KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

canım arkadaşlarım, sevgili kk'daşlarım

benim eşimin ailesi Mersin'de kayınvalidemler,kaynım,eltim,görümcem.. hepsi..
eşiminde 1 haftalık izni başlıyo bugün, bizde o sebeple Mersin'e gidiyoruz bu akşam

bu yüzden ben 1 hafta boyunca burda olamayacağım, bunu söylemek için girdim..arada cepten uğrarım bakarım ama çok aktif olamayacağım kesin..

eğer bu 1 haftada beni unutursanız, döndüğümde çok kötü olur bakın benden söylemesi
hepinizi sevgiyle öpüyorum sayılı gün çabuk geçer derler inanmasamda 1 hafta sonra görüşmek ümidiyle...

hoşçakalın şimdilik canlarım

hayırlı yolculuklar

şimdilik burdayım..
akşam gidicem kızlar

pufpufum ya moldu senin sonuçlar takip edemiyom buraları merak ettim

hayırlı yolculuk bu arada tatlım güle güle git güle güle gel inşallah

pufpufum ya moldu senin sonuçlar takip edemiyom buraları merak ettim

hayırlı yolculuk bu arada tatlım güle güle git güle güle gel inşallah

doktor bi sorun yok,beklediğimiz gibi dedi.her kadında olan ama belirti yolsa bilinmeyen bişey dedi.tek yapacağımız dostinex'i biraz daha uzun kullanmak ve prolaktini dönem dönem takip etmek dedi.hala hastalanmadım diyince 'ne diyosuuuuun' dedi,güldük falan kanda gebelik istedi ama test yaptım 2 gün önce bişey yoktu dedim,belli olmaz dedi 1 hafta geçince toplamda,hala hastalanmadıysan kanda gebeliğe bakarız dedi.hala belli olmaz diyo hahahaha kör bahtım kara talihim vay bre

tatlım bizde geçen nisan da mersinde idik. gidince tabi mersin , tarsus , adana hepsinde gidiyoruz. sevdiğimiz insanlar çok yakın dostlarımız var oralarda. kısmetse bizde bu sene gitmek istiyoruz tekrardan.

kıızzz bide Allahın takdiri belli olmaz yarın öbürgün buraya "hamileyimmm" diye yazıverirsinnnnn

tatlım bizde geçen nisan da mersinde idik. gidince tabi mersin , tarsus , adana hepsinde gidiyoruz. sevdiğimiz insanlar çok yakın dostlarımız var oralarda. kısmetse bizde bu sene gitmek istiyoruz tekrardan.

bende evlendiğimden beri çok gittim bu vesile ile ama sevemedim bana göre değil,ya da İst'a alıştım ondan belki..

kıızzz bide Allahın takdiri belli olmaz yarın öbürgün buraya "hamileyimmm" diye yazıverirsinnnnn

tabi Allah isterse en imkansız şeyler bile olur inanırım ama şu an mantıksız yani 3 kanda gebelik bakıldı,5-6 tane eczane testi..tüm bunlar 1,5 ayda oldu..eğer hala bişey varsa artık hiçbi yorum yapmam yani

bende evlendiğimden beri çok gittim bu vesile ile ama sevemedim bana göre değil,ya da İst'a alıştım ondan belki..

aaahhhhhhh ahh bende istanbul a daha hiç gelemedim. çok merak ediyorum. nasipse önümüzdeki yıl düşünüyoruz. bu yıl pek imkanı yok gibi görünüyor.

aaahhhhhhh ahh bende istanbul a daha hiç gelemedim. çok merak ediyorum. nasipse önümüzdeki yıl düşünüyoruz. bu yıl pek imkanı yok gibi görünüyor.

ilk fırsatta geeeel..
hatta banada geeeel...

hatta "misafir ol gel bana,börekler açarım sana"

unutur muyuz seni ayıp ettin...

söyelem ikterim ki seni çok kıskandım....

eve tıkıldım kaldım ben, bi yere gidemiyoruz. B.ktan bi ilçe zaten...

güzel güzel gez arkadaşım , benim için de gez.

hayırlı yolculuklar canım benim

teşekkür ederimmmm aaay çok mutlu oldum
unutmaaaa beniiiii , unutamammmm seniiiiiiii hahahaha delirdim...

sen nerde oturuyordun canım ?
teşekkür ederimmmm aaay çok mutlu oldum
unutmaaaa beniiiii , unutamammmm seniiiiiiii hahahaha delirdim...

nasıl yazmışım ya klavye çalışmam gerek

heyecandandır canım

tamam o zaman

senin eşin ne iş yapıyor canım ? 1 hafta izni olması ne hoş..

benim eşimin izni yok hiç

tamam o zaman

senin eşin ne iş yapıyor canım ? 1 hafta izni olması ne hoş..

benim eşimin izni yok hiç

bankacı cnm..
normalde 1 sene içinde 3 haftalık izni oluyo..2 haftasınıda üstüste kullanmak zorunlu bu şu anki 1 haftalık iznide geçen seneden kalan...
senin eşin ne iş yapıyo ki,hiç mi izin yok? :44:

bankacı cnm..
normalde 1 sene içinde 3 haftalık izni oluyo..2 haftasınıda üstüste kullanmak zorunlu bu şu anki 1 haftalık iznide geçen seneden kalan...
senin eşin ne iş yapıyo ki,hiç mi izin yok? :44:

resimdeki sen misin ? çok hoşsun

çok iyimiş sizin izinler...

benim eşim maden mühendisi... hiç izni yok... gece bile yataktan kalkıp gittiği oluyor. pazarları var sadece o da garanti değil...

şimdiki aklım olaydı masa başı iş bul öyle evlenelim derdim

evt cnm profilime koyduğum kişiler benim ama şu an saçlarım koyu..sarıya dönmek istiyorum ama eşim istemiyo aslında o da sarıyı seviyo bunu söylüyor da ama sarı dikkat çekiyo ve güzel oluyo diye istemiyo..ikna zamanlarındayım

aaaay sizin izin olayı kötüymüş cidden bide pazarları bile belli değil.allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…