her şey sizde biter siz karşınızdaki kişiye nasıl bir izlenim verirseniz öyle gider.kendinizi balkasına karşı ezdirmeyin kendinizi sevin ve değer verin önce kendinize sonra başkasına...Ben de hayal kırıklığınıa uğradım ama hep dersler aldım başkasının eksiklerini görmekten çok kendi eksiklerime yöneldim.Ve gerçekten şimdi emin adımlarla ilerliyorum hayatımda birçok şey yerine oturdu.
burdan bi arkadaş edinmiştim.2010 du sanırım. çok iyi anlaşıyorduk sürekli haberleşiyoduk. şehirlerimiz uzaktı.. ama yanlış yapmışım güvenmekle... çok severdim ama hayatımdan çıkardım, o da beni ...
üyeliğimi iptal ettirip yenisini aldım daha fazla malzeme vermeyeyim diye ...
oluyo canım ya şöyle bi geriye baktığımızda kimler gelmiş geçmiş diyorum. ben eskiden nası arkadaş canlısı biriydim yani hala öyleyim ama o zamanlar herkes güvenilirdi benm için ama ağzımın payını aldım tabiişimdi annem bile diyo çok gaddarsın acımazsız oldun sen die sölüyo ama napalım böyle olmak olmak gerekiyo
benm iki tane dostum var biri çocukluk arkadaşım biride üni.den arkadaşım allah ayırmasın eksikliklerini göstermesin
amiinn...
benim hiç samimi arkadaşım yok. kimseye güvenim kalmadı. içime atıyorum hüznü, sevinci...
maalesef yok ... liseden beri görüştüğüm bi arkadaşım vardı.o da en hassas noktamdan vurdu beni.
evet şimdilik öyle
evet şimdilik öyle
Benı de alın aranıza,burdan arkads edınmek ıstıyorum
21 yasındayım ,yok dha universte okuyorum,istanbuldyım,derdım cok da anlatmk ıstemıorum ya , baska muhabbetler edelım kafamız dagılsın,sızler kac yasındasınz,nerlerdesınz
herkese mrb.....
cok guzel ve yararlı bı sıte emegı gecen herkese tskler
mumder napıyon tatlım ?
kız bişi sorcam siz böle saatlerce internetin başında kocanız bişi demiyo mu yahu
yok yok , bildinkızım var 3,5 yaşında. uyudu o da. kk da takılcam bütün gece yine. yine tuhaf tuhaf konular okuyacam burda
insan insanın kurdudur demiş hobbes.Her insana da güvenmemek lazım.Ama güzel arkadaşlıklar da yok değil az da olsa var .İyi insanlar hala var çevrenize bakın ve onlaı keşfe çıkın
her şey sizde biter siz karşınızdaki kişiye nasıl bir izlenim verirseniz öyle gider.kendinizi balkasına karşı ezdirmeyin kendinizi sevin ve değer verin önce kendinize sonra başkasına...Ben de hayal kırıklığınıa uğradım ama hep dersler aldım başkasının eksiklerini görmekten çok kendi eksiklerime yöneldim.Ve gerçekten şimdi emin adımlarla ilerliyorum hayatımda birçok şey yerine oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?