anlatsam roman olur.. evet kendı evımdeyım ama ne hallerle evımı ayırdım.. şimdi yavrularımlayım...mutluyum onlarla..
eşimlede aram mükemmel degıl ,berbatta degıl,güzele yakında degıl..belirsiziz..
karman çorman bır hayatım var.. boşver..
tek bildigimm evlatlarım bana güç verıyor..onlar olmazsa ben coktann yok olmuştum bu hayattann..
Rabbım dağına göre kışını verıyor... inankı oğullarım benı ayakta tutuyor..
ne ailem ne eşimm ne de kendım..( ben kımım kı kendime bile acizimm )
ama EVLATLARIMMMMM ..ONLARA BU ÖMRÜM FEDA.. CANIM KURBAN İKİSİNEDE...RABBIM ONLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSIN,SAGLIKLI ,MUTLU VE HUZURLU OLSUNLAR HER DAİM..
CANIM OĞULLARIM ,,SİZ BENIM HERŞEYİMSİZNİZZ...
NEFESİMSİNİZZ !
kimse yok muuuuuuuuuuuuu[/QUOTE
ben geldım sekerım .. hyrdr pufpufa noldu
canım bilmiyorum ki :26: en son sonuçları göstereckti kendi bakışına göre bişey yoktu ama doktor daha bişi dememişti
bnde giremiyom bu ara pek
pufpuf bizi bilgilendir:26:
anacım kimler gelmedi ki bizeküçüçük eve o kadar kişiyi sığdırabildik ya anacımla tebrik ediyoz kendimizi evimiz kalabalık anlayacağın martın 15ine kadar annem hastalarımızla hastaneye bende ev boşken temizliğe başlıcam hergün kalabalık olunca bigünde batıyo ortalık anlamadım vala:26:
böyle işte şekerim[/QUOTE
sana gecmş olsun tatlımm ee napıcan gelenede gıt dıyeıyosun işde.. hyrdr kım hasta
Allah bağışlasın kaç yaşlarındalar ?
şimdi baktım bi kaç açtığın konulardanne desem bilemedim Allah hayırlı olan neyse onu versin sana canım ama dediğin gibi iki oğlun var sana ışık tutan güç veren çok şükür
AMİN BİRTANEM BUYUK 3.5 YAŞINDA 4 E GIRECEK..
KÜÇÜKTE 1.5 YAŞINDA 2 YE GIRECEKK..
ben onlarla mutluyum.. gerısı önemlı degıl.. cocbı uklarımın babasıdırr.. ailemde ailemdir.. eşimin aileside öz amcam ve yengemdırr.. hepzıne saygım sonsuz ne yaprlarsa yapsınlar..
ama evlatarım bambaşka
AMİN BİRTANEM BUYUK 3.5 YAŞINDA 4 E GIRECEK..
KÜÇÜKTE 1.5 YAŞINDA 2 YE GIRECEKK..
ben onlarla mutluyum.. gerısı önemlı degıl.. cocuklarımın babasıdırr.. ailemde ailemdir.. eşimin aileside öz amcam ve yengemdırr.. hepzıne saygım sonsuz ne yaprlarsa yapsınlar..
ama evlatarım bambaşka
napıcaksın cnm bnm bılırım bole durumları ben bekarken her aksam evde mısafr ağırlamkatan artık gına gelmştıı her akşam bızm evmzde mısafrsız kalmazdı evlendmm gene aynı bıde benım annm calışıo kadın mısafrlemı uğrsassın evınlemı kımı zamn ben gıdıorum ama hpte olmuo işde bılırsın belkıde her eş katlanamz buna her hafta gdıyımm bu ne ya her hafta bıde evde yuznu gorelım der =)
Rabbım sayesınde ayaktayım...
Evlatlarım sayesınde hala nefes alıyorumm
​üzülme hepsi gelir gcer bı bakmşsın evlatların snı saraylarda yaşatıo .. önemlisi şu gsel rabbım kımsenın evladını kötü yollara düşürmesın..
öyle tabıkıde sonucta bu yaşa bızlerı onlar gtrdı.. insanın eşide bndan sonrakı hayatında aynı yukü taşıycamız kişiler ıkısınıde uzmek zor benım için. annem aslında kımı zamn kovar benı gt artık evıne der bana oda dusunuo.. ama ıkısınıde herseyden cok sevıorum
Rabbım sayesınde ayaktayım...
Evlatlarım sayesınde hala nefes alıyorumm
[ımg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcstwjvd-hle3d8zhuxıs9zrefm-cemrje1fkp0oumrpf3jhepxo[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?