- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
slmlarrrrrrrrrrrr
oh yalnız değilmişim
naber cnm nasılsın?
ayy canım mesajını gormedım.. iyiym sen nasılsın .. buyuk oğlumu uyuttum.. ufakta yanımda oynuyorr.. heyecanla muhteşem yüzyılı beklıyorum:18::18::18:
bizim evde misafir var
çarşamba günü gelen misafiri hiç sevmiyomyarın izlicem artık ben internetten
küçük oğlunuda uyut rahat rahat izle
az kaldı iyice yorulsun oda gümm yatagaa
muhteşem yüzyıl oldugu gun ben yokum hayatta sankıı
bi gelen olsa boğar atarımm
hahahhhaaa ben hala bekar olduğumdan annemin gelenine gidenine karışamıyorum malesefo yüzden katlanıyom mecburen
ben şimdi içeri gideyim yemek yenilecek masa hazırlıcam
sana da iyi seyirler cnm
pufpufum geçmiş olsun tatlım yaa
bigün girmedim neler olmuş ama bişey yok gibi sonuçlarında doktorda görsünde bi için rahat etsin
bizimde bu aralar babaannem ,annemin amcası hasta bi birini götürüyoz hastaneye bi birini ..
bugünde babaanem için gidicez yarın amca için ondan giremiyom bende pek
geçmiş olsun.pufpuff cok gecmis olsun... bende gecen carsamba gunu, doktora gittim.... Gögusum agriyordu sol gögusumde kist var, gögus ucumdan baya bi sivi aldilar igneyle, dusun bi benim halimi pufpufffcum offf cok zordu o gunbu ikinci kez oluyor gögusumden sivi aldiklari bundan 3 sene öncede almislardi, o zamanda gögsumun altinda almislardi sviyi, simdi ise kist gögus uca kadar gelmis ordan almak zorunda kaldilar... doktorlar emin olmak icin 3 kez film cektiler cunku kist gögus ucunda... 3 sene önce alt taraftaydi kist, simdi nasil olduda gögus ucuna kadar geldi artik her 6 ayda bi kontrola gitmem lazim, ben en son 3 sene önce gitmisttim doktora...
neyse kizlar fazla zamanim yok cikmayim görusurzzz
geçmiş olsunselammmm arkadaşlar. ben pufpuff un diğer topiğinde yazıyordum hep.ama sizi de takip ediyordum. hepinizi tanıyor gibiyim yani :) okuduklarımdan. ben de kendimi tanıtayım. 27,5 :) yaşındayım çalışıyorum hastanede yaklaşık 5 yıldır. 2,5 yıllık bir evliliğim var. 15 gün önce bir düşük yaşadım 5 haftalık. :-( epey mutsuzum yani bu aralar. bir de rahimim çiftmiş bunu öğrendim iyice yıkıldım anlayacağınız. artık hamileliğim çok zoorrrr. hepinize sevgiler...
geçmiş olsunsen moralini yüksek tut. rabbim ol desin yeter
çok teşekkür ederim. evet umudu hiç kesmemek gerek aslında.
muhteşem yüzyılcılaaaaarrrr ekran başınaaaaaaa
elbetteki katılabilirsin..
buyur içerihoşgeldin
ben iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızgünaydın herkese nasılsınız bayanlarrrrrrrrr:)))
günaydınnn ben de geldim
ben de kadınlar kulübünü takip ederdim hep ama üye olduktan sonra çok farklı
çok eğlenceli bi forum
hepinizi seviyorumm
günaydıınnnn ben ve koca göbeğimde burdayıızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?