- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.435
- 598
Yok direkt konuyu kopyalamış ama kk adı ya da link yok.ben de konu tt aldı sandım
o zaman arkadaş kişisi belki başkalarına da anlattı onlardan biri de gizli hesapla paylaştı
buradan alınan bilgi olsa kk olarak etiketlenir konu bence
Bahsedilen twiti gördüm. Etkileşim almamış bile. 4 beğeni, 2 yorum var onlar da gizli hesaplardan. Paylaşan kişi site adı ya da link vermemiş. 480 takipçisi var zaten sadece. Dolayısıyla bilmeyen birinin gelip burada konunuzu bulması zor. O kadar panikleyecek bir durum yok.
Benim geçenlerde gayrimeşru abim çıktı. Babamın oğluymuş, borç istediBana da bir mail geldi geçen gün. Amerika'daki akrabam James Bilmemne(benim soyadım) ölmüş. Tek akrabası olarak bana ulaşmışlar ve mirası bana geçecekmiş.
İnanır mısınız ben bile Google'da arattım böyle bir akrabam olabilir mi diye?İnananlara ben de şaşıyorum ama o an , ben bile bir acaba mı dedim.
Yok direkt konuyu kopyalamış ama kk adı ya da link yok.
Çok bellliydi ya isim vardı görünce anşamış tek anlattığı benim inşallah silinir ya çok üzgün ve endişeliyim
Sanmam tanıdığı olduğunu. 480 takipçili ergen hesabı. Etkileşim almamış. Zaten neredeyse bir ay olmuş paylaşalı.takipçisi çok bi hesap değilse kimse sallamaz ki
olay yaratmaz yani
ama onu takip edenler arasında kadının tanıdıkları falan mı var mı bilemedim
Başkasını anlatırken nasıl bu kadar detay verebiliyorsunuz? Size ders olsun!
takipçisi çok bi hesap değilse kimse sallamaz ki
olay yaratmaz yani
ama onu takip edenler arasında kadının tanıdıkları falan mı var mı bilemedim
hesapta yeni açılmış.. az takipçili ama sanırım bu kadın yorum yazmış altına çocukta ifşalandın demiş. kadın hesabını kapatmış.
Bu arada arkadaşın muhtemelen twitterda bradley james diye arama yapınca buldu. Çünkü neredeyse 1 ay önce atılmış, etkileşim almamış bir tweete denk gelmek mümkün değil.
Sanmam tanıdığı olduğunu. 480 takipçili ergen hesabı. Etkileşim almamış. Zaten neredeyse bir ay olmuş paylaşalı.
Bradley james diye aratınca ilk başta çıkıyor. Muhtemelen emanın arkadaşı hala dolandırıldığına inanmıyor ve arama yapmış o şekilde görmüş.
düzenle deyip konu içeriğini silemiyormusunuzBir konu açtım bin pişmanım gidip tweterde konuyu paylaşmışlar arkadaşım la ilgiliydi haklı olarak silinsin istiyor arkadaşım ve bana da kızıyor aile hayatını etkiliyor nasıl siliniyor bilen Allah rızası için yazsın
Aa ona dikkat etmemişim. Hesabı kapatmamış ama kilitli sadece.hesapta yeni açılmış.. az takipçili ama sanırım bu kadın yorum yazmış altına çocukta ifşalandın demiş. kadın hesabını kapatmış.
Ben amlamadım nasıl kadın ifşa olacak ki adı sanı hiç birseyi yok
Bi de iyi tarafından bakın, arkadaşınıza iyilik etmiş oldunuz. Belki eşi ile arası açılacak ama daha fazla para kaptıramayacak dolandırıcıya.Gül keşke bende gülebilsem yaama sildir diyor eşim öğrenir diyor
düzenle deyip konu içeriğini silemiyormusunuz
Konu içeriği silmek yasak. O şekilde yaparsa hem banlanır hem içerik geri getirilir.düzenle deyip konu içeriğini silemiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?