

Bide nerden ulasmis telefondan de de düşüp bayılacam

Yaaa konuyu bilmiyorum.. Nasıl bakılıyor onu da bilmiyorum ama acayip merak ettim şuan.. Az çok yorumlarda gördüğüm kadarıyla arkadaşı dolandırılmış ama aldatma ile alakasını çözemedim.. Çok merak ettim be.. Bende yeni üyelerdenim bilmiyorum nasıl bakılıyor konulara daha öncede hiç bakmadım cahil miyim neyim

bunu yazmaya geldim
belki de arkadaşı sandığımız kadar saf değil ve bradley de aslında dolandırıcı değil de bir şekilde ilişkisi olan biri olabilir
ya kadın ciddi okb hastası, 4 kişinin etkileştiği tweetten dünyasını karartıyor yada işin içinde iş var.

Ya zaten inandırıcı gelmedi konu sahibinin bile kafasına yatmamış ki o kişi onun arkadaşı olmasına rağmen veya arkadaşi onu dolandiracak sonuçta para istemiş bu devirde kimseye güvenmeyeceksin

Ya zaten inandırıcı gelmedi konu sahibinin bile kafasına yatmamış ki o kişi onun arkadaşı olmasına rağmen veya arkadaşi onu dolandiracak sonuçta para istemiş bu devirde kimseye güvenmeyeceksin

asıl sorum şu benim, kocası 50 küsür bin tl nin yokluğunu nasıl anlamayacak da duymasından korkuyor ? bu adam saf mı ?

Merakımdan baktim arkadaşınız 15 yaşında mi? Bradleyninde isi gücü yok hayranından para isteyecek. Bide hala eşim duyarsa kötü olur derdinde. Bi zahmet kötü olsun dolandırıcının tekine 35 bin kaptirmissin ya.

Hem kullanım sözleşmesi, ki üye olurken okudum kabul ediyorum diye işaretlemeden üyelik işleminizin tamamlanmadığını belirtmeliyim hem de BDV Kurallarında konuların silinmeyeceği açıkça belirtilmiştir.

2- Konu ve mesaj içeriği silmek yasaktır. İçeriği silinmiş konular kapatılır ve orjinal içerik geri yüklenir.

Lütfen ;

• üzüleceğiniz konulardan,
  • başkalarını üzeceğiniz yorumlardan,
  • yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
  • ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,

uzak durmanızı öneririm.

Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !

- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…