Kk da Konu silme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de konu tt aldı sandım
o zaman arkadaş kişisi belki başkalarına da anlattı onlardan biri de gizli hesapla paylaştı
buradan alınan bilgi olsa kk olarak etiketlenir konu bence
Yok direkt konuyu kopyalamış ama kk adı ya da link yok.

şimdi baktım bende gördüm.
kadın ısrarla takipte demek ki 4 kişinin beğendiği twiti gördüğüne göre.

Benim geçenlerde gayrimeşru abim çıktı. Babamın oğluymuş, borç istedi

Nasıl yani burada paylaştığı konu taaaa sosyal medyaya mı gitmiş

takipçisi çok bi hesap değilse kimse sallamaz ki
olay yaratmaz yani
ama onu takip edenler arasında kadının tanıdıkları falan mı var mı bilemedim
Sanmam tanıdığı olduğunu. 480 takipçili ergen hesabı. Etkileşim almamış. Zaten neredeyse bir ay olmuş paylaşalı.
Bradley james diye aratınca ilk başta çıkıyor. Muhtemelen emanın arkadaşı hala dolandırıldığına inanmıyor ve arama yapmış o şekilde görmüş.

takipçisi çok bi hesap değilse kimse sallamaz ki
olay yaratmaz yani
ama onu takip edenler arasında kadının tanıdıkları falan mı var mı bilemedim

hesapta yeni açılmış.. az takipçili ama sanırım bu kadın yorum yazmış altına çocukta ifşalandın demiş. kadın hesabını kapatmış.

hesapta yeni açılmış.. az takipçili ama sanırım bu kadın yorum yazmış altına çocukta ifşalandın demiş. kadın hesabını kapatmış.

ay çıldırcam
kadın hem korkuyor kocası duyacak diye hem de gidip tweetin altına yorum mu yazıyor
dolandırılmasına şaşırdım ve ben akıl tutulması yaşıyorum

Bu arada arkadaşın muhtemelen twitterda bradley james diye arama yapınca buldu. Çünkü neredeyse 1 ay önce atılmış, etkileşim almamış bir tweete denk gelmek mümkün değil.

kendisi de sanırım altına yorum yapmış sonra da twitter hesabını silmiş. Sen diyince girip baktım da :)

ay kadın altına yorum yazmış bi de
ben şok

düzenle deyip konu içeriğini silemiyormusunuz

Gül keşke bende gülebilsem ya ama sildir diyor eşim öğrenir diyor
Bi de iyi tarafından bakın, arkadaşınıza iyilik etmiş oldunuz. Belki eşi ile arası açılacak ama daha fazla para kaptıramayacak dolandırıcıya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…