KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

Allah bağışlasın kaç yaşlarındalar ?
şimdi baktım bi kaç açtığın konulardan ne desem bilemedim Allah hayırlı olan neyse onu versin sana canım ama dediğin gibi iki oğlun var sana ışık tutan güç veren çok şükür

canım bilmiyorum ki :26: en son sonuçları göstereckti kendi bakışına göre bişey yoktu ama doktor daha bişi dememişti

bnde giremiyom bu ara pek

pufpuf bizi bilgilendir:26:

canım bilmiyorum ki :26: en son sonuçları göstereckti kendi bakışına göre bişey yoktu ama doktor daha bişi dememişti

bnde giremiyom bu ara pek

pufpuf bizi bilgilendir:26:

kızım nerelerdesın sen yhaaa öldum meraktann . demek snde bılmıosunn .. ee sana noldu kım geldı sıze bişiler okudumda anlamadım pek noldu sekerım

anacım kimler gelmedi ki bize küçüçük eve o kadar kişiyi sığdırabildik ya anacımla tebrik ediyoz kendimizi evimiz kalabalık anlayacağın martın 15ine kadar annem hastalarımızla hastaneye bende ev boşken temizliğe başlıcam hergün kalabalık olunca bigünde batıyo ortalık anlamadım vala:26:
böyle işte şekerim

annemin amcası hasta cnm.kanser malesef.ışın tedavisi ve kemoerapiye başladı.annem hergün onları götürüp getiriyo

AMİN BİRTANEM BUYUK 3.5 YAŞINDA 4 E GIRECEK..

KÜÇÜKTE 1.5 YAŞINDA 2 YE GIRECEKK..

ben onlarla mutluyum.. gerısı önemlı degıl.. cocuklarımın babasıdırr.. ailemde ailemdir.. eşimin aileside öz amcam ve yengemdırr.. hepzıne saygım sonsuz ne yaprlarsa yapsınlar..

ama evlatarım bambaşka

Son düzenleme:
napıcaksın cnm bnm bılırım bole durumları ben bekarken her aksam evde mısafr ağırlamkatan artık gına gelmştıı her akşam bızm evmzde mısafrsız kalmazdı evlendmm gene aynı bıde benım annm calışıo kadın mısafrlemı uğrsassın evınlemı kımı zamn ben gıdıorum ama hpte olmuo işde bılırsın belkıde her eş katlanamz buna her hafta gdıyımm bu ne ya her hafta bıde evde yuznu gorelım der =)

su anda bı evladım yok nasıl bı duygu olduğunu bılemem ama annem soler hep bole allah kızmla oğluma ömür versın der demek her anne boyle.. sanırım benmde bır evladım olsa bende aynısnı yaparım

sen hiiç canını sıkma.bu dünya geçici Allahın adaletinden şüphen olmasın.ben hep böyle telkin ederim kendimi

vala cnm eşinde haklı :) ama sende haklısın annen yani sonuçta kıyamıyosun

öyle tabıkıde sonucta bu yaşa bızlerı onlar gtrdı.. insanın eşide bndan sonrakı hayatında aynı yukü taşıycamız kişiler ıkısınıde uzmek zor benım için. annem aslında kımı zamn kovar benı gt artık evıne der bana oda dusunuo.. ama ıkısınıde herseyden cok sevıorum

​üzülme hepsi gelir gcer bı bakmşsın evlatların snı saraylarda yaşatıo .. önemlisi şu gsel rabbım kımsenın evladını kötü yollara düşürmesın..

aminnnnnnn birtanemm aminnnnnnnn

hayırlı evlat olsunla o bana yeter.. Buyuduklerını ,askere gıttıklerını evlendıklerını,büyük işler yaptıklarını gorsemm, gözüm açık gitmem..

Inandıgım tek şeyy çektiğim sıkıntılarıı evlatlarım dindirecekkkk

Rabbım sayesınde ayaktayım...
Evlatlarım sayesınde hala nefes alıyorumm

kızlar Allah bizi sevdklerimizden ayırmasın diyorum ve bu geelik veda ediyorum

çok yorgunum öpüyorum sizi kocaman

[ımg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcstwjvd-hle3d8zhuxıs9zrefm-cemrje1fkp0oumrpf3jhepxo[/ımg]

canım benım dün akşam annem bir tabakk yemek getırdıı ne oldugunu söylemıcem hamıle olanlar var canları ceker..

Baktım kı hepimize yetmıcek..

Koydum sofraya önce evlatlarım yedı..az bişe kaldı onuda eşime verdım..sen yedınmı dedıı ..allah affetsın evet dedım..

Cok sevdıgım brişeydı ...ama eşime verdım.. Onlar açken ben tok olamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…