KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın şekerler..
ben burdayım ama yarım saate kadar çıkıcam..
hastaneye gidicem

geçmiş olsun kötü bir şey yoktur umarım

prolaktin diye lanet bi hormon var..
ben bi düşük yapmıştım,o zamandan beri adetlerimde düzensiz..o hormonda yükseliyo..
başımda sık sık ağrır benim,doktora bunu söyleyince,
"normalde senin bu hormon değerinle istemem ama baş ağrın olduğundan istiyim içimizrahat etsin" dedi..ve hipofiz mr istedi..
ilaçlı mr çekilcek cnm..
kötü bişey olmadığıunı umuyorum bende saat 11:30'da randevum :18:

anladım çok geçmiş olsun umarım geçer iyileşirsiniz ben giremiyorum emara

anladım çok geçmiş olsun umarım geçer iyileşirsiniz ben giremiyorum emara

sağol cnm..
bende bişey çıkmamasını ümit ediyorum ama korkmuyorum desem de yalan olur..
ben sonuçtan çok şu an mr olayından ve ilaçlı olmasından korkuyorum :18: iğneyi,hastaneyi herkesten daha çok sevmem!!

çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin önemli birşey değildir umarım

çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin önemli birşey değildir umarım

sağol güzelim..
şimdilik önemli bişey değil,bugün bitek mr çekilcek işte..
sonra sonuçlar çıkınca anlaşılcak bişey var mı yok mu! :18: umarım doktorunda söylediği gibi,normal çıkar herşey...

pufpufum korkma yaaa doktorun cektırmesındekı amc sadece önlem..yani korkulcak bişey yok stresss yok...buarada ben bi süreee giremeyebilirim .malum eşim geliomuss özleyin beniiii hehe

sanirim cikttiniz, bi iyi geceler deseydiniz cikmadan:26:

netim gitti aniden, tekrar giremedim canım

saolasın canım benim

günaydın... keşke ben de erken kalkabilsem. bizim yatak odası apartman boşluğuna bakıyo, güneş görmüyo hiç. o yüzden uyudukça uyuyorum. kalkamıyorum. akşama kadar uyusam uyurum yani.

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın. iyiyiz sen nasılsın

günaydın şekerler..
ben burdayım ama yarım saate kadar çıkıcam..
hastaneye gidicem

çok geçmiş olsun canım. inşallah acısız ağrısız atlatırsın

pufpufum korkma yaaa doktorun cektırmesındekı amc sadece önlem..yani korkulcak bişey yok stresss yok...buarada ben bi süreee giremeyebilirim .malum eşim geliomuss özleyin beniiii hehe

gözünaydın

aynen bende... kan bile veremem. çok korkarım. ağlarım, eşimin elini öyle sıkmışım ki bi keresinde tırnalarım giriyodu derisine....

benim de doktora gitmem gerek midem ve bağırsaklarımda sorun var bu aralar ama korkuyorum. endoskopi yada kolonoskopi ister diye. endoskopi oldum daha önce ama kolonoskopi çok korkunç

rica ederim umarım temiz çıkar sonuçlarınız

ok, canim önemli deyil bende de, oluyor öyle ara sira...

kızlaaaar topiğimiz sahipsiz kalmasın ne güzel başlamıştık nerdesiniz

tabi eminim önemli işleriniz vardır ama lütfen arada yazın

pufff pufff eti pufff
topiğin hayılı olsunn bacımmm

..seviyomm gııı ben hepiciğinizii.. tanısamda tanımasamda.. gönüllerinizz güzel,içinizde fesatlık yok...

kkdaşlarım

Son düzenleme:
pufpuff canım nerdesiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ????? merak ettim yaa. bi emar a diye gittin gidiş o gidiş. anne ne mi gittin ordan naptın ??? :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

çatlıcam kızzz meraktan.................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…