KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

hayıırr :) biraz tombul ve gazlıyım

79 doğumluyum, 30'lu yaşlara girince yaşı söylemeyi bıraktım
bekarım ve istanbuldayım ... burda yeniyim.. heyecanlı ve enerjiğim..

tuttum seni adamım

amaaaannn ne zaman gelsem kimse yok yaa ? püff
ben varım :) seni görünce beren saati görmüş gibi oluyorum :) profil resmin çok hoş.bihterden başka karaktere oturtamıyorum onu

benide alın aranıza :) yeniyim ben

gel bacım gel, hoşgeldin

hoş geldinn canım.. hayırlı akşamlar.. iyiim şahsım adına.. sen nasılsın bakalım

vala canım açıkçası sinirlerim tepemde! içimi dökeyim diye girdim ! mart 15 e kadar yatılı misafirimiz var evde

annemin amcası kanser başka bi şehirden geldiler tedaviye.evet hastalık önemli bişey tabikide bizde kalabilirler ama bizden başka bi sürü akrabaları var dönüşümlü kalsalar bari 1,5 hafta oldu bizdeler ne düzen kaldı nede başka bişi hergün hastaneye götürülüp getiriyoz yani bi buçuk ay onlara hizmet edicez.bide ayrıyetten babaannem hasta ve onunda hastaneye yatma ihtimali var annemle napıcağımızı şaşırdık sen babaannen git bende bunlara bakayım diyo . evde iki tane erkek kardeşim biri okula biri işe gidiyo ee onlara yemek falan hazırlamak lazım kıyafetleri yıkanıcak ütüydü falan daha bi haftada kendimizden geçtik napıcaz bilmiyoz off

sende sorduğuna soracağına pişman oldun ama napim çok sinirliyim

Canım Allah sabır versin yaa. evde bi dolu akraba bir de hastane işleri filan zor işler bunlarr.

Canım Allah sabır versin yaa. evde bi dolu akraba bir de hastane işleri filan zor işler bunlarr.

sağolasın cnm. annemle yüzümüz düştü haliyle onlara çaktırmıcaz diye sırıtıp duruyoz.yaşlı başlı insanlar bide hasta amca ne kaar sinir olsakta günah yani onların yanına gidince" herşey mükemmel " moduna alıyoz kendimi ayyyhh sinirlerim bozuldu.

kurban olurum canımsın yaa.. sabret guzelım.. bak buda Rabbımın bır ımtıhanı.. ben neler neler yaşadımm oooo sen 1.5 aydan bahsedıyorsun..

bak sabredeceksın onların yerınde sende olabılırdın veya ailende ( Allahım korusun cumlemızı)
annenın ve senın alacagınız sevabı bır dusunsene.. ne mutlu sızee.. Rabbım dağına göre kışını verır sen hıc canını sıkma.. herşey hallolur bırde bakmıssınkı gıtmışler bilee :)

sakın lafını bellı edecek hal ve hareketlerde bulunma.. unutma dil yarası hıc geçmezz.. sabrett .. gel sen bana patlaa hiç önemli degıl.. ama evıne gelen mısafıree her daim sabırla-sükunetle yaklaş..

emınım bu şekilde ve fazlasıylaa hoşgörülü davrandıgından ama insanın öfkesı bır anlık hata yapmasına sebep olur..
annene yardımcı ol..onunda sabrı taşmıştır.. buyuk bır yuk senın ıcın ama..1.5 ay hayır yapacaksınızz ne mutlu sıze.. bunu düşünn için huzrla dolacaktırr

bu arada canım benım sana akıl verıyomuş gıbı oldu okudumdaaa..haddıme degıl ama yaşadım bılıyorum ne yaşadıgını o yuzden dedım

Son düzenleme:

yok canım yaa asla onlara belli etmiyoz annemle arada benim odaya çeklip içimizi döküp sonra kanatlarımızı takıp çıkıyoz
belki birazcık sağduyulu davransalar bu kadar dokunmaz bize.mesea geçen gün büyük oğulları vardı bizde sonra memleketlerine döndüler bugünde ortanca oğulları geldi karısı çocukları.yenge dediki "hazır biz burdayken okullarda tatil oldu çocuklarda gelsin bi gezsinler istedik.çağırıverdik" dedi Allah aşkına söyleyin benimmi gözlüm fesat içimde kötülük mü var siz olsanız sinir olmazmısınız

birtanemm isterlerse soyu sopu gelsınn ..
aldırmaaa
enınde sonunda gıdecekelr
en azından dilleri olmaz ..kabul etmedılerde,suratları 10 karıştı,kalıdıgma pişman olduk vs..

sabredeceksınız..
başka yolu yok malessefff

fesatlıkla hıc alakası yok zaten kalbınız temız olmasaydıı ..kabul bıle etmezdınızz..
melek gibi gacılarsınızzz

eyvallah bacım zaten en büyük korkumuz ağızlarına laf vermek.maşallah yengenin çenesi seni beni ikiye katlar bi kötü bişeyimizi görse bütün sülaleye anlatır oh rahatladım vala öfkemi kustum resmen

seninde mi oldu böyle misafirin ?

yok canım ben 2 sene kayınvalıdlerle yaşadım.. biricik bir yatak odam vardı.. ne gelenlerı bıterdı ne gıdenlerı..kalanları katmıyorum bıle.. sabredıyordum.. elim bulaşıktan cıkmazdı karnım burnumda.. 5 dakıka oturamazdım.. falan fılan amannnn boşver.. ebnımde yengen gıbı cenem dusukturr

ayıp etmişler ama birşey söylenemiyor maalesef ...

sen bu duruma takılmıyormuş gibi yap ki annen senden güç alsın. işiniz zor ...ama sevaptır..

ayrıyetten geçmiş olsun.

oooof of iki sene katlanmışsın bide şuan 1,5 ay gözüme az göründü bence yengeyi görmeden kıyaslama kadın belki 70 yaşında bütün gün telefonla birilerini arıyo o gün ne yaşadıysa herkese anlatıyo aynı şeyi belki 40 kere hiç usanmadan ee cnm şimdi kendi evindemisin?

ayıp etmişler ama birşey söylenemiyor maalesef ...

sen bu duruma takılmıyormuş gibi yap ki annen senden güç alsın. işiniz zor ...ama sevaptır..

ayrıyetten geçmiş olsun.

sağol bitanem.
dediğim gibi annemle arada benim odaya çekilip içimizi döküp rahatlıyoz sonra yine iş başına ev butik otele döndü

anlatsam roman olur.. evet kendı evımdeyım ama ne hallerle evımı ayırdım.. şimdi yavrularımlayım...mutluyum onlarla..

eşimlede aram mükemmel degıl ,berbatta degıl,güzele yakında degıl..belirsiziz..

karman çorman bır hayatım var.. boşver..

tek bildigimm evlatlarım bana güç verıyor..onlar olmazsa ben coktann yok olmuştum bu hayattann..
Rabbım dağına göre kışını verıyor... inankı oğullarım benı ayakta tutuyor..
ne ailem ne eşimm ne de kendım..( ben kımım kı kendime bile acizimm )

ama EVLATLARIMMMMM ..ONLARA BU ÖMRÜM FEDA.. CANIM KURBAN İKİSİNEDE...RABBIM ONLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSIN,SAGLIKLI ,MUTLU VE HUZURLU OLSUNLAR HER DAİM..
CANIM OĞULLARIM ,,SİZ BENIM HERŞEYİMSİZNİZZ...

NEFESİMSİNİZZ !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…