KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

Eğer Rabbim seni bana yazmışsa benden kaçışın yok, Lakin kader seni benden almışsa ağlamaya Lüzum yok... ( MEVLANA )
ii qeceler arkadaslr sanırım pufpufumm acık deıl bu qece bende bole bı soz paylaşmak ısdedım =)

kızlar selam hepinize...geldiiiiiiim...

öyle bi korku sardı ki saat yaklaştıkça,görmeliydin zaten doktorda anladı,bana makineyi gösterdi,içerde bi adam vardı benden önce emarda bak böyle işte bişey yok fln dedi.. makineden çok ben iğneden korkuyorum dedim iğne kolunda kalmıcak merak etme,2 defa ilaç vercez sadece kolunda kelebeği kalcak hissetmiceksin bile dedi,bende ikna oldum..
girmeden öncede toka,südyen,takı vs herşeyi çıkartıyolar,zaten odada soğuk..
sıra bana geldi,girdim..önce ilk ilacı verdiler,biraz hissettim tabi sonra uzandım alete..başının üstüne delikli bişey daha geçiriyo sonra içeri giriyosun..
doktor "gözünü kaparsan daha rahat olursun" dedi ama ben açık daha rahattım hepsi biyanada gerçekten kapalı alan fobisi olanlara allah bu konuda yardım etsin valla,çok zormuşşşşşşşş yattığın yer ile baktığın yer arası mesafe çok az,3 parmak maksimum..benim öyle bi fobim olmadığından kıpırdamadan yattım,rahattım..bide kulaklık vereiyolar,müzik dinliyosun (biarada Serdar çıktı ooohhhh değme keyfime) yarım saat sürdüişte..sonuçlar 3 saat sonrasında çıktı ama doktorum şansıma o gün erken çıkmış sonuçları göçsteremedik..
raporu okuduk,biyopsi incelemeye gerek yok yazıyo..bide 3x5 mm mikroadenom var yazıyo..netten araştırdık annemle,
kadınların %40-50'sinde olabilen bişeymiş bu ve 1 cm'den küçüklerde tedavi bitek dostinex'miş..yani anladığımız kadarıyla sorun yok gibi ama doktorla perşembe(yarın) konuşcaz..

işte böyle...

pufff pufff eti pufff
topiğin hayılı olsunn bacımmm

..seviyomm gııı ben hepiciğinizii.. tanısamda tanımasamda.. gönüllerinizz güzel,içinizde fesatlık yok...

kkdaşlarım

kııızzzzzz hoşgeldin bu ne güzel bi giriş böyleeee,sempatik şey her gün,her daim gel sen buraya

canlarım bugün sabahın 8'inden beri temizlik yapıyorum vs..
misafir gelcek öğle yemeğine de... o yüzden..
anca şimdi bitti işim,oturdum popomun üstüne de yazıyorum size..
giremem bugün öğleden sonra muhtemelen

iyiyim teşekkürler sen nasılsın

bende iyiyim..
misafir gelcek,1 saat sonra falan..
yemeğe bide..
akşamdan beri hazırlık yapıyorum.bide sabahın köründe kalktım temizlik falan anca fırsat buldum işim bittide oturdum hemen buraya damladım

kolay qelsın sekerım ... temızlık yemek hazırlık ve mısafır kolay deqıl =)))

pufpufum geçmiş olsun tatlım yaa

bigün girmedim neler olmuş ama bişey yok gibi sonuçlarında doktorda görsünde bi için rahat etsin

bizimde bu aralar babaannem ,annemin amcası hasta bi birini götürüyoz hastaneye bi birini ..

bugünde babaanem için gidicez yarın amca için ondan giremiyom bende pek

pufpuff cok gecmis olsun... bende gecen carsamba gunu, doktora gittim.... Gögusum agriyordu sol gögusumde kist var, gögus ucumdan baya bi sivi aldilar igneyle, dusun bi benim halimi pufpufffcum offf cok zordu o gun bu ikinci kez oluyor gögusumden sivi aldiklari bundan 3 sene öncede almislardi, o zamanda gögsumun altinda almislardi sviyi, simdi ise kist gögus uca kadar gelmis ordan almak zorunda kaldilar... doktorlar emin olmak icin 3 kez film cektiler cunku kist gögus ucunda... 3 sene önce alt taraftaydi kist, simdi nasil olduda gögus ucuna kadar geldi artik her 6 ayda bi kontrola gitmem lazim, ben en son 3 sene önce gitmisttim doktora...
neyse kizlar fazla zamanim yok cikmayim görusurzzz

etipuffum geçmiş olsun cancagızım yaa..

inşallah bir sorun yokturr ( ki öle görünüyor anlattıgın kadarıyla )

bende iyiyim..
misafir gelcek,1 saat sonra falan..
yemeğe bide..
akşamdan beri hazırlık yapıyorum.bide sabahın köründe kalktım temizlik falan anca fırsat buldum işim bittide oturdum hemen buraya damladım

bende bugün gezmeye gittim ev oturmasına değişiklik oldu kolay gelsin sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…