KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

insan insanın kurdudur demiş hobbes.Her insana da güvenmemek lazım.Ama güzel arkadaşlıklar da yok değil az da olsa var .İyi insanlar hala var çevrenize bakın ve onlaı keşfe çıkın

her şey sizde biter siz karşınızdaki kişiye nasıl bir izlenim verirseniz öyle gider.kendinizi balkasına karşı ezdirmeyin kendinizi sevin ve değer verin önce kendinize sonra başkasına...Ben de hayal kırıklığınıa uğradım ama hep dersler aldım başkasının eksiklerini görmekten çok kendi eksiklerime yöneldim.Ve gerçekten şimdi emin adımlarla ilerliyorum hayatımda birçok şey yerine oturdu.

bende kendi hayatıma bol atraksiyonlu ekşınlı derdim burdakileri okuyunca çok masum geldim kendime

dertli gördüm seni

dökül bakalım dinliyoruz

Güzel arkadaşlıklar kuran ne düşünüyor acaba paylaşalım fikirlerimizi lütfen burası bir platform.Birbirimizin tecrübesinden faydalanıcaz değil mi ama

valahi öyle üniversitedeyim yaşadıkça anlıyorum oturuyor her şey yerine.Sen anlat ne diyim şimdi

nerdesin hangi üniversite hangi şehir kaç yaşındasın ?

üniversite yılları en ekşınlı bol kazıklı yıllardır dediğin gibi yaşadıkça tabiri caizse salladıkça oturacak herşey yerine

burdan bi arkadaş edinmiştim.2010 du sanırım. çok iyi anlaşıyorduk sürekli haberleşiyoduk. şehirlerimiz uzaktı.. ama yanlış yapmışım güvenmekle... çok severdim ama hayatımdan çıkardım, o da beni ...
üyeliğimi iptal ettirip yenisini aldım daha fazla malzeme vermeyeyim diye ...

oluyo canım ya şöyle bi geriye baktığımızda kimler gelmiş geçmiş diyorum. ben eskiden nası arkadaş canlısı biriydim yani hala öyleyim ama o zamanlar herkes güvenilirdi benm için ama ağzımın payını aldım tabii şimdi annem bile diyo çok gaddarsın acımazsız oldun sen die sölüyo ama napalım böyle olmak olmak gerekiyo

benm iki tane dostum var biri çocukluk arkadaşım biride üni.den arkadaşım allah ayırmasın eksikliklerini göstermesin

amiinn...

benim hiç samimi arkadaşım yok. kimseye güvenim kalmadı. içime atıyorum hüznü, sevinci...

maalesef yok ... liseden beri görüştüğüm bi arkadaşım vardı.o da en hassas noktamdan vurdu beni.

Benı de alın aranıza,burdan arkads edınmek ıstıyorum

hoşgeldin cnm,gel aramıza

21 yasındayım ,yok dha universte okuyorum,istanbuldyım,derdım cok da anlatmk ıstemıorum ya , baska muhabbetler edelım kafamız dagılsın,sızler kac yasındasınz,nerlerdesınz

ben 26 yaşındayım,İst'dayım geçmişi okudum ama gözden kaçırmış olabilirim..hangi üni'desin?

herkese mrb.....
cok guzel ve yararlı bı sıte emegı gecen herkese tskler

kesinlikle güzel

mumder napıyon tatlım ?

kız bişi sorcam siz böle saatlerce internetin başında kocanız bişi demiyo mu yahu

ben gece giriyosam anlayın ki ya kocamla küsmüşüzdür ya da gerçekten uykum yoktur

yok yok , bildin kızım var 3,5 yaşında. uyudu o da. kk da takılcam bütün gece yine. yine tuhaf tuhaf konular okuyacam burda

aaaay allah bağışlasın,ne güzeeeel

insan insanın kurdudur demiş hobbes.Her insana da güvenmemek lazım.Ama güzel arkadaşlıklar da yok değil az da olsa var .İyi insanlar hala var çevrenize bakın ve onlaı keşfe çıkın

sağlam cümlelerle giriş hıımmmm etkileyici...
ama arkadaşım,ne yalan söyliyim yazdıklarında doğru hani...

kızlaar günaydın ya ben sabahları erkenden kalkıyorum alışkanlıktan
eşime kahvaltı hazırlıyorum sonrasında da hiçç uykum gelmiyor sanırım topicte kimse yok bu saatte
neyse ben takılayım biraz sonra yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…