Kk da Konu silme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emaaa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
453
462
103
Bir konu açtım bin pişmanım gidip tweterde konuyu paylaşmışlar arkadaşım la ilgiliydi haklı olarak silinsin istiyor arkadaşım ve bana da kızıyor aile hayatını etkiliyor nasıl siliniyor bilen Allah rızası için yazsın

yazmissiniz zaten mune ve kazen e, yanitlarlar elbet.

twitterda arkadasinizdan bahsedildigini anlayacak kadar nasil anlamis aile mensuplari hayret ettim.
Çok bellliydi ya isim vardı görünce anşamış tek anlattığı benim inşallah silinir ya çok üzgün ve endişeliyim

Kendiz silemezsiniz. Yönetimle iletişime geçin.

Bahsedilen twiti gördüm. Etkileşim almamış bile. 4 beğeni, 2 yorum var onlar da gizli hesaplardan. Paylaşan kişi site adı ya da link vermemiş. 480 takipçisi var zaten sadece. Dolayısıyla bilmeyen birinin gelip burada konunuzu bulması zor. O kadar panikleyecek bir durum yok.

Ama benim olduğumu biliyor ve silmemei istiyor arkadaş

Eşinize anlatmayıp kk ya yazmanız da ne biliyimbaşkasının hayatını ondan izinsiz buraya taşımanız da daha bi ne biliyim diyeck söz yok gerçekten
Ya ben akıl danışmak arkadaşa yarrım etmek için yazdım kötü bir niyetşe değil mevzuyu biliyomusunuz acaba bu pişmanlık bana ömür boyu yeter zaten üzgünümde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…