Çok bellliydi ya isim vardı görünce anşamış tek anlattığı benim inşallah silinir ya çok üzgün ve endişeliyimyazmissiniz zaten mune ve kazen e, yanitlarlar elbet.
twitterda arkadasinizdan bahsedildigini anlayacak kadar nasil anlamis aile mensuplari hayret ettim.
Geçerli müdder ama aile hayatı bir insanın ben bu bicdani yükü alamam yaGeçmiş olsun . Konular çok çok geçerli bi sebep olmadığı müddetçe silinmiyor .
Kendiz silemezsiniz. Yönetimle iletişime geçin.Bir konu açtım bin pişmanım gidip tweterde konuyu paylaşmışlar arkadaşım la ilgiliydi haklı olarak silinsin istiyor arkadaşım ve bana da kızıyor aile hayatını etkiliyor nasıl siliniyor bilen Allah rızası için yazsın
Mesaj ile geçtim başka nasıl geçiliyorKendiz silemezsiniz. Yönetimle iletişime geçin.
Başkasını anlatırken nasıl bu kadar detay verebiliyorsunuz? Size ders olsun!Çok bellliydi ya isim vardı görünce anşamış tek anlattığı benim inşallah silinir ya çok üzgün ve endişeliyim
Kendi ismini vermedim tabikide eşime bile anlatmadım ama çok iyi ders olduBaşkasını anlatırken nasıl bu kadar detay verebiliyorsunuz? Size ders olsun!
Eşinize anlatmayıp kk ya yazmanız da ne biliyimKendi ismini vermedim tabikide eşime bile anlatmadım ama çok iyi ders oldu
Ama benim olduğumu biliyor ve silmemei istiyor arkadaşBahsedilen twiti gördüm. Etkileşim almamış bile. 4 beğeni, 2 yorum var onlar da gizli hesaplardan. Paylaşan kişi site adı ya da link vermemiş. 480 takipçisi var zaten sadece. Dolayısıyla bilmeyen birinin gelip burada konunuzu bulması zor. O kadar panikleyecek bir durum yok.
Site yönetiminin kararı o. Bir şeyler paylaşırken silinmeyeceğini bilerek paylaşıyoruz burada.Ama benim olduğumu biliyor ve silmemei istiyor arkadaş
Ya ben akıl danışmak arkadaşa yarrım etmek için yazdım kötü bir niyetşe değil mevzuyu biliyomusunuz acaba bu pişmanlık bana ömür boyu yeter zaten üzgünümdeEşinize anlatmayıp kk ya yazmanız da ne biliyimbaşkasının hayatını ondan izinsiz buraya taşımanız da daha bi ne biliyim diyeck söz yok gerçekten
Kendi ismini vermedim tabikide eşime bile anlatmadım ama çok iyi ders oldu
Çok bellliydi ya isim vardı görünce anşamış tek anlattığı benim inşallah silinir ya çok üzgün ve endişeliyim
Kişi ismi yok olayda geçen ünlü ismi varisim var mıydı yok muydu anlayamadım şu an...
Kişi ismi yok olayda geçen ünlü ismi var
Hem ailesi bilmiyordu zaten. Konuda öyle yazmıştı.ee o ünlü bir tek arkadaşınızla mı muhattap ?
nereden anlayacak tüm ailesi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?